Luomiväripaletti ProFusion 30 g, Pro Pigmentti

Tuotekoodi: 3270598
Vedenkestävä:

Silmämeikki voidaan jakaa vedenkestävään tai ei-vedenkestäviin. Vedenpitävä koostumus sisältää tiettyjä aineita, jotka joutuessaan alttiiksi ilmalle suojaavat maalia ympäristön kosteuden vaikutuksilta.

Tuotemerkki:
Väri:
Ei
Loppuunmyyty

Ilmoita minulle sähköpostitse kun tämä tuote tulee myyntiin.

Tuotteen kuvaus: Luomiväripaletti ProFusion 30 g, Pro Pigmentti

Käyttö: Levitä luomiväriä silmäluomille siihen tarkoitetulla siveltimellä.

Ainesosat: -

Tällä Profusion Eyeshadow Palette -luomiväripaletilla luot virheettömän silmämeikin. Runsaskylläiset matta- ja helmiäissävyt luovat näyttävän vaikutelman. Luo tyylikäs ilta- ja arkimeikki tällä paletilla.

Luomiväri

Jos tunnet olevasi häkeltynyt tänään myynnissä olevien luomivärien runsaasta määrästä, et ole yksin. Kauneudenhoitoala kehittyy jatkuvasti, ja jos et pysy perässä monien erilaisten luomivärityyppien kanssa, tässä on kaikki, mitä sinun on tiedettävä kustakin luomivärityypistä:

Kuiva luomiväri on yleisin luomivärityyppi. Ja jos olet uusi silmämeikin harrastaja, nämä luomivärit sopivat sinulle parhaiten. Kaikissa väreissä saatavilla olevat puristetut luomivärit on nimensä mukaisesti puristettu pieniin muotteihin, joita voit ostaa erikseen tai luomiväripaletissa. Useimmat puuterimaiset luomivärit ovat mattapintaisia, mutta useimmista luomiväripaleteista löytyy myös hohtavia ja kimaltelevia luomivärejä.

Kermaiset luomivärit - jos etsit rohkeita, kirkkaita värejä ja intensiivistä pigmenttiä, kermaiset luomivärit ovat oikea valinta. Ainoa haittapuoli voidemaisissa luomiväreissä on se, että niillä on taipumus rypistyä helposti, joten niitä ei kannata käyttää kostealla säällä tai jos silmäluomesi ovat hyvin rasvaiset.

Irralliset shimmer-silmämeikkivärit ovat hienoksi hiottuja silmämeikkivärejä, jotka ovat erittäin pigmentoituneita ja parhaita silmämeikkivärejä, jos haluat tehdä dramaattisen ja värikkään silmämeikin.

Nestemäinen luomiväri - Huulikiiltoa muistuttavat nestemäiset luomivärit ovat pienissä, läpinäkyvissä tuubeissa, joissa on applikointisauva. Nestemäisen luomivärin levittäminen silmäluomille on sama asia kuin nestemäisen huulipunan levittäminen huulille huulimeikkiä levitettäessä.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Luomiväripaletti ProFusion 30 g, Pro Pigmentti

Tuotekoodi: 3270598
Kategoria: Silmämeikit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,2 x 0,15 x 0,02 m, 0,1 kg
Tyyppi:

Määrittää silmämeikkityökalut. Näitä ovat luomivärit ja niiden paletit, ripsivärit, yksi- ja kaksipuoliset eyelinerit sekä ripsienhoitotuotteet.

Luomiväri
Vedenkestävä:

Silmämeikki voidaan jakaa vedenkestävään tai ei-vedenkestäviin. Vedenpitävä koostumus sisältää tiettyjä aineita, jotka joutuessaan alttiiksi ilmalle suojaavat maalia ympäristön kosteuden vaikutuksilta.

Ei
Tuotemerkki: ProFusion
Tilavuus:

Määrittää kosmeettisten tuotteiden kapasiteetin, joka voidaan ilmaista millilitroina tai grammoina.

30 g
Tarkoitettu:

Määrittää, kenelle nämä silmämeikkituotteet on tarkoitettu ja keitä niiden käyttäjät ovat.

Naisille
Väri: Monivärinen
Näytä: ProFusion, luomiväri silmämeikit
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki ProFusion tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Luomiväripaletti ProFusion 30 g, Pro Pigmentti kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia