-Volyymia lisäävä shampoo Pantene Fine Hair Sheer Volume 400 ml

Tuotekoodi: 2973958
Loppuunmyyty

Ilmoita minulle sähköpostitse kun tämä tuote tulee myyntiin.

Tuotteen kuvaus: -Volyymia lisäävä shampoo Pantene Fine Hair Sheer Volume 400 ml

Käyttö:
-

-Volyymia lisäävä shampoo Pantene Fine Hair Sheer Volume 400 ml

-Kevyt volyymikoostumus, joka vahvistaa ohuita hiuksia tekemään niistä pörröisemmät ja terveemmät.

Ominaisuudet:

-• Välittömästi pörröisät hiukset rasittamatta hiuksia *;
-* Shampoon käyttö hoitoaineen kanssa.
-• Vahvistaa välittömästi ohuita hiuksia*.
-* Shampoon käyttö hoitoaineen kanssa.
-• Extra Volume -kokoelma;
-• Auttaa vahvistamaan ohuita hiuksia tyvestä latvoihin;
-• Antaa hiuksille pörröisyyttä ja kiiltoa;
• Kliinisesti todistettu tekniikka.

Sveitsin instituutin myöntämä todistus vitamiinipitoisuudesta.

Pantene on yhdysvaltalainen tavaramerkki, joka on perustettu Sveitsissä ja on tällä hetkellä osa Procter & Gamble Groupia. Vuonna 1945 esiteltiin Euroopassa ensimmäistä kertaa sveitsiläisen Hoffmann-La Rochen tuotteita, joiden nimi tuli yhdestä ainesosasta - tuotteiden valmistuksessa käytetystä pantenolista.

Tunnetuin hiustenhoitotuotteiden merkki Pantene on tullut tunnetuksi 2-in-1 -tuotteistaan. Tämä on shampoo- ja hoitoainekoostumus Pantene Pro-V (Pantene Pro-Vitamin) . Nykyään tämä valmistaja ei valmista vain shampoita ja hoitoaineita, vaan myös monia muita tehokkaita hoitotuotteita naisille ja miehille.

Pantene on ravintoa hiuksillesi. Pantene tarjoaa hennoille, rasvoittuville tai paksuille hiuksille tarvittavan kosteuden ja ravinnon tekemättä hiuksia raskaiksi. Hiuksista tulee helpompi kammattavat, ne näyttävät terveemmiltä ja liikkuvat eloisammin.

Pantene-tuotteiden erittäin kevyt koostumus imeytyy syvälle kaikkiin hiuksiin ja kosteuttaa niitä sekä sisältä että ulkoa jättämättä ei-toivottuja jäämiä. Palauttavien tuotteiden kokoelma yhdessä ravitsevien mikroravinteiden kanssa auttaa pitämään hiukset kosteutettuina, jolloin hiukset näyttävät terveemmiltä ja kiiltävämmiltä.

-Volyymia lisäävä shampoo Pantene Fine Hair Sheer Volume 400 ml

Kosteuttava

Ei ole mikään salaisuus, että liika auringolle altistuminen, klooripitoinen vesi, usein tapahtuva föönaaminen tai suoristus ovat kaikki tekijöitä, jotka aiheuttavat hiusten kuivumista, ärtymistä ja haurastumista. Erityisesti kuiville ja herkille hiuksille kehitetty shampoo kosteuttaa syvästi, lisää kiiltoa ja ehkäisee hiusten katkeilua. Kosteuttavat shampoot ovat erittäin monipuolisia, joten ne sopivat erinomaisesti päivittäiseen hoitoon ja useimmille ihotyypeille. Suuri osa tästä valikoimasta on suunniteltu kuiville ja karkeille hiuksille ja kuivalle päänahalle. Näissä tuotteissa on usein runsaasti ravitsevia ainesosia, kuten arganöljyä, omega-3-rasvahappoja, keratiinia, karitevoita ja muita arvokkaita aktiivisia ainesosia. Ne palauttavat hiusten rakenteen säilyttäen luonnollisen suojaverkon ja ylläpitäen hiuspohjan kosteutta, jolloin hiukset eivät ole ainoastaan kuivat, vaan myös pehmeät ja sileät. Se on helppo kammata pois ja hallita pörröisyyttä. Valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva kosteuttava shampoo ja nauti sileämmistä ja terveellisemmistä hiuksista nyt.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: -Volyymia lisäävä shampoo Pantene Fine Hair Sheer Volume 400 ml

Tuotekoodi: 2973958
Kategoria: Shampoot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,22 x 0,08 x 0,1 m, 0,5 kg
Tyyppi: Tuuheuttava, Vahvistava, Kosteuttava, Kuiville hiuksille, Vaurioituneille hiuksille
Tarkoitettu: Naisille
Tuotemerkki: Pantene
Tilavuus, ml: 400 ml
Näytä: Pantene, tuuheuttava shampoot, Pantene, vahvistava shampoot, Pantene, kosteuttava shampoot, Pantene, kuiville hiuksille shampoot, Pantene, vaurioituneille hiuksille shampoot
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Pantene tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä -Volyymia lisäävä shampoo Pantene Fine Hair Sheer Volume 400 ml kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia