Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!

Pöytä Halmar Dolomit, ruskea

Tuotekoodi: 3476167
Loppuunmyyty

Ilmoita minulle sähköpostitse kun tämä tuote tulee myyntiin.

Tuotteen kuvaus: Pöytä Halmar Dolomit, ruskea

  • Pituus: 130-175
  • Leveys: 76 cm
  • Korkeus: 85 cm
  • Materiaali: kalustelevy
  • Tuote toimitetaan kokoamattomana.

Tyylikäs huonekalu, joka tuo innovaatioita kotiisi!

Halmar on yksi suurimmista Kaukoidän huonekalujen maahantuojista Itä- ja Keski-Euroopassa. Merkittävä osa heidän tuotevalikoimastaan sisältää myös Puolan paikallisilla markkinoilla tuotettuja huonekaluja. Yhteistyössä yli 1 300 kumppanin kanssa tarjotaan markkinoiden moderneimpia trendejä. Neljä vuosikymmentä sitten perustettu yritys on hyödyntänyt kokemustaan ja on pysynyt yhtenä luotetuimmista brändeistä useiden vuosien ajan. Laaja valikoima, nopea toimitus ja modernit kalusteet - nämä ovat Halmarin etuja!

Pöytä Halmar Dolomit, ruskea

Toimivuutta arvostava valitsee usein huonekaluja, jotka voivat tarjota jopa muutamia erilaisia ominaisuuksia. Yksi niistä on kalusteet jatkemekanismilla - niiden avulla voit helposti ja kätevästi säätää kokoa ja mukauttaa näin nämä tuotteet sekä tilanteen että huoneen koon mukaan. 

Tilansäästö on luultavasti tämäntyyppisten huonekalujen ilmeisin etu: taitetut huonekalut vievät vähän tilaa, joten ne mahtuvat helposti pienempäänkin huoneeseen. Jos etsit suurta lomaa, voit muuttaa sen paljon suuremmaksi pöydäksi tai jopa siirtää sen toiseen paikkaan vetämällä muita huonekaluja - se ei ole vaikea tehdä sen kompaktin koon ansiosta.

Laajennustoiminnolla varustetut huonekalut sopivat niin arkeen kuin isommallekin vierasjoukolle - kahden oston sijaan yksi riittää, joten talon perustamisella säästät paljon. Lisäksi muuttunut koko ei vaikuta huonekalujen tyyliin, joten kummassakaan tapauksessa näiden tuotteiden muunnos ei poikkea arvostamastasi sisustuksesta.

Nykyaikaiset mahdollisuudet antavat valmistajille mahdollisuuden suunnitella nämä huonekalut niin, että olisi vaikea ymmärtää, onko sillä laajennustoimintoa vai ei, mikä tarkoittaa, että muotoilu poikkeaa vähän perinteisistä huonekaluista. Nämä monipuoliset tuotteet ovat pitkäikäinen ratkaisu: vaikka päätät remontoida kotiympäristösi, mukautat varmasti yhden koon uuteen tilaan. Jos arvostat monipuolisuutta, Pöytä Halmar Dolomit, ruskea on yksi parhaista vaihtoehdoista!

Pöytä Halmar Dolomit, ruskea

Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. Pöytä Halmar Dolomit, ruskea pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

Pöytä Halmar Dolomit, ruskea

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Pöytä Halmar Dolomit, ruskea

Tuotekoodi: 3476167
Kategoria: Ruokapöydät
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

1,43 x 0,92 x 0,15 m, 51 kg
Laajennusmekanismi:

Osoittaa, onko taulukossa laajennusmekanismi vai ei. Tällä mekanismilla varustettuja huonekaluja voidaan pidentää vakiopituudestaan.

On
Väri: Ruskea
Muoto: Suorakulmainen
Pöydän vähimmäispituus:

Pöydän vähimmäispituus.

130 cm
Pöydän enimmäispituus:

Pöydän enimmäispituus

175 cm
Leveys: 76 cm
Korkeus: 85 cm
Tyyppi: Ruokapöytä
Materiaali: Puu
Tuotemerkki: Halmar
Tyyli: Moderni
Näytä: Halmar, ruokapöytä ruokapöydät
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Halmar tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Pöytä Halmar Dolomit, ruskea kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia