Paese Artist Mattifying Make-Up Base meikinpohjustus 20 ml

Tuotekoodi: 515573
TOP TUOTE
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 013
Rekisteröidy
1250
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Paese Artist Mattifying Make-Up Base meikinpohjustus 20 ml

Käyttö: Pirštų galiukais užtepkite ant odos ploną bazės sluoksnį ir įtrinkite sukamaisiais judesiais tose veido vietose, kur yra dėmių ir trūkumų.

Paese Artist Mattifying Make-Up Base meikinpohjustus 20 ml

Italian sana "Paese" tarkoittaa "maata" ja on yksi tunnetuimmista puolalaisista kosmetiikkabrändeistä maailmassa. Paese on maa, jossa slaavilaiset aiheet kohtaavat hienostuneen muotoilun ja luonnollisen armon. Täällä kaiken ikäiset, ihonväriset ja -tyyppiset naiset löytävät kauneuden. Itseluottamus on avain menestykseen sekä henkilökohtaisessa että liike-elämässä. Siksi Paese Cosmetics suunnittelee tuotteita vaativille naisille. Paesella on erittäin vahvat eettiset säännöt:

  • Vain laadukkaat tuotteet kaikille ihotyypeille.
  • Yhteensopimattomat kaavat, jotka antavat parhaat tulokset.
  • Tuotteet ovat ihanteellisia modernille, aktiiviselle ja rohkealle naiselle.

Peasen missiona on luoda ainutlaatuisia tuotteita ja jatkuvasti kehittää tuotekoostumuksia, jotka tekevät naisista kauniimpia ja itsevarmempia paitsi ulkoisesti myös sisältä. Tuotteillaan Paese pyrkii luomaan maailman, jossa naiset tuntevat itsensä kauniiksi ja vaikutusvaltaisiksi ja voivat ilmaista itseään ainutlaatuisena kuvana. Pease korostaa aitoutta ja ainutlaatuisuutta. Luotettava laatu on perusta, jolle herkkä kauneus, arvo ja ainutlaatuisuus perustuvat. Nämä ominaisuudet jakavat brändin käyttäjät ympäri maailmaa.

Paese kosmetiikka on huolellisesti suunniteltu vastaamaan jokaisen kuluttajan odotuksia. Yritys voi olla ylpeä huippumodernista laboratoriostaan ja osaavista teknikoistaan, jotka varmistavat Paesen kosmeettisten tuotteiden tehokkuuden ja turvallisuuden. Tuotedokumentaatiota toimitetaan jatkuvasti sekä turvallisuusarvioijien laatiman erittäin tärkeän eurooppalaisen markkinaturvallisuusarvioinnin kanssa. Paese-kosmetiikassa käytettyjen luonnollisten aktiivisten ainesosien runsaus vahvistaa yhtiön sitoutumista tarjota naisille vain korkealaatuista kosmetiikkaa.

Paese Artist Mattifying Make-Up Base meikinpohjustus 20 ml

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Paese Artist Mattifying Make-Up Base meikinpohjustus 20 ml

Tuotekoodi: 515573
Kategoria: Meikkivoiteet ja puuterit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,05 x 0,05 x 0,12 m, 0,1 kg
Tyyppi: Meikin pohjustusvoiteet
Tuotemerkki: Paese
Tilavuus: 20 ml
Tarkoitettu: Naisille
Näytä: Paese, meikin pohjustusvoiteet meikkivoiteet ja puuterit
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Paese tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Paese Artist Mattifying Make-Up Base meikinpohjustus 20 ml kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia