Nivea

Kosteuttava voide Nivea Soft, 75 ml - tuba

Lisätiedot:
Ihotyyppi: Kaikille ihotyypeille
Hoitotuotteen tyyppi: Kosteuttava
Tuotekoodi: 2976123
849
11320 /l
Lisää ostoskoriin
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 13. huhtikuuta (000 )
Toimitus Postin pakettiautomaattiin 19. huhtikuuta (599 ) ILMAINEN toimitus
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen 19. huhtikuuta (599 ) ILMAINEN toimitus
Toimitus Postin noutopisteeseen 19. huhtikuuta (599 ) ILMAINEN toimitus
Toimitus kotiinkuljetuksella 19. huhtikuuta (1299 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Kosteuttava voide Nivea Soft

Käyttö:-,

Yli 100 vuotta sitten NIVEA loi modernin ihonhoitotuotteen - NIVEA Creme -voiteen. Nykyään miljoonat ihmiset erilaisilla ihotyypeillä ympäri maailmaa valitsevat NIVEA-brändin. Siksi tämän kosmetiikkayrityksen tutkijat työskentelevät eri ihotyypeillä ja erilaisilla hoitovaatimuksilla kulttuurin, sukupuolen ja iän ohjaamana. Vuosikymmenten aikana NIVEA on kehittänyt useita innovatiivisia ihonhoitotuotteita deodoranteista aurinkosuojavoiteisiin.

NIVEA tekee yhteistyötä yli 50 viraston kanssa ympäri maailmaa varmistaakseen, että tuotteemme ovat yhteensopivia ihomme kanssa. Tämä yritys tekee lujasti töitä varmistaakseen, että kaikki maailmassa voivat luottaa NIVEA-tuotteisiin. Nimi "NIVEA" tulee latinan sanoista "nix, nivis" ja ilmaisusta "lumi". Käännettäessä "NIVEA", se voi tarkoittaa "valkoista lunta" joillakin kielillä.

Tämän kosmetiikkavalmistajan valikoimaan kuuluu päivittäisiä kasvojen, vartalon ja hiustenhoitotuotteita. NIVEA on kehittänyt tuotteita pienille, ikääntyville ja aikuisille käyttäjille. NIVEA on yksi johtavista ihonhoitoyrityksistä yli 130 vuoden kokemuksella ja brändi on aina valmis vastaamaan tarpeisiimme.

Kosteuttava voide Nivea Soft

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Päivä

Päivisin on tärkeää suojata iho asianmukaisesti auringolta, tuulelta, pölyltä ja muilta ulkoisilta tekijöiltä. Päivän kasvovoide on olennainen osa päivittäistä kauneusrutiinia, joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Nämä voiteet ovat ultrakevyitä, rasvattomia, koostumukseltaan ohuempia, imeytyvät helposti ihoon ja säilyttävät oikean vesitasapainon. Oikean voiteen avulla ihosta tulee kiinteä, sileä, jännittymätön ja kivuton. Näihin tuotteisiin kuuluvat kosteusvoiteet, ravitsevat voiteet, kiinteyttävät voiteet, säteilyvoiteet ja sävyttävät kasvovoiteet (BB-voiteet). Kun valitset näitä kauneudenhoitotuotteita, on tärkeää kiinnittää huomiota ihotyyppiin (kuiva, rasvainen, yhdistelmäiho, kypsä), vuodenaikaan ja kauneudenhoitotuotteen koostumukseen. Voiteen tulisi sisältää mahdollisimman vähän ärsyttäviä ja epävarmasta alkuperästä peräisin olevia aineita, joten on erittäin tärkeää tehdä tutkimusta. Yhden tai toisen vaikuttavan aineen hallitsemat tuotteet saavat yhä enemmän huomiota. Hyaluronihappoa, kollageenia ja C-vitamiinia sisältävät tuotteet ovat nykyään hyvin suosittuja, sillä ne saavat ihon näyttämään raikkaalta ja joustavalta. Päivän aikana on suositeltavaa käyttää aurinkosuojatuotteita. Valitse nyt sinulle sopiva kasvovoide!

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Kosteuttava voide Nivea Soft

Tuotekoodi: 2976123
Kategoria: Kasvovoiteet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,2 x 0,2 x 0,01 m, 0,075 kg
Käyttö: Päivä
Ihotyyppi: Kaikille ihotyypeille
Hoitotuotteen tyyppi: Kosteuttava
Näytä: Nivea, kosteuttava kasvovoiteet
Tarkoitettu: Naisille, Miehille, Lapsille
Tuotemerkki: Nivea
Tilavuus, ml: 75 ml
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Nivea tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Kosteuttava voide Nivea Soft
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu