Firestone RoadHawk 205/55R17 95 V XL

Tuotekoodi: 4079296
UUTUUS
Polttoainetehokkuus:

Renkaan polttoainetalous vaikuttaa ajoneuvon polttoainetalouteen - "A" tarkoittaa suurinta polttoaineenkulutusta ja "G" pienintä.

Rengasmelu:

Kertoo kesärenkaan ulkoisen vierintämelun desibeleinä (dB).

Märkäpitoluokka:
C
72 dB
A
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 104
Rekisteröidy
10400
Alkup.
11100
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Firestone RoadHawk 205/55R17 95 V XL

Firestone on kuuluisan Ford Motor Companyn renkaiden sekä myös muiden laitteiden päätoimittaja. Toimii aktiivisesti yhteistyötä autonvalmistajien kanssa Pohjois-Amerikassa, Latinalaisessa Amerikassa, Euroopassa sekä Aasiassa rengastuotannon ja -kaupan alalla. Firestone on yksi maailman myydyimmistä renkaista kuorma-autoihin, perävaunuihin, henkilöautoihin, linja-autoihin, teollisuussovelluksiin ja jopa kiskovaunuihin. Osana Bridgestone-yritystä Firestone sai ISO 9000- ja QS 9000 -sertifikaatit rengasvalmistajana. Yhtiö työllistää tänä päivänä yli 130 000 henkilöä ja sen vuotuinen liikevaihto on yli 25 miljardia dollaria. Renkaita viedään yli 30 maahan ympäri maailmaa. Nyt se on maailmanluokan rengasvalmistaja, joka ei välitä pelkästään asiakkaan turvallisuudesta tiellä, vaan myös ekologiasta ja yrittää vähentää saastumista kierrätysmateriaaleilla. Erityistä huomiota kiinnitetään talvirenkaiden valmistukseen. Firestone on loistava valinta jokaiseen säähän. Firestone-renkaat takaavat korkean laadun ja pitkän käyttöiän alhaisilla hinnoilla, ne on valmistettu uusimmalla teknologialla, huolellisesti testatuilla pintakuvioilla ja rengasrungolla. Näille renkaille on ominaista taloudellisuus sekä niiden ajomukavuus.
Firestone-renkaita alettiin valmistaa vuonna 1900 Yhdysvalloissa, Akronin kaupungissa. Firestone Tire and Rubber Companyn perusti Harvey Samuel Firestone, kuka kehitti ensimmäiset renkaat traktoreihin. Yhtiö sai nimen "Firestone" perustajan kunniaksi. Vuonna 1998 yritys myytiin japanilaiselle rengasvalmistajalle Bridgestonelle.

Kätevämmän palvelun saat valitsemalla Hobby Hallista ostettujen renkaiden toimitustavaksi kotiinkuljetus. Voit palauttaa vanhat vanteettomat renkaasi keräyspisteisiin, jotka löytyvät Suomen rengaskierrätyksen sivuilta https://www.rengaskierratys.com/

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Firestone RoadHawk 205/55R17 95 V XL

Tuotekoodi: 4079296
Kategoria: Kesärenkaat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,64 x 0,64 x 0,205 m, 9 kg
Halkaisija: R17
Leveys: 205 mm
Korkeus: 55
Tavaramerkki: Firestone
Nopeusindeksi: V (240 km/h asti)
Kuormitusindeksi:

Arvo, joka ilmaisee renkaan enimmäispainon.

95
Renkaan tyyppi:

Ilmaisee, ovatko renkaat nastalliset, nastattomat vai ovatko ne myynnissä erityisillä nastoilla.

Ilman nastoja
Polttoainetehokkuus:

Renkaan polttoainetalous vaikuttaa ajoneuvon polttoainetalouteen - "A" tarkoittaa suurinta polttoaineenkulutusta ja "G" pienintä.

C
Rengasmelu:

Kertoo kesärenkaan ulkoisen vierintämelun desibeleinä (dB).

72 dB
Märkäpitoluokka: A
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Firestone tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Firestone RoadHawk 205/55R17 95 V XL kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia