Sisley

Sisley-meikinpuhdistusaine

Lisätiedot:
Tuotetyyppi: Meikinpoistoaineet
Hoitotuotteen tyyppi: Kosteuttava, Rauhoittava
Ihotyyppi: Kuivalle iholle, Normaalille iholle, Rasvaiselle iholle, Herkälle iholle
Tuotekoodi: 2972723

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Sisley-meikinpuhdistusaine

Käyttö:Sudrėkintu vatos diskeliu valykite akių ir lūpų makiažą.

Tällä meikinpoistoaineella on pehmeä koostumus, sekä kolme toimintoa yhdessä tuotteessa. Se poistaa meikin, puhdistaa kasvot ja tasoittaa ihon sävyä.
Puhdistusaine poistaa tehokkaasti meikin, pehmentää kasvojen ihoa ja silottaa ihon tekstuuria.
Ihosta tulee puhdas, raikas ja säteilevä.
Sopii herkille alueille ja piilolinssien käyttäjille.

Käyttö: käytä tuotetta poistamaan meikki silmistä ja kasvoista.

Tunnettu ja lahjakas liikemies Hubert d'Ornano, Sisley on lanseerannut uuden idean: kehittää kosmetiikkaa hyödyntäen teknologista kehitystä sekä yrttien ja eteeristen öljyjen parhaita ominaisuuksia. Tiiminsä työn ansiosta Sisley on lähes neljä vuosikymmentä myöhemmin yksi arvostetuimmista kosmetiikkayrityksistä maailmassa, joka tarjoaa vain laadukkaimpia tuotteita.

Sisley on kansainvälisesti tunnustettu ihonhoidon ammattilainen. Sisley tarjoaa laajan valikoiman tuotteita kaikkien ihotyyppien tarpeisiin. Brändin tuotteisiin kuuluu laaja valikoima ihonhoitotuotteita, mukaan lukien meikinpoistoaineet, seerumit, ikääntymistä estävät voiteet, aurinkosuoja- ja hiustenhoitotuotteet ja paljon muuta.

Sisley valmistaa myös omaperäistä ja parasta dermatologista kosmetiikkaa. Naisen iho on aamusta iltaan meikin peitossa joka päivä, joten monet naiset etsivät laadukkaimpia tuotteita, jotka tarjoavat mukavuutta. Täyttääkseen naisten odotukset Sisley on luonut joukon yrttikosmetiikkaa, joka tarjoaa monia hyödyllisiä ominaisuuksia naisten iholle. Sisley-kosmetiikkasarjan loi Isabelle d'Ornano yhdessä luovien asiantuntijoiden kanssa, jotka loivat innovatiivisia ja ensiluokkaisia tuotteita. Yhdistämällä väri- ja ihonhoitoteknologian Sisley on valinnut kauneimmat sävyt ja tarjoaa harmonisimmat mallistot.

Hubert ja Isabelle d'Ornano ovat myös intohimoisia tuoksusuunnittelijoita, jotka ovat aina helposti kuvitelleet korkealaatuisia ja moderneja tuoksuja, jotka korostavat ainutlaatuisuuttasi. Sisley parfyymi herätti henkiin suuren ranskalaisen Haute Parfumerien hengen ja on vuosien saatossa voittanut paikkansa kaikkien aikojen klassisten hajuvesien joukossa.

Sisley-brändi löytyy kaikilla viidellä mantereella yli 90 maassa. Tuotanto-, hallinto- ja tutkimuslaboratoriot sijaitsevat Ranskassa. Sisley-tuotteet valmistetaan huippuluokan Bloisin tehtaalla Luir-et-Cherin osastolla. Uusi tutkimus- ja kehityskeskus avattiin vuonna 2011 Pariisin alueelle. 13 hehtaarin keskuksessa on tutkimus- ja kehityslaboratoriot, logistiikkakeskus ja suurin osa yhtiön hallintopalveluista.

Sisley-meikinpuhdistusaine

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Sisley-meikinpuhdistusaine

Tuotekoodi: 2972723
Kategoria: Kasvojen puhdistusaineet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,067 x 0,066 x 0,15 m, 0,32 kg
Tuotetyyppi: Meikinpoistoaineet
Näytä: Sisley, meikinpoistoaineet kasvojen puhdistusaineet
Hoitotuotteen tyyppi: Kosteuttava, Rauhoittava
Ihotyyppi: Kuivalle iholle, Normaalille iholle, Rasvaiselle iholle, Herkälle iholle
Tuotemerkki: Sisley
Tilavuus, ml: 300 ml
Määrä: -
Tarkoitettu: Naisille
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Sisley tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Sisley-meikinpuhdistusaine
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu