Kevätmuoti 2023 - uudet kevätmallistot saapuneet! Hyödynnä myös ilmainen* pakettitoimitus!

Jaguar Stance EDT hajuvesi miehille 60 ml

Tuotekoodi: 3482412
Tilavuus:
Konsentraatio:
Tuotemerkki:
60 ml
EDT
Loppuunmyyty

Ilmoita minulle sähköpostitse kun tämä tuote tulee myyntiin.

Tuotteen kuvaus: Jaguar Stance EDT hajuvesi miehille 60 ml

Käyttö: Jotta tuoksu pysyisi pidempään, suihkauta sitä ranteillesi tai kaulallesi. Älä hiero suihkautettua tuoksua, koska silloin tuoksu voi muuttua.

Ainesosat: ALCOHOL DENAT, AQUA (EAU), PARFYYMI (HAJUSTE), ETYYLIHEKSYYLIMETOKSISYKINNAMAATTI, ETYYLIHEKSYYLISALISYLAATTI BUTYYLIMETOKSIDIDIBENTSOYYLIMETAANI, LIMONEENI, LINALOLI BENTSYYLISALISYLAATTI KUMARIINI, SITRONELLOLI, SITRAALI, ISOEUGENOLI, LE GERANIOLI, ALKOHOLIPITOINEN BENTSYYLI, EUGENOLI, CI 60730 (. EXT VIOLET 2), CI 19140 (JAUNE 5).

Tulevaisuus on sinun käsissäsi ja vain sinä tiedät, millainen siitä tulee. Anna Jaguar Stance miesten tuoksun viedä sinut minne ikinä haluatkin. Tuoksu, joka korostaa luovuuttasi ja itsenäisyyttäsi joka käänteessä.

Tuoksupaletti:

  • Latvatuoksut: omena, kardemumma, mandariini.
  • Sydäntuoksut: vetiveri, patsuli, kashmir.
  • Pohjatuoksut: myski, vanilja, meripihka

Melkein 30 vuotta sitten Jaguar, joka tunnetaan maailman aristokraattisimmasta ja tyylikkäimmästä autosta, loi oman ainutlaatuisen miesten hajuveden. Tästä mestariteoksesta on tullut todellinen klassikko hajuvesien joukossa, ja "Jaguar for Men" on säilynyt tähän päivään saakka, ja sitä on myyty miljoonia kappaleita maailmanlaajuisesti.
Jaguar miesten hajuvedet erottuvat joukosta tuoksuilla. Naisten hajuvedet luotiin vuonna 1993 ja niissä on kukkaisia vivahteita. Vuodesta 1988 lähtien 27 Jaguar-hajuvettä on julkaistu ja niitä on rakastettu ympäri maailmaa.

Jaguar - nimi, joka takaa autojen harrastajien huomion, on voiman ja poikkeuksellisen muotoilun ruumiillistuma. Arvostettu Jaguar Fragrances -sarja symboloi Jaguarin tyyliä, suorituskykyä ja nykyaikaisuutta.
Jokainen Jaguar Fragrances -tuote symboloi vahvaa persoonallisuutta ja heijastelee erottuvaa, nykyaikaista tuoksua ja muotoilufilosofiaa, joka tyydyttää monenlaisia makuja. Kaikki hajuvedet on luotu menestyneille, itsevarmoille miehille, jotka kantavat rohkeasti vahvaa, maskuliinista tuoksua, joka on valmistettu klassisen parfyymiperinteen mukaan. Hajuvesi perustuu Jaguarin esteettiseen DNA:han ja ikoniseen perintöön. 
Jaguar on sana, joka saa autofanien sydämen lyömään nopeammin, ja Jaguar-hajuvesi symboloi hienostunutta ylellisyyttä ja eksklusiivista muotoilua. 

Jaguar Stance EDT hajuvesi miehille 60 ml

Tuoksutyyppi Nimi Tuoksun kesto? Tuoksupitoisuus
EDT "Eau de Toilette" Pysyy iholla 2-4 tuntia; 4-15%
EDP Hajuvesi: Pysyy iholla 3-5 tuntia 15-20%
EDC "Kölninvesi" Pysyy iholla noin 2 tuntia. 3-5%;
PP "Parfyymi" Pysyy iholla yli 6 tuntia 20-30%
EDF "Tuoksuvesi" Pysyy iholla 2 tuntia 1-3%

Metsäinen

Yksi suosituimmista miesten tuoksutyypeistä on puinen. Se erottuu muista rikkaalla luonteeltaan, puista, hartseista, sammalista, kuoresta, männyn neulasista ja pensaista sekä juurista peräisin olevin sävyin. Yrtteillä ja lehdillä voi olla voimakas maanläheinen, puumainen luonne (kuten patchouli ja vetiveriaöljy). Puutuoksuille on ominaista aromaattiset, sitrusmaiset tuoksut. Tuoksun sydämestä löytyy yleensä raikkaat, kuivat puumaiset nuotit, kun taas pohjatuoksua hallitsee hartsi tai puu. Puuainesosat lisäävät tuoksuun täyteläisyyttä, lämpöä, eleganssia sekä syvyyttä ja ovat siksi erittäin tärkeitä komponentteja. Suositut puiset aineosat ovat tyypillisesti santelipuu, mänty, patsuli, vetiveriaöljy ja setri. Santelipuu on kermainen ja sensuelli, patsuli on edustaa syvää metsää, vetiver on savuinen ja rohkea, setri on kuiva ja suoraviivainen ja mänty on monimutkainen sekä vaikuttava. Valikoimastamme löydät monia itämaisia-puisia ​​tuoksuja. Näitä ovat tuoksut, joissa on EDP-, EDC-, EDT-, PP-pitoisuudet sekä öljyhajuvedet ja tuoksuöljyt. Lisäksi tarjoamme sinulle laajan valikoiman tunnettujen laatumerkkien tuoksu- ja hajuvesikokoelmia, kuten Calvin Klein, Diesel, Hugo Boss, Lacoste jne.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Jaguar Stance EDT hajuvesi miehille 60 ml

Tuotekoodi: 3482412
Kategoria: Miesten hajuvedet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,25 x 0,05 x 0,04 m, 0,2 kg
Tilavuus: 60 ml
Tuoksutyyppi:

Ilmaisee tuoksun tyypin. Näitä voivat olla sitrushedelmät, aromaattiset, itämaiset ja muut tuoksut.

Metsäinen
Konsentraatio: EDT
Tuotemerkki: Jaguar
Tarkoitettu: Miehille
Näytä: Jaguar, metsäinen miesten hajuvedet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Jaguar tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Jaguar Stance EDT hajuvesi miehille 60 ml kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia