Clarins 2 x 100 ml käsi- ja kynsivoidesarja

Tuotekoodi: 10363
TOP TUOTE
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 038
Rekisteröidy
18895 / l
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Clarins 2 x 100 ml käsi- ja kynsivoidesarja

Käyttö: Levitä pieni määrä tuotetta iholle ja hiero hellävaraisesti. Levitä voidetta kynsille pehmentämään ja vahvistamaan niitä. 

Sarja käsi- ja kynsivoiteita, jotka kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa.

Iho muuttuu pehmeäksi, sileäksi ja joustavaksi. 

Clarins on yksi maailman tunnetuimmista kauneusbrändeistä. Tämä ranskalainen brändi valmistaa suosittujen voiteiden ja hoitoöljyjen ohella myös todella innovatiivisia tuoksuja.  Tänä päivänä Clarins on Euroopan johtava, korkealaatuinen ihonhoitomerkki ja sillä on miljoonia tyytyväisiä käyttäjiä ympäri maailmaa. Legendaarinen Clarins Eau Dynamisante oli ensimmäinen eau de toilette, jossa yhdistettiin aromaterapia ja fytoterapia (yrttiterapia) ihon kosteuttamiseksi ja kiinteyttämiseksi.

Innovatiivisuus, ehdoton laatu ja kestävä kehitys muodostavat Clarinsin, jonka vuoksi ekologisuus on yritykselle tärkeä arvo. Alusta alkaen Clarins on suosinut tehokkaita kasviperäisiä raaka-aineita ja aromaattisia hoitomenetelmiä.. Tämä on kultainen sääntö, joka ohjaa kaikkia Clarinsin tutkijoita innovatiivisten tuotteiden tutkimuksissa ja kehittämisessä.

Clarins käyttää koostumuksissaan yli 250 luonnollista kasviuutetta. Kaikki raaka-aineet ovat valittu tarkasti, mikä takaa tuotteille aina parhaan optimaalisen tehokkuuden ja auttaa korostamaan jokaisen luonnollista kauneutta. Brändi haluaa tarjota naisille parasta mahdollista ihonhoitoa kolme arvoa perustanaan: ammattitaito, kunnioitus ja vastuullisuus.

Clarins 2 x 100 ml käsi- ja kynsivoidesarja

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Clarins 2 x 100 ml käsi- ja kynsivoidesarja

Tuotekoodi: 10363
Kategoria: Vartalovoiteet ja -emulsiot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,1 x 0,15 x 0,08 m, 0,25 kg
Tarkoitettu: Naisille, Miehille
Tyyppi: Käsivoide
Tuotemerkki: Clarins
Tilavuus, ml: 200 ml
Näytä: Clarins, käsivoide vartalovoiteet ja -emulsiot
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Clarins tuotteet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Clarins 2 x 100 ml käsi- ja kynsivoidesarja kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia