Hylly ML Meble Elmo 13, valkoinen/ruskea

Tuotekoodi: 4003
pigueurai-icon
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 5000
Rekisteröidy
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Hylly ML Meble Elmo 13, valkoinen/ruskea

  • erillinen talonmuotoinen hylly, jossa on kuusi avointa osaa ja kaksi laatikkoa;
  • Raami on valmistettu laminoidusta lastulevystä (MDP);
  • ABS -reunaviimeistely;
  • Hyllyn mitat: leveys - 101 cm, syvyys - 40 cm, korkeus - 136 cm;
  • Vahva ja vakaa rakenne;
  • hyllyn väri: runko -valkoinen, yläosa - ruskea (Fjord-pyökki);
  • ruskeat pyöreät kahvat;
  • alemmat laatikot pyörillä, jotta ne voidaan laajentaa kokonaan ulos;
  • tuotteen pinta kestää naarmuja, kosteutta ja lämpötilan muutoksia;
  • Tuote toimitetaan kasaamattomana.

Tuotteen väri näkyy ensimmäisessä valokuvassa, muut - informatiivinen.

Moderni ja ainutlaatuinen kirjahylly on täydellinen kirjojen ja muiden tavaroiden säilyttämiseen. Lisäksi voit ostaa julkisivuun erivärisiä laatikoita, jotka mukauttavat sekä lapsen että teinin huoneen lapsen luonteen ja tarpeiden mukaan. Yhdistettynä muihin Elmo-malliston huonekaluihin voit luoda lasten- tai nuortenhuoneeseen kodikkaan, toimivan ja tyylikkään sisustuksen nykyaikaiseen tyyliin.

ML Meble on tunnettu puolalainen huonekaluvalmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman olohuone-, lastenhuone-, ruokahuone- ja eteisen kalusteita. Yli kaksi vuosikymmentä sitten perustettu perheyritys voi tänään ylpeillä huippuluokan korkean kapasiteetin huonekalutehtailla. Suuri tuotantopotentiaali mahdollistaa ML Meble -huonekalujen myynnin yli 1000 eri toimipisteessä paitsi Puolassa, myös myös ulkomailla. Huonekalut valmistetaan käyttämällä uusinta tekniikkaa, joka nopeuttaa huomattavasti valmistusprosessia. Lukuisat erilaiset mallistot ja erilaiset huonekalut löytävät paikkansa trendikkäiden asiakkaiden kodeissa.

Hylly ML Meble Elmo 13, valkoinen/ruskea

Puulle luotettavaa vaihtoehtoa etsivien kannattaa pitää lastulevystä (tunnetaan lastulevynä) tehdyistä huonekaluista. Lastulevy - koostuu puuhiukkasista ja hakkeista, joista saadaan puristuksen ja hionnan jälkeen lastulevyt. Niitä löytyy yleensä huonekaluteollisuudesta. Tämä viimeistely muistuttaa massiivipuuta, mutta on paljon yksinkertaisempi ja taloudellisempi. Korkeasta laadustaan huolimatta tämä materiaali on erittäin halpa - tästä materiaalista valmistetut huonekalut ovat saatavilla kaikille, jotka etsivät optimaalista hinta-laatusuhdetta.

Lastulevyt koostuvat kolmesta kerroksesta, mikä alentaa tuotantokustannuksia ja itse materiaali on melko kevyttä, mutta samalla vahvaa. Tämä tarkoittaa, että lastulevy kestää jopa raskaita painoja - tämä on erittäin tärkeää kestävien ja pitkäikäisten huonekalujen valmistuksessa.

Levyn yläkerros peitetään usein erityisellä kalvolla, joka varmistaa huonekalun lujuuden. Viimeisimpien tuotantoteknologioiden avulla nämä laatat voivat olla kosteudenkestäviä, minkä vuoksi nämä materiaalit eroavat monipuolisuudestaan ja sopivat mihin tahansa huoneeseen. Hylly ML Meble Elmo 13, valkoinen/ruskea löytää varmasti paikan kodistasi!

Vahvuuden vuoksi lastulevy leikataan vain suoraviivaisesti, joten et huomaa monimutkaisia kuvioita näissä huonekaluissa. Materiaali on helppo käsitellä, joten et tule pettymään valitessasi huonekaluja. Eri puun sävyt sopivat kotisi sisustukseen ja luovat kodikkaan ja rauhallisen tunnelman.

Hylly ML Meble Elmo 13, valkoinen/ruskea

Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. Hylly ML Meble Elmo 13, valkoinen/ruskea pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

Hylly ML Meble Elmo 13, valkoinen/ruskea

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Hylly ML Meble Elmo 13, valkoinen/ruskea

Tuotekoodi: 4003
Kategoria: Lastenhuoneen hyllyt
Pakkausten määrä: 2 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,85 x 0,43 x 0,14 m, 23,5 kg
Pakkauksen koko ja paino (2):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,98 x 0,465 x 0,11 m, 22,5 kg
Hyllyn tyyppi: Rakennettavat hyllyt
Väri: Valkoinen
Toiminto: Auki, Laatikoilla
Tyyli: Moderni
Materiaali: Lastulevy (MDP)
Leveys: 101 cm
Korkeus: 136 cm
Syvyys: 40 cm
Tuotemerkki: ML Meble
Huonekalumallisto: Elmo
Näytä: ML Meble, rakennettavat hyllyt lastenhuoneen hyllyt
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki ML Meble tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Hylly ML Meble Elmo 13, valkoinen/ruskea kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.