Dermacol

Vartalonhoitotuotesarja Dermacol

Lisätiedot:
Tyyppi: Vartalovoide, Vartalonhoitosetti
Tilavuus, ml: -
Tuotekoodi: 2980493

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Vartalonhoitotuotesarja Dermacol

Käyttö:Käytä puhtaalle iholle

Jos etsit tuotteita, jotka sisältävät luonnollista hunajaa tai uutteita, suosittelemme kiinnittämään huomiota "Dermacol" -tuotteisiin. Tämä merkki on kotoisin Tšekin tasavallasta ja on koristellut naisia yli puoli vuosisataa.

Dermacol on sertifioitu kosmetiikan valmistaja, joka täyttää uusimpien kosmetiikkatieteiden asettamat tiukat maailmanluokan laatustandardit. Nämä kosmetiikkavalmistajat sanovat testaavansa jatkuvasti kosmetiikkansa tehokkuutta ja kuluttajien tyytyväisyyttä. Tämä auttaa heitä varmistamaan, että heidän ryppyjä ehkäisevät voiteet todella toimivat. Tai tehdä heidän tuotteistaan sopivia jokaiselle eri ihotyypille.

"Dermacol"-tuotteiden kliinisiä kokeita valvoo tiukasti Prahan kansallinen kansanterveyslaitos Euroopan unionin lainsäädännön mukaisesti. Nämä laadukkaat ja tehokkaat kosmetiikkavalmistajat sanovat rohkeasti ja avoimesti: "Tuotteemme on hyväksytty hypoallergeenisiksi ja vähentävät siten allergisten reaktioiden ja sivuvaikutusten riskiä. Seuraamme jatkuvasti luonnon kauneuden lähteitä, joten tuotteemme sisältävät aktiivisia ainesosia, jotka on johdettu rakelevästä, merilevästä, muratista, maissista, lehtikaalista, kastanjasta ja monista muista. "Dermacol" ei ole testattu eläimillä EU-lainsäädännön mukaisesti."

Vartalonhoitotuotesarja Dermacol

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Vartalonhoitotuotesarja Dermacol

Tuotekoodi: 2980493
Kategoria: Vartalovoiteet ja -emulsiot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,11 x 0,11 x 0,2 m, 0,5 kg
Tarkoitettu: Naisille
Tyyppi: Vartalovoide, Vartalonhoitosetti
Näytä: Dermacol, vartalovoide vartalovoiteet ja -emulsiot, Dermacol, vartalonhoitosetti vartalovoiteet ja -emulsiot
Tuotemerkki: Dermacol
Tilavuus, ml: -
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Dermacol tuotteet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Vartalonhoitotuotesarja Dermacol
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu