Viikonlopputetu! Säästä jopa 20€*! Lue ehdot 

Lipasto Drop 07, tummanharmaa

Lisätiedot:
Materiaali: Lastulevy (MDP)
Hyllyn tyyppi: Rakennettavat hyllyt
Toiminto: Ovella, Laatikoilla
Leveys: 92 cm
Tuotekoodi: 158948
Säästä 10€ koodilla* 0 päivää 00:00:00
22900
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  900 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 13. heinäkuuta (000 )
Tilauksen arvioitu toimitusaika kotiinkuljetuksella 17. heinäkuuta (alkaen 3499 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Lipasto Drop 07, tummanharmaa

  • Lipasto 2 laatikkoa ja 1 ovi;
  • tuote on valmistettu laminoidusta lastulevystä;
  • väri: tammi San Remo / valkoinen;
  • Mattapinta;
  • Kahvat:
  • Mitat: korkeus 141 cm, leveys 92 cm, syvyys 40 cm.
  • Tuote toimitetaan koottuna.

Tämä on upea sisustuselementti kotiisi!

ML Meble on tunnettu puolalainen huonekaluvalmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman olohuone-, lastenhuone-, ruokahuone- ja eteisen kalusteita. Yli kaksi vuosikymmentä sitten perustettu perheyritys voi tänään ylpeillä huippuluokan korkean kapasiteetin huonekalutehtailla. Suuri tuotantopotentiaali mahdollistaa ML Meble -huonekalujen myynnin yli 1000 eri toimipisteessä paitsi Puolassa, myös myös ulkomailla. Huonekalut valmistetaan käyttämällä uusinta tekniikkaa, joka nopeuttaa huomattavasti valmistusprosessia. Lukuisat erilaiset mallistot ja erilaiset huonekalut löytävät paikkansa trendikkäiden asiakkaiden kodeissa.

Lipasto Drop 07, tummanharmaa

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Puulle luotettavaa vaihtoehtoa etsivien kannattaa pitää lastulevystä (tunnetaan lastulevynä) tehdyistä huonekaluista. Lastulevy - koostuu puuhiukkasista ja hakkeista, joista saadaan puristuksen ja hionnan jälkeen lastulevyt. Niitä löytyy yleensä huonekaluteollisuudesta. Tämä viimeistely muistuttaa massiivipuuta, mutta on paljon yksinkertaisempi ja taloudellisempi. Korkeasta laadustaan huolimatta tämä materiaali on erittäin halpa - tästä materiaalista valmistetut huonekalut ovat saatavilla kaikille, jotka etsivät optimaalista hinta-laatusuhdetta.

Lastulevyt koostuvat kolmesta kerroksesta, mikä alentaa tuotantokustannuksia ja itse materiaali on melko kevyttä, mutta samalla vahvaa. Tämä tarkoittaa, että lastulevy kestää jopa raskaita painoja - tämä on erittäin tärkeää kestävien ja pitkäikäisten huonekalujen valmistuksessa.

Levyn yläkerros peitetään usein erityisellä kalvolla, joka varmistaa huonekalun lujuuden. Viimeisimpien tuotantoteknologioiden avulla nämä laatat voivat olla kosteudenkestäviä, minkä vuoksi nämä materiaalit eroavat monipuolisuudestaan ja sopivat mihin tahansa huoneeseen. Lipasto Drop 07, tummanharmaa löytää varmasti paikan kodistasi!

Vahvuuden vuoksi lastulevy leikataan vain suoraviivaisesti, joten et huomaa monimutkaisia kuvioita näissä huonekaluissa. Materiaali on helppo käsitellä, joten et tule pettymään valitessasi huonekaluja. Eri puun sävyt sopivat kotisi sisustukseen ja luovat kodikkaan ja rauhallisen tunnelman.

Lipasto Drop 07, tummanharmaa

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. Lipasto Drop 07, tummanharmaa pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

Lipasto Drop 07, tummanharmaa

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Lipasto Drop 07, tummanharmaa

Tuotekoodi: 158948
Kategoria: Lastenhuoneen hyllyt
Pakkausten määrä: 3 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 1,04 x 0,42 x 0,14 m, 29 kg
Pakkauksen koko ja paino (2): 1,44 x 0,48 x 0,1 m, 30 kg
Pakkauksen koko ja paino (3): 0,94 x 0,29 x 0,03 m, 3 kg
Väri: Harmaa, Valkoinen, Ruskea
Tyyli: Moderni
Materiaali: Lastulevy (MDP)
Korkeus: 141 cm
Syvyys: 40 cm
Alkuperämaa: EU
Tuotemerkki: ML Meble
Huonekalumallisto: Drop
Myyjä: Hobbyhall.fi
Hyllyn tyyppi: Rakennettavat hyllyt
Näytä: ML Meble, rakennettavat hyllyt lastenhuoneen hyllyt
Toiminto: Ovella, Laatikoilla
Leveys: 92 cm
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki ML Meble tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tiedot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Lipasto Drop 07, tummanharmaa
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu