MIXA Anti-Imperfection kaksi yhdessä kosteusvoide, 50 ml

Tuotekoodi: 310933
TOP TUOTE
Ihotyyppi:

Määrittää kasvovoiteen olemassa olevan ihotyypin mukaan: kuiva, herkkä, kypsä, sekaiho, rasvainen, couperosa, ongelmallinen, kaikki ihotyypit.

Hoitotuotteen tyyppi:

Määrittää kasvovoiteen tyypin ihotyypin mukaan. Kasvovoiteet jaetaan kosteuttaviin, ravitseviin, rauhoittaviin, säteileviin, kiinteyttäviin ja ihon sävyä tasoittaviin.

Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 008
Rekisteröidy
824
OVH
976
-15%
16480 / l
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: MIXA Anti-Imperfection kaksi yhdessä kosteusvoide, 50 ml

Käyttö: Tepkite ant švarios odos kiekvieną rytą ir vakarą.
Švelniai masažuokite į odą sukamaisiais judesiais.
Netepkite aplink akis.

Hellävarainen kosteusvoide, joka sisältää mattavia mineraaleja ja sinkkiä.

• Herkälle ongelma-iholle
• Sisältää mattamateriaalia Silikaatti S ja sinkkiä
• Vähentää ihon virheitä, kaventaa huokosia
• Kosteuttaa voimakkaasti
• Ei komedogeeninen


Tulos: Iho on syvästi kosteutettu ja pysyy mattana koko päivän. Päivä päivältä iholla on vähemmän epätäydellisyyksiä, iho on kaunis ja terve.

Hypoallergeeninen. Luotu lääkärin valvonnassa.

MIXA - herkän ihon asiantuntija. Ranskassa vuodesta 1924 lähtien herkän ihon asiantuntijahoitotuotteita. MIXA-tutkimuksen tavoitteena on tarjota tehokas ja parempi tapa hoitaa ihoa, joka minimoi ärsytyksen ja sivuvaikutusten riskin. Tämä korkeamman ihon sietokyvyn filosofia perustuu vahvoihin sitoumuksiin ja päättäväisiin ratkaisuihin. Ei sisällä ärsyttäviä tai tarpeettomia ainesosia.


MIXA on ihotautilääkärin valvonnassa valmistettu kosmeettinen tuote. Nämä tuotteet toimivat tehokkaasti ja täyttävät herkän ihon erityistarpeet, kuten:

  • Hypoallergeeninen koostumus, parabeeniton ja dermatologisesti testattu
    Koostumukset, jotka sisältävät rajoitetun ainesosaluettelon allergioiden riskin vähentämiseksi;
  • Farmaseuttiset ainesosat, jotka rauhoittavat tehokkaasti kaikkia kasvojen ja vartalon herkän ihon oireita: kuivuutta, punoitusta, ärsytystä, intoleranssia, ihoa, jolla on atooppinen taipumus;
  • Laaja valikoima tuotteita ja asiantuntijoita kaikkiin herkän ihon tarpeisiin: vauvoille, lapsille, aikuisille.
MIXA Anti-Imperfection kaksi yhdessä kosteusvoide, 50 ml

Päivä

Päivisin on tärkeää suojata iho asianmukaisesti auringolta, tuulelta, pölyltä ja muilta ulkoisilta tekijöiltä. Päivän kasvovoide on olennainen osa päivittäistä kauneusrutiinia, joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Nämä voiteet ovat ultrakevyitä, rasvattomia, koostumukseltaan ohuempia, imeytyvät helposti ihoon ja säilyttävät oikean vesitasapainon. Oikean voiteen avulla ihosta tulee kiinteä, sileä, jännittymätön ja kivuton. Näihin tuotteisiin kuuluvat kosteusvoiteet, ravitsevat voiteet, kiinteyttävät voiteet, säteilyvoiteet ja sävyttävät kasvovoiteet (BB-voiteet). Kun valitset näitä kauneudenhoitotuotteita, on tärkeää kiinnittää huomiota ihotyyppiin (kuiva, rasvainen, yhdistelmäiho, kypsä), vuodenaikaan ja kauneudenhoitotuotteen koostumukseen. Voiteen tulisi sisältää mahdollisimman vähän ärsyttäviä ja epävarmasta alkuperästä peräisin olevia aineita, joten on erittäin tärkeää tehdä tutkimusta. Yhden tai toisen vaikuttavan aineen hallitsemat tuotteet saavat yhä enemmän huomiota. Hyaluronihappoa, kollageenia ja C-vitamiinia sisältävät tuotteet ovat nykyään hyvin suosittuja, sillä ne saavat ihon näyttämään raikkaalta ja joustavalta. Päivän aikana on suositeltavaa käyttää aurinkosuojatuotteita. Valitse nyt sinulle sopiva kasvovoide!


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]
Suosittelemme ostamista yhdessä MIXA Anti-Imperfection kaksi yhdessä kosteusvoide, 50 ml

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: MIXA Anti-Imperfection kaksi yhdessä kosteusvoide, 50 ml

Tuotekoodi: 310933
Kategoria: Kasvovoiteet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,1 x 0,18 x 0,1 m, 0,12 kg
Käyttö:

Kasvovoiteet voidaan jakaa päivä- ja yövoiteisiin. Päivävoide on rakenteeltaan kevyt ja sisältää erityisiä aineita, jotka suojaavat ympäristöä tupakansavun, tuulen ja auringonvalon haitallisilta vaikutuksilta. Rikastettu vitamiineilla, kivennäisaineilla ja biostimulaattoreilla. Yövoiteen koostumus on raskaampi, ja se on suunniteltu palauttamaan ihoa yön aikana.

Päivä
Ihotyyppi:

Määrittää kasvovoiteen olemassa olevan ihotyypin mukaan: kuiva, herkkä, kypsä, sekaiho, rasvainen, couperosa, ongelmallinen, kaikki ihotyypit.

Herkälle iholle, Ongelmalliselle, akne-iholle
Hoitotuotteen tyyppi:

Määrittää kasvovoiteen tyypin ihotyypin mukaan. Kasvovoiteet jaetaan kosteuttaviin, ravitseviin, rauhoittaviin, säteileviin, kiinteyttäviin ja ihon sävyä tasoittaviin.

Kosteuttava, Valaiseva
Tarkoitettu:

Ilmoita, kenelle kasvovoide on tarkoitettu: naisille, miehille tai lapsille.

Naisille
Tuotemerkki: Mixa
Tilavuus, ml:

Kasvovoiteen tilavuus on määrä millilitroina tai paino grammoina purkissa.

50 ml
Näytä: Mixa, kosteuttava kasvovoiteet, Mixa, valaiseva kasvovoiteet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Mixa tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä MIXA Anti-Imperfection kaksi yhdessä kosteusvoide, 50 ml kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia