IDC Institute Scented Gold Kylpysetti, 6 kpl.

Tuotekoodi: 3492542
Tyyppi:
Loppuunmyyty

Ilmoita minulle sähköpostitse kun tämä tuote tulee myyntiin.

Tuotteen kuvaus: IDC Institute Scented Gold Kylpysetti, 6 kpl.

Käyttö: Levitä kostealle iholle ja hiero, kunnes se vaahtoaa.Levitä kostealle iholle ja hiero, kunnes se vaahtoaa.

Tämä kaunis laatikko sisältää suihkugeelin, kylpyvaahtokuplan, vartalokuorinnan, vartalovoiteen, kylpysuolat ja kosteusvoiteen, jossa on mandariinin ja greippien tuoksu.

Kanadalainen kosmetiikkayritys IDC Dermo kehittää kosmetiikkaa lääketieteen viimeisimmän kehityksen pohjalta ja valmistaa tuotteita, jotka parantavat ihon kauneutta. IDC Dermon kaava perustuu hyvin määriteltyyn ja yksinkertaiseen ideaan: luoda älykkäitä, monikäyttöisiä kosmeettisia kaavoja, jotka takaavat hyvän tuloksen ja joita voidaan kutsua ensiluokkaisiksi ihonhoitotuotteiksi. Yksinkertaiset mutta tehokkaat kaavat ovat seurausta yrityksen ainutlaatuisesta ja kattavasta lähestymistavasta lääketieteeseen ja kauneuteen. Tunnettu tutkija tohtori Eric Dupont on julkaissut ensimmäisen IDC-ihonhoitosarjan, joka käsittelee kaikkia 16 ihon ikääntymisprosessia ja tarjoaa näkyviä tuloksia, joiden avulla voit löytää ihosi parhaan version. IDC on voittanut monia kansainvälisiä palkintoja, ja sen tuotteilla on hyvä maine kuluttajien ja kauneusalan ammattilaisten keskuudessa. IDC:llä on yksinkertainen mutta ratkaiseva usko: anna tieteen johtaa. Kaikki IDC:n väitteet tuotteiden ja ihon tuloksista perustuvat tieteelliseen näyttöön.

Tuotteet on suunniteltu korjaamaan ihon epätasaisuuksia, ehkäisemään varhaisen ikääntymisen merkkejä ja edistämään ihon nuorekkuutta. Tämän ainutlaatuisen lähestymistavan avulla voit saavuttaa säteilevän ja terveen ihon huolehtimalla siitä sekä sisältä että ulkoa. IDC-tuotteet sisältävät tiivistettyjä ainesosia, jotka eivät ole verrattavissa muihin markkinoilla oleviin tuotteisiin. Tuotteen luominen perustuu ihotautilääkäreiden tiimiin, joka on ihon ikääntymisen tutkimuksen eturintamassa. Koostumukset on kliinisesti testattu ja niitä käytetään tuotteissa, joilla on näkyvä positiivinen vaikutus ihoon. IDC-ihonhoitotuotteiden koostumus on erityinen ja sen vahvistavat erittäin turvalliset ja todistetut tuotteet. Tämän todistaa patentoitu REGEN (16) -tekniikka, joka on kliinisesti todistettu tehokkaaksi.

"Ammattilaisten ja kauneuden asiantuntijoiden tiimimme tulee useista globaaleista yrityksistä ja keskittyy lääkkeisiin, lääkinnällisiin laitteisiin, terveyteen ja kauneuteen. Joka päivä etenemme IDC Derm -kaavan kanssa auttaaksemme asiakkaitamme kaikkialla maailmassa olemaan terveempiä "- perustaja Lucas Dupont.

IDC Institute Scented Gold Kylpysetti, 6 kpl.

Suihkugeelit

Suihkugeeli (myös suihkuvoide tai vartalovesi) on nestemäinen erikoistuote, jota käytetään kehon puhdistamiseen suihkussa. Suihkugeeliä ei pidä sekoittaa nestesaippuaan. Suihkugeeli ei sisällä saippuaöljyä. Sen sijaan siinä käytetään synteettisiä pesuaineita, jotka ovat peräisin maaöljystä tai kasviperäisistä lähteistä. Vartalopesuaineiden ja suihkugeelien pH on alhaisempi kuin perinteisten saippuoiden. Suihkugeelit on yleensä rikastettu erilaisilla mineraaleilla, Kuolleenmeren suoloilla, eteerisillä öljyillä, kasviuutteilla ja tuoksuilla, joten on tärkeää valita tarpeisiisi parhaiten sopiva tuote.


Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: IDC Institute Scented Gold Kylpysetti, 6 kpl.

Tuotekoodi: 3492542
Kategoria: Suihkusaippuat ja suihkugeelit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,28 x 0,21 x 0,1 m, 0,5 kg
Tyyppi: Suihkugeelit
Tuotemerkki: IDC
Mukana: Kokoelmat
Tilavuus, ml: Nenurodyta ml
Näytä: IDC, suihkugeelit suihkusaippuat ja suihkugeelit
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki IDC tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä IDC Institute Scented Gold Kylpysetti, 6 kpl. kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia