Silmien meikkisivellin Real Techniques, 2 kpl

Tuotekoodi: 3487832
Tyyppi:
Tavaramerkki:
Loppuunmyyty

Ilmoita minulle sähköpostitse kun tämä tuote tulee myyntiin.

Tuotteen kuvaus: Silmien meikkisivellin Real Techniques, 2 kpl

Käyttö: -

Ainesosat: -

Luomivärisivellin sopii täydellisesti silmämeikkiin. Musta kahva on koristeltu Real Techniques -logolla, joka korostaa siveltimen muotoilua. Laadukkaat siveltimet takaavat täydellisen meikin.

Real Techniques -meikkisivellinmallisto lanseerattiin vuonna 2011. Harjojen uskomaton laatu vastaa niiden luojien Samin ja Nicin ammattimaista, hauskaa ja viihdyttävää asennetta. Heidän tulonsa markkinoille oli ikimuistoinen, sillä naiset ympäri maailmaa kiinnostuivat kovasti näistä siveltimistä. Tämä johtuu juuri siitä, että Real Techniques -merkin ja sen tekijöiden välillä on niin läheinen yhteys.

Nykyään Real Techniques -brändi tunnetaan laajalti Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja ympäri maailmaa. Samantha ja Nicola Chapman jatkavat kehittymistään meikkitaiteilijoina kirjoittamalla artikkeleita arvostetuille muotilehdille ja verkkosivustoille. Real Techniques -brändistä ja sen tuotteista on tullut monien naisten olennainen osa heidän meikkirutiinia.

Samantha ja Nicola Chapman kasvoivat jatkuvasti meikin ympäröimänä. Heidän tätinsä oli yksi Lontoon parhaista meikkitaiteilijoista, ja hän työskenteli asiakkaiden, kuten David Bowien ja prinsessa Dianan, kanssa. Heidän äitinsä hoiti myös meikin. Hän on aina halunnut kokeilla uusimpia meikkitrendejä, minkä vuoksi tytöt kokeilivat erilaisia meikkitrendejä pienestä pitäen. Nykyään he eivät ole vain ammattimaisia meikkitaiteilijoita, vaan myös auttavat meitä kaikkia tulemaan meikkitaiteilijoiksi.

Silmien meikkisivellin Real Techniques, 2 kpl

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Silmien meikkisivellin Real Techniques, 2 kpl

Tuotekoodi: 3487832
Kategoria: Meikkisiveltimet ja meikkisienet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,15 x 0,05 x 0,05 m, 0,12 kg
Tyyppi: Silmien meikkisiveltimet
Tavaramerkki: Real Techniques
Tarkoitettu: Naisille
Näytä: Real Techniques, silmien meikkisiveltimet meikkisiveltimet ja meikkisienet
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Real Techniques tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Silmien meikkisivellin Real Techniques, 2 kpl kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia