Cooper DISCOVERER STT PRO 35/12.50R15 113 Q RWL

Tuotekoodi: 4079341
UUTUUS
Polttoainetehokkuus:

Renkaan polttoainetalous vaikuttaa ajoneuvon polttoainetalouteen - "A" tarkoittaa suurinta polttoaineenkulutusta ja "G" pienintä.

Märkäpitoluokka:
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 298
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Cooper DISCOVERER STT PRO 35/12.50R15 113 Q RWL

Yhtenä suosituimmista ja suurimmista rengasvalmistajista Yhdysvalloissa (4. sija markkinoilla) ja maailmassa (11. sija) Cooper Tire & Rubber Company valmistaa Cooper-renkaiden lisäksi myös tämänlaatuisia renkaita. -tunnetut merkit kuten Avon, Chengshan, Fortune, Mentor ja eräät muut vähemmän tunnetut rengasmerkit Euroopassa. Cooper-maastorenkaat ovat maailman arvostetuimpia, ei ainoastaan tavallisten kuluttajien, vaan myös urheilumaailman parissa. Henkilöautonrenkaat, mitkä valmistetaan Englannin suurimmassa rengastehtaassa, ovat arvostettuja myös Euroopassa. Englannin tarkkuuden sekä yhdysvaltalaisen teknologisen innovaation ansiosta rengasvalmistaja Cooper takaa korkeimmat laatuvaatimukset. Yhdysvaltalainen Cooper Tire & Rubber Company -konserni tuottaa renkaita yli 150 eri maahan ympäri maailman ja sitä pidetään luotettavana korkealuokkaisten renkaiden valmistajana.
Cooper-brändin historia ulottuu vuoteen 1914, ja rengasvalmistaja otti käyttöön nykyisen nimen "Cooper Tire & Rubber Company" vuonna 1946. Perustajat - väärennetyt veljet John F. Schaefer ja Claude E. Hart.

Kätevämmän palvelun saat valitsemalla Hobby Hallista ostettujen renkaiden toimitustavaksi kotiinkuljetus. Voit palauttaa vanhat vanteettomat renkaasi keräyspisteisiin, jotka löytyvät Suomen rengaskierrätyksen sivuilta https://www.rengaskierratys.com/

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Cooper DISCOVERER STT PRO 35/12.50R15 113 Q RWL

Tuotekoodi: 4079341
Kategoria: Kesärenkaat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,64 x 0,64 x 0,205 m, 9 kg
Halkaisija: R15
Korkeus: 35
Tavaramerkki: Cooper
Nopeusindeksi: Q (160 km/h asti)
Kuormitusindeksi:

Arvo, joka ilmaisee renkaan enimmäispainon.

113
Renkaan tyyppi:

Ilmaisee, ovatko renkaat nastalliset, nastattomat vai ovatko ne myynnissä erityisillä nastoilla.

Ilman nastoja
Polttoainetehokkuus:

Renkaan polttoainetalous vaikuttaa ajoneuvon polttoainetalouteen - "A" tarkoittaa suurinta polttoaineenkulutusta ja "G" pienintä.

Ei ole määritelty
Märkäpitoluokka: Ei ole määritelty
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Cooper tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Cooper DISCOVERER STT PRO 35/12.50R15 113 Q RWL kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia