Continental PremiumContact 6 245/45R18

Tuotekoodi: 4082701
UUTUUS
Polttoainetehokkuus:

Renkaan polttoainetalous vaikuttaa ajoneuvon polttoainetalouteen - "A" tarkoittaa suurinta polttoaineenkulutusta ja "G" pienintä.

Rengasmelu:

Kertoo kesärenkaan ulkoisen vierintämelun desibeleinä (dB).

Märkäpitoluokka:
C
71 dB
A
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 165
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Continental PremiumContact 6 245/45R18

Continental AG on johtava saksalainen autoteollisuusyritys, joka on erikoistunut renkaisiin, jarrujärjestelmiin, matkustamon elektroniikkaan, ajoneuvojen turvallisuuteen, vaihteisto- ja runkokomponentteihin, ajopiirtureihin ja muihin auto- ja kuljetusteollisuuden osiin, komponentteihin ja osakokoonpanoihin.

Continental on ollut yksi maailman johtavista rengasvalmistajista jo yli 140 vuoden ajan. Yrityksen motto ja tavoite: varmistaa turvallinen ajaminen mukavuudesta ja nautinnosta tinkimättä. Tieliikenneturvallisuus on valmistajan filosofian ytimessä. Siksi Continental on yksi luotetuimmista yrityksistä rengasmarkkinoilla. Jos välilaskuetäisyys on sinulle tärkeää, luota Continentaliin.

Perustettu vuonna 1871 Saksassa.

Energiatehokkuusmerkintä ( huhtikuu )

https://eprel.ec.europa.eu/screen/product/tyres/482215

Kätevämmän palvelun saat valitsemalla Hobby Hallista ostettujen renkaiden toimitustavaksi kotiinkuljetus. Voit palauttaa vanhat vanteettomat renkaasi keräyspisteisiin, jotka löytyvät Suomen rengaskierrätyksen sivuilta https://www.rengaskierratys.com/

Continental on kansainvälinen autonosia valmistava yritys, jonka kotipaikka on Saksassa. Yli 150 vuoden kokemuksella yritys tarjoaa erittäin laajan valikoiman tuotteita ja sen asiakaslistalla ovat kaikki suuret autonvalmistajat.
Continental aloitti autonrenkaiden valmistuksen vuonna 1871. Tästä syystä se tunnetaan edelleen parhaiten rengasmerkkinä, vaikka Continentalin erittäin laajasta tuotevalikoimasta löytyy paljon muutakin: auton jarru- ja turvajärjestelmät, erilaiset elektroniikka- ja alustaosat yms. Varhainen menestys ajoneuvonrenkaiden tuotannossa on auttanut Continentalia nousemaan neljännelle sijalle maailmassa ja yritys on jopa kolmanneksi suurin komponenttivalmistaja.
Continental-kitkarenkaat tunnustetaan erittäin turvallisiksi myös silloin, kun tienpinta on märkä. Renkaiden korkea laatu tarkoittaa, että vaikka ne tarjoavat lisävakautta ja turvallisuutta, ne eivät lisää auton polttoaineenkulutusta tai vähennä ajomukavuutta.
Yhtiö kiinnittää erityistä huomiota innovaatioihin ja tuotantoprosessien jatkuvaan parantamiseen sekä erityisiin sosiaalisiin tavoitteisiin.

Continental PremiumContact 6 245/45R18

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Continental PremiumContact 6 245/45R18

Tuotekoodi: 4082701
Kategoria: Kesärenkaat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,45 x 0,245 x 0,45 m, 10 kg
Halkaisija: R18
Leveys: 245 mm
Korkeus: 45
Tavaramerkki: Continental
Nopeusindeksi: Y (300 km/h asti)
Kuormitusindeksi:

Arvo, joka ilmaisee renkaan enimmäispainon.

96
Renkaan tyyppi:

Ilmaisee, ovatko renkaat nastalliset, nastattomat vai ovatko ne myynnissä erityisillä nastoilla.

Ilman nastoja
Polttoainetehokkuus:

Renkaan polttoainetalous vaikuttaa ajoneuvon polttoainetalouteen - "A" tarkoittaa suurinta polttoaineenkulutusta ja "G" pienintä.

C
Rengasmelu:

Kertoo kesärenkaan ulkoisen vierintämelun desibeleinä (dB).

71 dB
Märkäpitoluokka: A
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Continental tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Continental PremiumContact 6 245/45R18 kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia