CC Cream Uriage Roseliane SPF30 40 ml

Tuotekoodi: 2975943
Ihotyyppi:

Määrittää kasvovoiteen olemassa olevan ihotyypin mukaan: kuiva, herkkä, kypsä, sekaiho, rasvainen, couperosa, ongelmallinen, kaikki ihotyypit.

Hoitotuotteen tyyppi:

Määrittää kasvovoiteen tyypin ihotyypin mukaan. Kasvovoiteet jaetaan kosteuttaviin, ravitseviin, rauhoittaviin, säteileviin, kiinteyttäviin ja ihon sävyä tasoittaviin.

Loppuunmyyty

Ilmoita minulle sähköpostitse kun tämä tuote tulee myyntiin.

Tuotteen kuvaus: CC Cream Uriage Roseliane SPF30 40 ml

Käyttö: -Levitä tasaisesti puhtaalle iholle.

-CC-kerma kevyt koostumus, joka sisältää Uriage lämpövettä ja Cerasterol - 2F ja TLR2-regul monimutkainen herkälle, couperose iholle.

Ominaisuudet:

  • tasoittaa ihon sävyä,
  • antaa kiiltoa..
  • -peittää punoituksen,
  • Voimakkaasti kosteuttava,
  • -suojaa UVA/UVB-säteilyltä,
  • vähentää ihon ärsytystä.

Päivä

Päivisin on tärkeää suojata iho asianmukaisesti auringolta, tuulelta, pölyltä ja muilta ulkoisilta tekijöiltä. Päivän kasvovoide on olennainen osa päivittäistä kauneusrutiinia, joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Nämä voiteet ovat ultrakevyitä, rasvattomia, koostumukseltaan ohuempia, imeytyvät helposti ihoon ja säilyttävät oikean vesitasapainon. Oikean voiteen avulla ihosta tulee kiinteä, sileä, jännittymätön ja kivuton. Näihin tuotteisiin kuuluvat kosteusvoiteet, ravitsevat voiteet, kiinteyttävät voiteet, säteilyvoiteet ja sävyttävät kasvovoiteet (BB-voiteet). Kun valitset näitä kauneudenhoitotuotteita, on tärkeää kiinnittää huomiota ihotyyppiin (kuiva, rasvainen, yhdistelmäiho, kypsä), vuodenaikaan ja kauneudenhoitotuotteen koostumukseen. Voiteen tulisi sisältää mahdollisimman vähän ärsyttäviä ja epävarmasta alkuperästä peräisin olevia aineita, joten on erittäin tärkeää tehdä tutkimusta. Yhden tai toisen vaikuttavan aineen hallitsemat tuotteet saavat yhä enemmän huomiota. Hyaluronihappoa, kollageenia ja C-vitamiinia sisältävät tuotteet ovat nykyään hyvin suosittuja, sillä ne saavat ihon näyttämään raikkaalta ja joustavalta. Päivän aikana on suositeltavaa käyttää aurinkosuojatuotteita. Valitse nyt sinulle sopiva kasvovoide!


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: CC Cream Uriage Roseliane SPF30 40 ml

Tuotekoodi: 2975943
Kategoria: Kasvovoiteet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,04 x 0,05 x 0,165 m, 0,08 kg
Käyttö:

Kasvovoiteet voidaan jakaa päivä- ja yövoiteisiin. Päivävoide on rakenteeltaan kevyt ja sisältää erityisiä aineita, jotka suojaavat ympäristöä tupakansavun, tuulen ja auringonvalon haitallisilta vaikutuksilta. Rikastettu vitamiineilla, kivennäisaineilla ja biostimulaattoreilla. Yövoiteen koostumus on raskaampi, ja se on suunniteltu palauttamaan ihoa yön aikana.

Päivä
Ihotyyppi:

Määrittää kasvovoiteen olemassa olevan ihotyypin mukaan: kuiva, herkkä, kypsä, sekaiho, rasvainen, couperosa, ongelmallinen, kaikki ihotyypit.

Herkälle iholle, Couperosa-iholle
Hoitotuotteen tyyppi:

Määrittää kasvovoiteen tyypin ihotyypin mukaan. Kasvovoiteet jaetaan kosteuttaviin, ravitseviin, rauhoittaviin, säteileviin, kiinteyttäviin ja ihon sävyä tasoittaviin.

Kosteuttava, Valaiseva, Rauhoittava
Tekniset tiedot:

Erittelynsä mukaan kasvovoiteet jaetaan BB-, CC-, DD-, EE- ja SPF-voiteihin. BB Cream (Beauty Balm) - meikkivoide kevyesti, tasoittaa ihon väriä, sisältää SPF-suodattimen. CC Cream – (Color Correcting) korjaa kasvojen väriä, peittää punoituksen tai ihottuman. DD Cream (Daily Defense) - korjaa kasvojen ihon väriä, sisältää SPF-suodattimen, ikääntymistä estäviä ainesosia ja kosteusvoiteita. SPF-suodatin on numeerinen aurinkovoide, joka suojaa kasvojen ihoa auringonvalon haitallisilta vaikutuksilta suodattamalla pois osan meille pääsevistä UVB-säteistä. Mitä korkeampi SPF, sitä vahvempi suoja suojaa tehokkaammin UVB-säteiltä.

SPF, CC-voide
Tarkoitettu:

Ilmoita, kenelle kasvovoide on tarkoitettu: naisille, miehille tai lapsille.

Naisille
Tuotemerkki: Uriage
Linja: Uriage Roseliane
Tilavuus, ml:

Kasvovoiteen tilavuus on määrä millilitroina tai paino grammoina purkissa.

40 ml
Näytä: Uriage, kosteuttava kasvovoiteet, Uriage, valaiseva kasvovoiteet, Uriage, rauhoittava kasvovoiteet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Uriage tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä CC Cream Uriage Roseliane SPF30 40 ml kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia