Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!

Meguiars STAPRON yleisesiliina etutaskulla autojen puhdistukseen ja kiillotukseen (USA)

Tuotekoodi: 3488462
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 024
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Meguiars STAPRON yleisesiliina etutaskulla autojen puhdistukseen ja kiillotukseen (USA)

Tuottaja: Meguiars (Yhdysvallat)

Tuotekoodi: STAPRO

Tietoja valmistajasta:

Meguiar's ilmestyi autoteollisuuden kynnyksellä Amerikassa. Vuodesta 1901 lähtien se on ollut yksi ensimmäisistä brändeistä, joka on ollut autonhoitokulttuurin edelläkävijä. Lähes jokaisesta autonäyttelystä ja automuseosta ympäri maailmaa löydät joukon Meguiar-tuotteita, joita käytetään ylpeänä arvostettujen ajoneuvojen hoitoon ja esittelyyn. Pakkomielle tarjota kaikki tarvittava "täydellisen auton ulkonäön" saavuttamiseksi on tehnyt Meguiarista ykkösvaihtoehdon ammattilaisille, intohimoisille harrastajille ja autosta ylpeille kuluttajille maailmanlaajuisesti.

Meguiarin ensisijainen tarkoitus ei ole koskaan muuttunut yli 110-vuotisen historiansa aikana. tarjota ainutlaatuisia tuotteita jokaiselle ajoneuvopinnalle. Tämä sisältää maalit, ulkomuovit, lasit, vanteet, renkaat ja monet erilaiset sisäpinnat. Älä usko sanaamme, kun sanomme, että tarjoamme "intohimoisille faneillemme" maailman parhaita autonhoitotuotteita, vaan kysy Meguiarin tuotteita käyttäviltä ja katso mitä mieltä he ovat.

Meguiarin edistyksellinen kemiallinen teknologia erottaa autonhoitotuotevalikoimamme monista jäljittelijöistä. Globaalin voimalaitoksen 3M:n kumppanina Meguiar'silla on käytössään 3M:n useiden tuhansien maailmankuulujen tutkijoiden ja huippuluokan tutkimuslaitosten tieteellinen ja tekninen voima. Tämä innovaation kautta saavutettu huippuosaaminen on Meguiarille avain asemansa säilyttämiseen maailman arvostetuimpana ja markkinoiden johtavana autonhuoltobrändinä.

Kuvaus:

Pidä vaatteesi ja autosi puhtaina

Meguiarin esiliina on valmistettu kestävästä puuvillasta, ja siinä on kaksi suurta etutaskua applikaattoreita ja yksityiskohtien siveltimiä varten sekä säädettävä kaulus. Klassinen Meguiars-logo on kirjailtu etupuolelle heidän tavaramerkkinsä punaisella ja keltaisella värillä.

Ei Meguiarin esiliina

 • Peittää metalliset napit ja soljet vaatteiden edessä

  Meguiarsin esiliina

  • -li>
  • Pidä vaatteesi puhtaina
  • Brodeerattu Meguiar-logo
  • Kaksi suurta etutaskua
  • 87 x 57 cm
  • Yksi koko sopii kaikille

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote täyttää siihen sovellettavien Euroopan komission direktiivien vaatimukset.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Meguiars STAPRON yleisesiliina etutaskulla autojen puhdistukseen ja kiillotukseen (USA)

Tuotekoodi: 3488462
Kategoria: Lisätarvikkeet autoiluun
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,5 x 0,3 x 0,2 m, 0,2 kg
Tyyppi: Muut autotarvikkeet
Tavaramerkki: Meguiar's
Alkuperämaa: USA
Tuote valmistetaan tilauksesta:

Ilmaisee, onko tuote mittatilaustyönä vai ei

Ei ole määritelty
Näytä: Meguiar's, muut autotarvikkeet lisätarvikkeet autoiluun
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Meguiar's tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Meguiars STAPRON yleisesiliina etutaskulla autojen puhdistukseen ja kiillotukseen (USA) kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia