Kevätmuoti 2023 - uudet kevätmallistot saapuneet! Hyödynnä myös ilmainen* pakettitoimitus!

Shiseido Intensive Wrinkle Vital Perfection (Intensive WrinkleSpot Treatment) 20 ml

Tuotekoodi: 3488482
TOP TUOTE
Ihotyyppi:

Määrittää kasvovoiteen olemassa olevan ihotyypin mukaan: kuiva, herkkä, kypsä, sekaiho, rasvainen, couperosa, ongelmallinen, kaikki ihotyypit.

Hoitotuotteen tyyppi:

Määrittää kasvovoiteen tyypin ihotyypin mukaan. Kasvovoiteet jaetaan kosteuttaviin, ravitseviin, rauhoittaviin, säteileviin, kiinteyttäviin ja ihon sävyä tasoittaviin.

Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 075
Rekisteröidy
3 77450 / l
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Shiseido Intensive Wrinkle Vital Perfection (Intensive WrinkleSpot Treatment) 20 ml

Käyttö: -

Ainesosat: -

Retinolia ja japanilaisen orkidean tuoksua sisältävä tehohoito vähentää näkyvästi juonteita, ryppyjä ja tummia täpliä. Tekee ihosta kiinteän, nuorekkaan ja säteilevän.

Shiseidon juuret eivät ole muodissa tai edes kosmetiikassakaan, vaan lääketieteen puolella. Kyseessä ei ole mikään hetkessä syntynyt kosmetiikkabrändi, vaan yli vuosisadan ajan kehittynyt ja erilaisia vaikutteita kerännyt laatumerkki. Shiseido on yhtä aikaa vaalinut perinteitä ja esitellyt uusia trendejä. Tämä japanilainen laatumerkki sai alkunsa vuonna 1872 Tokiossa.

Shiseido on japanilainen kosmetiikkatuotteita valmistava yritys. Shiseido aloitti toimintansa perustamalla Japanin ensimmäisen länsimaalaisen lääketieteen ratkaisuja myyvän apteekin. Proviisoreille oli tärkeää kehittää laadukkaiden ja tehokkaiden tuotteiden lisäksi myös erilaisia palveluita. Vuonna 1916 Shiseido astui kosmetiikkamarkkinoille ja kehitti ensimmäiset hoitotuotteensa. Kaikessa toiminnassa noudatettiin aina korkeita tuotteiden laatu- ja turvallisuusstandardeja. Tästä syystä brändi on nykyään yksi maailman suurimmista kosmetiikkayrityksistä (neljän suurimman joukossa).

Tuotevalikoimaan kuuluu tänä päivänä meikkituotteita, ihonhoito-ja vartalonhoitotuotteita sekä monia muita kauneustuotteita. Shiseidon valitsema suunta - kauneus ja terveys - on nykyään erittäin tärkeää miljoonille naisille ja miehille ympäri maailmaa.

Shiseido Intensive Wrinkle Vital Perfection (Intensive WrinkleSpot Treatment) 20 ml

Päivä

Päivisin on tärkeää suojata iho asianmukaisesti auringolta, tuulelta, pölyltä ja muilta ulkoisilta tekijöiltä. Päivän kasvovoide on olennainen osa päivittäistä kauneusrutiinia, joka kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Nämä voiteet ovat ultrakevyitä, rasvattomia, koostumukseltaan ohuempia, imeytyvät helposti ihoon ja säilyttävät oikean vesitasapainon. Oikean voiteen avulla ihosta tulee kiinteä, sileä, jännittymätön ja kivuton. Näihin tuotteisiin kuuluvat kosteusvoiteet, ravitsevat voiteet, kiinteyttävät voiteet, säteilyvoiteet ja sävyttävät kasvovoiteet (BB-voiteet). Kun valitset näitä kauneudenhoitotuotteita, on tärkeää kiinnittää huomiota ihotyyppiin (kuiva, rasvainen, yhdistelmäiho, kypsä), vuodenaikaan ja kauneudenhoitotuotteen koostumukseen. Voiteen tulisi sisältää mahdollisimman vähän ärsyttäviä ja epävarmasta alkuperästä peräisin olevia aineita, joten on erittäin tärkeää tehdä tutkimusta. Yhden tai toisen vaikuttavan aineen hallitsemat tuotteet saavat yhä enemmän huomiota. Hyaluronihappoa, kollageenia ja C-vitamiinia sisältävät tuotteet ovat nykyään hyvin suosittuja, sillä ne saavat ihon näyttämään raikkaalta ja joustavalta. Päivän aikana on suositeltavaa käyttää aurinkosuojatuotteita. Valitse nyt sinulle sopiva kasvovoide!


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Shiseido Intensive Wrinkle Vital Perfection (Intensive WrinkleSpot Treatment) 20 ml

Tuotekoodi: 3488482
Kategoria: Kasvovoiteet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,03 x 0,04 x 0,17 m, 0,5 kg
Käyttö:

Kasvovoiteet voidaan jakaa päivä- ja yövoiteisiin. Päivävoide on rakenteeltaan kevyt ja sisältää erityisiä aineita, jotka suojaavat ympäristöä tupakansavun, tuulen ja auringonvalon haitallisilta vaikutuksilta. Rikastettu vitamiineilla, kivennäisaineilla ja biostimulaattoreilla. Yövoiteen koostumus on raskaampi, ja se on suunniteltu palauttamaan ihoa yön aikana.

Päivä
Ihotyyppi:

Määrittää kasvovoiteen olemassa olevan ihotyypin mukaan: kuiva, herkkä, kypsä, sekaiho, rasvainen, couperosa, ongelmallinen, kaikki ihotyypit.

Kuivalle iholle
Hoitotuotteen tyyppi:

Määrittää kasvovoiteen tyypin ihotyypin mukaan. Kasvovoiteet jaetaan kosteuttaviin, ravitseviin, rauhoittaviin, säteileviin, kiinteyttäviin ja ihon sävyä tasoittaviin.

Kosteuttava, Ravitseva
Tarkoitettu:

Ilmoita, kenelle kasvovoide on tarkoitettu: naisille, miehille tai lapsille.

Naisille
Tuotemerkki: Shiseido
Tilavuus, ml:

Kasvovoiteen tilavuus on määrä millilitroina tai paino grammoina purkissa.

20 ml
Näytä: Shiseido, kosteuttava kasvovoiteet, Shiseido, ravitseva kasvovoiteet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Shiseido tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Shiseido Intensive Wrinkle Vital Perfection (Intensive WrinkleSpot Treatment) 20 ml kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia