Kevätmuoti 2023 - uudet kevätmallistot saapuneet! Hyödynnä myös ilmainen* pakettitoimitus!

Hiusten ja vartalon suihkugeeli miehille Hamppu 200 ml

Tuotekoodi: 4080376
UUTUUS
Tyyppi:
Tarkoitettu:
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 008
Rekisteröidy
799
3995 / l
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Hiusten ja vartalon suihkugeeli miehille Hamppu 200 ml

Käyttö: Katso pakkauksesta.

Miesten hius- ja vartaloshampoo on erittäin hellävarainen mutta runsas tuote koko vartalon ja hiusten päivittäiseen hoitoon. Valmistettu BIO-ainesosista, ilman SLS:ää, SLES:ää, petrokemikaaleja, silikoneja, parabeeneja ja ärsyttäviä hajusteita. Se vaahtoaa hyvin, puhdistaa ja pesee tehokkaasti ilman, että iho ja hiukset rasvoittuvat liikaa. Kasvislesitiinillä lisätyt betaiinit jättävät ihon puhtaaksi ja joustavaksi. BIO Suihkugeelin hyödylliset ominaisuudet ovat hellävaraisia sekä keholle että luonnolle. Se on pehmeä ja miellyttävä käyttää, takaamme, että rakastat sitä. Sisältää vahvistavaa kofeiinia, palauttavaa pantenolia. Tauriini varmistaa hiusten kasvun ja vähentää hiustenlähtöä. Geeli sisältää hamppu-uutetta, joka on suosittu kansanlääkinnässä sen väitettyjen tulehdusta ehkäisevien ja parantavien ominaisuuksien vuoksi. Hajustettu yksinomaan hypoallergeenisellä hajusteella. Lisätty maitohappo säätelee ihon proteiinien pH:ta optimaaliselle fysiologiselle tasolle.

Suihkugeelit

Suihkugeeli (myös suihkuvoide tai vartalovesi) on nestemäinen erikoistuote, jota käytetään kehon puhdistamiseen suihkussa. Suihkugeeliä ei pidä sekoittaa nestesaippuaan. Suihkugeeli ei sisällä saippuaöljyä. Sen sijaan siinä käytetään synteettisiä pesuaineita, jotka ovat peräisin maaöljystä tai kasviperäisistä lähteistä. Vartalopesuaineiden ja suihkugeelien pH on alhaisempi kuin perinteisten saippuoiden. Suihkugeelit on yleensä rikastettu erilaisilla mineraaleilla, Kuolleenmeren suoloilla, eteerisillä öljyillä, kasviuutteilla ja tuoksuilla, joten on tärkeää valita tarpeisiisi parhaiten sopiva tuote.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Hiusten ja vartalon suihkugeeli miehille Hamppu 200 ml

Tuotekoodi: 4080376
Kategoria: Suihkusaippuat ja suihkugeelit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,04 x 0,02 x 0,1 m, 3 kg
Tyyppi: Suihkugeelit
Tarkoitettu: Miehille
Tuotemerkki: Bione
Tilavuus, ml: 200 ml
Näytä: Bione, suihkugeelit suihkusaippuat ja suihkugeelit
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Bione tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Hiusten ja vartalon suihkugeeli miehille Hamppu 200 ml kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia