Kevätmuoti 2023 - uudet kevätmallistot saapuneet! Hyödynnä myös ilmainen* pakettitoimitus!
Weleda

Weleda Rauhoittava laventeliöljy 100 ml.

Lisätiedot:
Tyyppi: Kosmeettiset öljyt
Vaikuttava aine: Laventeli
Tilavuus, ml: 100 ml
Tuotekoodi: 2975408

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Weleda Rauhoittava laventeliöljy 100 ml.

Käyttö:.

Kevyt öljy rauhoittavaan hierontaan ennen nukkumaanmenoa, Lievittää lihasjännitystä ja edistää rauhallista unta, Laventelin eteeristen öljyjen herkkä aromi vaikuttaa aisteihimme ja liuottaa sisäisen jännityksen, Öljy antaa iholle pehmeyden ja samettisen tekstuurin, Se voidaan myös lisätä vesihauteeseen, Tämä öljy soveltuu erityisen hyvin täydelliseen rentoutumiseen kiireisen päivän tai henkisen rasituksen jälkeen,

Yritys perustettiin vuonna 1921 farmaseuttiseksi laboratorioksi, jolla on oma kasvitieteellinen puutarha, ja se on nykyään maailman johtava sertifioitujen luonnontuotteiden valmistaja. Perustaja tohtori Rudolf Steiner yhdessä tohtori Ita Wegmanin ja tutkijaryhmän kanssa loivat ensimmäiset synergistiset tuotteet, jotka keskittyivät yhdistämään kehon luonnon rytmeihin.

Weleda uskoo, että yksi tärkeimmistä asioista terveelle keholle on tasapaino, joka antaa energiaa, elinvoimaa ja kauneutta. Yrityksen mukaan luonto tarjoaa parhaat raaka-aineet, jotka täyttävät jokaisen kauneuden ja hyvinvoinnin tarpeet. Weleda-tuotteet eivät sisällä synteettisiä yhdisteitä tai haitallisia kemikaaleja. Tuotteissa käytetään kukka-, hedelmä- ja juuriuutteita, mineraaleja, eteerisiä öljyjä.

Maailmanlaajuisesta menestyksestään huolimatta Weleda jatkaa tuotteiden luomista, jotka tuovat ihmiset lähemmäksi luontoa. Yhtiö jatkaa investointeja ja laajentamista kasvitieteellisiin puutarhoihinsa tekemällä reilun kaupan sopimuksia pienviljelijöiden ja istuttajien kanssa varmistaakseen mahdollisimman korkealaatuiset ja luonnolliset raaka-aineet. Weleda pyrkii tuomaan markkinoille ei-eläinperäisiä, parabeenittomia, GMO-vapaita ja ftalaatteja sisältämättömiä tuotteita. Kaikki Weledan kasvo-, vartalo-, hiusten- ja suunhoitotuotteet ovat luonnollisia ja NATRUE-sertifioituja. NATRUE on Euroopan johtava luonnontuotteiden sertifiointielin.

Weleda on perustamisestaan lähtien kunnioittanut luontoa ja luonnonvaroja. Yrityksen ympäristötietoisuus ulottuu sen toimintaan, tuotteisiin ja jopa pakkauksiin. Kestävät pakkausstandardit mahdollistavat tuotepakkausten luomisen, jotka säilyttävät ja suojaavat ainesosien käyttöikää ja suorituskykyä sekä varmistavat samalla kestävyyden ja kierrätyksen.

Weleda Rauhoittava laventeliöljy 100 ml.

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Weleda Rauhoittava laventeliöljy 100 ml.

Tuotekoodi: 2975408
Kategoria: Eteeriset ja kosmeettiset öljyt
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,05 x 0,05 x 0,17 m, 0,2 kg
Tyyppi: Kosmeettiset öljyt
Tavaramerkki: Weleda
Vaikuttava aine: Laventeli
Näytä: Weleda, laventeli eteeriset ja kosmeettiset öljyt
Tilavuus, ml: 100 ml
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Weleda tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Weleda Rauhoittava laventeliöljy 100 ml.
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu