Sävytetty kosteuttava kasvovoide bareMinerals Complexion Rescue SPF30 30 ml, 01

Tuotekoodi: 3479922
TOP TUOTE
Ihotyyppi:

Määrittää kasvovoiteen olemassa olevan ihotyypin mukaan: kuiva, herkkä, kypsä, sekaiho, rasvainen, couperosa, ongelmallinen, kaikki ihotyypit.

Hoitotuotteen tyyppi:

Määrittää kasvovoiteen tyypin ihotyypin mukaan. Kasvovoiteet jaetaan kosteuttaviin, ravitseviin, rauhoittaviin, säteileviin, kiinteyttäviin ja ihon sävyä tasoittaviin.

Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 034
Rekisteröidy
1 13333 / l
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Sävytetty kosteuttava kasvovoide bareMinerals Complexion Rescue SPF30 30 ml, 01

Käyttö: Käytä puhtaalle ja kuivalle iholle.

Ainesosat: Vesi , kookosalkaanit , propaanidioli , skvalaani , trehaloosi , isosteariinihappo , glyseriini , piidioksidi , agar , kapryyli-/kapriinisetriglyseridi , globularia cordifolia callus -viljelmäuute , salicornia herbacea -uute , melilotus-butteriini, lyyloriini, lyyloropratsiini, kookooliini , natriumhyaluronaatti , sukkinoglykaani , polysorbaatti 60 , selluloosakumi , polyglyseryyli-4 -lauraatti/sukkinaatti , sorbitaaniseskvisostearaatti , magnesiumstearaatti , magnesiumhydroksidi , magnesiumkloridi , kaliumhydroksidi , magnesiumkloridi , kaliumoksiumkloridi, sorbataanikloridi, kalsiumpoliumkloridi

Kosteuttava kasvoseerumi ProGen-in-teknologialla taistelee ikääntyneen ihon merkkejä vastaan. Edistyksellinen tuote palauttaa tehokkaasti kasvojen ovaalin. Tuote kosteuttaa, antaa hienovaraisen hehkun, tasoittaa ihon sävyä ja suojaa ihoa UV-säteiltä - SPF30.

Päivä

Päivisin on tärkeää suojata iho asianmukaisesti auringolta, tuulelta, pölyltä ja muilta ulkoisilta tekijöiltä. Päivän kasvovoide on olennainen osa päivittäistä kauneusrutiinia, joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Nämä voiteet ovat ultrakevyitä, rasvattomia, koostumukseltaan ohuempia, imeytyvät helposti ihoon ja säilyttävät oikean vesitasapainon. Oikean voiteen avulla ihosta tulee kiinteä, sileä, jännittymätön ja kivuton. Näihin tuotteisiin kuuluvat kosteusvoiteet, ravitsevat voiteet, kiinteyttävät voiteet, säteilyvoiteet ja sävyttävät kasvovoiteet (BB-voiteet). Kun valitset näitä kauneudenhoitotuotteita, on tärkeää kiinnittää huomiota ihotyyppiin (kuiva, rasvainen, yhdistelmäiho, kypsä), vuodenaikaan ja kauneudenhoitotuotteen koostumukseen. Voiteen tulisi sisältää mahdollisimman vähän ärsyttäviä ja epävarmasta alkuperästä peräisin olevia aineita, joten on erittäin tärkeää tehdä tutkimusta. Yhden tai toisen vaikuttavan aineen hallitsemat tuotteet saavat yhä enemmän huomiota. Hyaluronihappoa, kollageenia ja C-vitamiinia sisältävät tuotteet ovat nykyään hyvin suosittuja, sillä ne saavat ihon näyttämään raikkaalta ja joustavalta. Päivän aikana on suositeltavaa käyttää aurinkosuojatuotteita. Valitse nyt sinulle sopiva kasvovoide!


Ikääntyvälle iholle

Kypsälle ja ikääntyvälle iholle tarkoitetut kasvojenhoitotuotteet päätyvät ennemmin tai myöhemmin jokaisen naisen hyllylle. Päivä- ja yövoide, seerumi ja muut hoitotuotteet iholle, jossa näkyy epätasaisuuksia ja muita ikääntymisen merkkejä. Mutta tämä ei tarkoita, että kypsälle iholle tarkoitettuja voiteita tulisi alkaa käyttää vasta vanhemmassa iässä. Ikääntymistä on kahta tyyppiä – luonnollinen ikääntyminen ja elintavoista sekä ulkoisista haittatekijöistä johtuva ennenaikainen ikääntyminen. Sitä kutsutaan myös fotovanhenemiseksi. Valikoimastamme löydät monia hoitotuotteita ikääntyvälle iholle, jotka syväkosteuttavat, ravitsevat, täyttävät ja kirkastavat väsynyttä kasvojen ihoa. Näiden voiteiden ainesosat auttavat suojaamaan ihoa haitallisilta ympäristötekijöiltä. Aikuiselle iholle tarkoitetut voiteet sisältävät usein seuraavia ainesosia: peptidit, lipidit, aminohapot, glukosamiini, polyfenolit, antioksidantit, hyaluroni, kollageeni, retinoli, C-vitamiini jne. Nämä ainesosat auttavat voittamaan ihomme päivittäin kohtaamat haasteet: saastunut kaupunkiilma, pakkanen, ultraviolettisäteet, älylaitteiden lähettämä sininen valo ja paljon muuta.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Sävytetty kosteuttava kasvovoide bareMinerals Complexion Rescue SPF30 30 ml, 01

Tuotekoodi: 3479922
Kategoria: Kasvovoiteet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,15 x 0,05 x 0,05 m, 0,2 kg
Käyttö:

Kasvovoiteet voidaan jakaa päivä- ja yövoiteisiin. Päivävoide on rakenteeltaan kevyt ja sisältää erityisiä aineita, jotka suojaavat ympäristöä tupakansavun, tuulen ja auringonvalon haitallisilta vaikutuksilta. Rikastettu vitamiineilla, kivennäisaineilla ja biostimulaattoreilla. Yövoiteen koostumus on raskaampi, ja se on suunniteltu palauttamaan ihoa yön aikana.

Päivä
Ihotyyppi:

Määrittää kasvovoiteen olemassa olevan ihotyypin mukaan: kuiva, herkkä, kypsä, sekaiho, rasvainen, couperosa, ongelmallinen, kaikki ihotyypit.

Ikääntyvälle iholle, Kaikille ihotyypeille
Hoitotuotteen tyyppi:

Määrittää kasvovoiteen tyypin ihotyypin mukaan. Kasvovoiteet jaetaan kosteuttaviin, ravitseviin, rauhoittaviin, säteileviin, kiinteyttäviin ja ihon sävyä tasoittaviin.

Kosteuttava
Tarkoitettu:

Ilmoita, kenelle kasvovoide on tarkoitettu: naisille, miehille tai lapsille.

Naisille
Tuotemerkki: bareMinerals
Linja: BareMinerals Complexion Rescue
Tilavuus, ml:

Kasvovoiteen tilavuus on määrä millilitroina tai paino grammoina purkissa.

30 ml
Näytä: bareMinerals, kosteuttava kasvovoiteet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki bareMinerals tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Sävytetty kosteuttava kasvovoide bareMinerals Complexion Rescue SPF30 30 ml, 01 kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia