Alpine S-A60M

Tuotekoodi: 17943
Loppuunmyyty

Ilmoita minulle sähköpostitse kun tämä tuote tulee myyntiin.

Tuotteen kuvaus: Alpine S-A60M

Hämmästyttävä vahvistin sopii autoosi ja budjettiisi

Monovahvistin - 1 x 600 W @ 2 ohmia S-A60M

Alpine tarjoaa uusia S-sarjan vahvistimia, jotka ovat ihanteellisia S-sarjan kaiuttimille. D-luokan vahvistimilla on erinomainen "Watt-Euro"-suhde, erittäin korkea lämmönkestävyys ja ylikuumenemissuoja. Niillä on myös hinta-laatusuhde hyvä hintaluokissaan. S-sarjan vahvistimet saatavana mono-, 4- ja 5-kanavaisina kokoonpanoina Alpine S-sarjan äänikomponentit Kolme uutta S-sarjan vahvistinta luotettavalla suorituskyvyllä täydentävät S-sarjan tuoteperhettä, joka tunnetaan korkeasta laadusta ja kilpailukyvystä. Kaikissa kolmessa S-sarjan vahvistimessa (mono-, 4-kanavainen ja 5-kanavainen) on tällä hetkellä R- ja X-sarjan teknologiat. S-sarjan vahvistimet ovat kohtuuhintaisia ja sopivat täydellisesti olemassa olevien S-sarjan kaiuttimien kanssa.

Täysin digitaaliset ratkaisut

Kompakti ja tehokas: uuden digitaalisen lisävarusteen avulla voit saavuttaa suuren tehon säilyttäen samalla pienen koon. S-A60M on vain 204 mm leveä x 204 mm pitkä, joten se on helppo asentaa melkein mihin tahansa ajoneuvoon.

Lämpötilasuoja

Yhdessä Alpinen uuden korkean teknologian alustan kanssa uusissa S-sarjan vahvistimissa on kehittynyt jäähdytysjärjestelmä ja turvaketju, joka estää vahvistimen ylikuumenemisen ja varmistaa luotettavan musiikin toiston.

Kaikki johtoliittimet - toisella puolella

Mukavuuden vuoksi kaikki virta- ja kaiutinjohdot voidaan liittää vahvistimen yhdelle puolelle.

Matala/korkea tason signaalitulot

Sekä matala (lineaarinen) että korkea (kaiutin) tulosignaali voidaan kytkeä 2-kanavaiseen RCA-tuloon. Näin S-A60M voidaan liittää suoraan alkuperäiseen autosarjaan soittimesi lähtötehosta riippumatta (RCA-liittimet avoimella kaapelilla, kaapeli myydään erikseen).

Hallitse subwooferia

Voit liittää RUX-KNOB2 Remote Subwoofer Controller -ohjaimen (myydään erikseen) S-A60M:ään säätääksesi subwooferin tasoa.

Korkeataajuussuodatin ja bassotaajuuskorjain

Tällä suodattimella voit hienosäätää korkeataajuisen suodattimen rajaa ja lisätä jopa 12 dB sisäänrakennetun Bass EQ -taajuuskorjaimen avulla.

Alpine

Alpine on auton ääni- ja videoelektroniikan tulevaisuus. Japanissa vuonna 1948 perustettu yritys tarjoaa erittäin laajan valikoiman autokaiuttimia sekä korkealuokkaisia autokameroita ja monia muita elektronisia tuotteita, jotka voivat tehostaa autoilua.
Alpine-merkki on tuttu niille, jotka arvostavat auton erinomaista äänenlaatua. Alpine autokaiuttimet ja -vahvistimet sekä laaja valikoima autosoittimia vastaavat sekä ammattilaisten että tavallisten musiikkiystävien tarpeisiin. Valmistaja pystyy tarjoamaan erittäin laajan valikoiman tuotteita, joilla voit rakentaa yksilöllisten toiveidesi mukaisen äänijärjestelmän. Alpine tarjoaa upeita subwoofereja niille, jotka haluavat tuntea musiikin todellisen syvyyden ja nauttia rytmistä ja moderneista tilaa säästävistä mutta tehokkaista autovahvistinratkaisuista.
Alpinen laaja tuotevalikoima sisältää laadukkaita autokameroita ja erilaisia turvakameraratkaisuja matkailuvaunuihin. Tämän tuotemerkin autokameroita arvostetaan, koska ne takaavat korkealaatuisen tallennuksen kaikissa olosuhteissa. Alpine-kamera mukautuu nopeasti muuttuviin olosuhteisiin säilyttäen samalla jatkuvan ja selkeän kuvan.

Alpine S-A60M Alpine

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Alpine S-A60M

Tuotekoodi: 17943
Kategoria: Autovahvistimet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,26 x 0,25 x 0,11 m, 2,5 kg
Valmistajan koodi: Alpine
Tavaramerkki: Alpine
Suurin lähtöteho, W:

Suurin teho, jonka vahvistin voi kestää äänen vääristymättä.

1100 W
Resistanssi, Ohm:

Kuvaa kaiuttimen käämin vastuksen. Jotta äänijärjestelmä toimisi kunnolla, vahvistimen vastuksen on oltava pienempi kuin kaiuttimien.

2-4
Kaiuttimen lähtö:

Määrittää lähdön ja tulon tyypin, joka vahvistimen on liitettävä muihin laitteisiin.

1
RCA-liitäntä (pari):

RCA ("kolonni") -liittimet mahdollistavat vahvistimen liittämisen autostereoon.

1
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Alpine tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Alpine S-A60M kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.