Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!

Sänky Marsell, 70x140 cm, valkoinen

Tuotekoodi: 3492317
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 353
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Sänky Marsell, 70x140 cm, valkoinen

  • skandinaavistyylinen sänky, jossa on vuodevaatteet;
  • Ulkomitat: korkeus - 93 cm, pituus - 145 cm, syvyys - 77 cm;
  • Sopivan patjan mitat: pituus - 140 cm, leveys - 70 cm;
  • Valmistettu lastulevystä (MDP), puupölylevystä (MDF) ja mäntypuusta;
  • Väri valkoinen;
  • Kolme mahdollista korkeustasoa;
  • Sisäänvedettävät sivuritilät suojakuorilla. Sänky voidaan mukauttaa vanhemmalle lapselle;
  • Pinnasänky ilman patjaa;
  • Pinnasänky toimitetaan kokoamattomana.

Kaunis ja käytännöllinen luomumaalilla päällystetty pinnasänky, jossa koristelu sivussa, jossa tilava laatikko vuodevaatteille, vaatteille tai leluille - se on loistava ratkaisu vauvan huoneeseen! Pinnasängyssä on säädettävä korkeustoiminto ja ulos vedettävät sivutangot, jotka ovat erittäin hyödyllisiä vauvan kasvaessa ja tottuessa tavalliseen sänkyyn.

Se on yli 40 vuotta sitten perustettu perheyritys. Yrityksen menestys perustuu sukupolvelta toiselle siirtyneelle pitkäjänteiselle tuotantokokemukselle ja intohimolle eri sukupolvien perinteitä kohtaan. Integroitujen ratkaisujen avulla asiakkaat voivat helposti sisustaa koko lastenhuoneen. Valikoima sisältää sängyt, lipastot, vaatekaapit ja muut lapsille sopivat huonekalut. Tuotannossa käytetään korkealaatuisia materiaaleja ja suunnittelu perustuu viimeisimpiin trendeihin. Yksi tärkeimmistä näkökohdista on huonekalujen turvallisuus, mikä tarkoittaa, että käytetään vain tiukat turvallisuusvaatimukset täyttäviä materiaaleja, tehdään erilaisia turvallisuustestejä ja hankitaan erilaisia turvallisuus- ja laatusertifikaatteja. 

Sänky Marsell, 70x140 cm, valkoinen

Maksimaalinen tyyli minimaalisella toteutuksella - näin voidaan parhaiten kuvata 1900-luvun alussa syntynyttä skandinaavista tyyliä. Näiden huonekalujen silmiinpistävä toimivuus ja elegantti hienovaraisuus saavat sinut uskomaan, että yksinkertaisuudessa piilee kauneus.

Vähemmän on enemmän – tämä on vakaumus, joka kuvaa parhaiten skandinaavistyylisiä huonekaluja. Huonekaluja luotaessa keskitytään toimivuuteen, mutta esteettisiä ominaisuuksiakaan ei unohdeta, joten kaikki kalusteet ovat yksinkertaisia mutta viihtyisiä. Skandinaavistyylisiä huonekaluja yritetään valmistaa tavalla, joka sopii ja sopii kaikille - näiden huonekalujen käyttömahdollisuudet eivät varmasti ole pettymys.

Huonekalujen valmistuksessa kiinnitetään paljon huomiota luonnonaiheisiin, minkä vuoksi skandinaavinen muotoilu ei koskaan valitse ikääntyvää puuta tai sen jäljitelmää. Lasi ja teräs ovat myös suosituimpia materiaaleja. Viimeistelyssä on käytetty tekstiilejä, jotka tuovat viihtyisyyttä ja lämpöä huonekaluihin ja koko tyyliin.

Yksinkertaisen ja vapaan tyylin säilyttämiseksi huonekaluissa käytetään vaaleita ja neutraaleja sävyjä. Monimutkaisia muotoja tai vaikeasti sovittavia elementtejä vältetään. Joskus valitaan paljon vaaleampia sävyjä, mutta tässä sisustuksessa niitä ei käytetä tärkeänä osana sisustussuunnittelua. Skandinaaviseen tyyliin ei vältetä moderneja ratkaisuja, ja puhtaat ja suorat linjat hallitsevat, mikä mahdollistaa tyylin eheyden ja esteettisyyden säilyttämisen.

Mitä yksinkertaisempi ja toimivampi huonekalu, sitä paremmin se sopii skandinaaviseen tyyliin. Jos haaveilet puhtaasta, tilavasta ja viihtyisästä ilmapiiristä, Sänky Marsell, 70x140 cm, valkoinen on yksi parhaista valinnoista.

Sänky Marsell, 70x140 cm, valkoinen

Puulle luotettavaa vaihtoehtoa etsivien kannattaa pitää lastulevystä (tunnetaan lastulevynä) tehdyistä huonekaluista. Lastulevy - koostuu puuhiukkasista ja hakkeista, joista saadaan puristuksen ja hionnan jälkeen lastulevyt. Niitä löytyy yleensä huonekaluteollisuudesta. Tämä viimeistely muistuttaa massiivipuuta, mutta on paljon yksinkertaisempi ja taloudellisempi. Korkeasta laadustaan huolimatta tämä materiaali on erittäin halpa - tästä materiaalista valmistetut huonekalut ovat saatavilla kaikille, jotka etsivät optimaalista hinta-laatusuhdetta.

Lastulevyt koostuvat kolmesta kerroksesta, mikä alentaa tuotantokustannuksia ja itse materiaali on melko kevyttä, mutta samalla vahvaa. Tämä tarkoittaa, että lastulevy kestää jopa raskaita painoja - tämä on erittäin tärkeää kestävien ja pitkäikäisten huonekalujen valmistuksessa.

Levyn yläkerros peitetään usein erityisellä kalvolla, joka varmistaa huonekalun lujuuden. Viimeisimpien tuotantoteknologioiden avulla nämä laatat voivat olla kosteudenkestäviä, minkä vuoksi nämä materiaalit eroavat monipuolisuudestaan ja sopivat mihin tahansa huoneeseen. Sänky Marsell, 70x140 cm, valkoinen löytää varmasti paikan kodistasi!

Vahvuuden vuoksi lastulevy leikataan vain suoraviivaisesti, joten et huomaa monimutkaisia kuvioita näissä huonekaluissa. Materiaali on helppo käsitellä, joten et tule pettymään valitessasi huonekaluja. Eri puun sävyt sopivat kotisi sisustukseen ja luovat kodikkaan ja rauhallisen tunnelman.

Sänky Marsell, 70x140 cm, valkoinen

Kuitulevytuotteet sopivat niille, jotka haluavat löytää luotettavan mutta halvemman vaihtoehdon puulle. Tämä materiaali koostuu korkeissa lämpötiloissa sulatetuista ja puristetuista keskitiheyksistä puukuiduista ja sidemateriaalista. Kuitulevyn tärkeimmät edut ovat sen lujuus ja suhteellisen pitkä käyttöikä, joten näitä levyjä käytetään usein huonekaluteollisuudessa.

Tämä materiaali on helppo käsitellä, joten puukuitulevyhuonekalut yllättävät erilaisilla muodoilla ja kokoonpanoilla. Jos muut laatat leikataan vain suoraviivaisesti, ne voidaan leikata eri kulmista tai monipuolistaa huonekaluja mielenkiintoisilla yksityiskohdilla. Tällaiset tuotteet voivat tuoda jännitystä yksitoikkoiseen tilaan tai jopa tulla tilan korostukseksi.

Erityisen pienistä osista koostuvan sileän pinnan avulla voit saada eri puun sävyjä ja myös maalata huonekalut eri sävyillä tai peittää muilla takkiväreillä. Kattava värivalikoima.

Tästä levystä valmistettuja huonekaluja arvostetaan suuresti lujuudestaan ja kestävyydestään, joten niistä voi tulla pitkäikäinen ratkaisu kotiisi. Tällaisia tuotteita on helppo huoltaa ja puhdistaa, ja ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta Sänky Marsell, 70x140 cm, valkoinen kestää vaurioita, kuumuutta ja muodonmuutoksia. Huomaa, että jotkut puukuitulevyhuonekalut voivat olla myös kosteudenkestäviä.

Optimaalinen hinta-laatusuhde on toinen MDF-levyjen suuri etu - jos etsit luotettavia huonekaluja edulliseen hintaan, tämä valinta on yksi parhaista.

Sänky Marsell, 70x140 cm, valkoinen

Laadusta, ylellisyydestä ja kestävyydestä haaveilevien tulee rakastaa massiivipuuhuonekaluja. Se koostuu luonnonpuusta, joka on kiillotettu, lakattu ja käsitelty. Vaikka koko prosessi kestää kauan, tätä materiaalia pidetään yhtenä arvokkaimmista monien vuosien ajan.

Tämän huonekalun tärkeimmät edut ovat lujuus ja kestävyys. Aiemmin puuta käytettiin talojen, siltojen ja muun infrastruktuurin rakentamiseen. Joten jos puumateriaali kestää tällaisiakin kuormituksia, on vaikea edes kuvitella kuinka vahvoja talon huonekalut ovat!

Massiivipuuhuonekalujen väitetään tuovan talolle lisäarvoa: nämä tuotteet näyttävät erityisen tyylikkäiltä ja mukavilta ja samalla säteilevät hellyyttä ja mukavuutta, joten nämä huonekalut on helppo mukauttaa mihin tahansa tyyliin. Kalusteiden ulkonäköä rikastaa entisestään miellyttävä ja herkkä pinta.

Voidaan sanoa, että Sänky Marsell, 70x140 cm, valkoinen on ajaton klassikko. Se on ollut suosituimpien trendien listalla monta vuotta. Massiivipuu on erityisen suosittua, kun luonnonaiheet, luonnollisuus ja ympäristöystävällisyys ovat muodissa – kaikki nämä ominaisuudet ovat puuhuonekaluissa.

Puu on melko helppo työstää, joten näiden huonekalujen valikoimasta löytyy erilaisia muotoja, monipuolisia sävyjä tai mielenkiintoisia kaltevuuksia. Puiset huonekalut eivät jää koskaan huomaamatta, eikä niiden ylläpito vaadi paljon vaivaa. Lisäksi massiivipuu on helppo entisöidä.

Jos haluat ostaa massiivipuuhuonekaluja, sinun on investoitava paljon enemmän, mutta investointi maksaa itsensä takaisin vuosien kuluessa!

Sänky Marsell, 70x140 cm, valkoinen

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Sänky Marsell, 70x140 cm, valkoinen

Tuotekoodi: 3492317
Kategoria: Pinnasängyt
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

1,44 x 0,83 x 0,17 m, 35 kg
Sisämitat: 70x140 cm
Patja: Ei
Vuodevaatelaatikko: Kyllä
Säädettävä sängyn korkeus:

Kertoo, onko pinnasängyn korkeus säädettävissä.

Kyllä
Väri: Valkoinen
Irrotettavat laidat:

Osoittaa, voidaanko pinnasängyn sivunauhat irrottaa. Irrottamalla sivupalkit, voidaan taaperon turvallisesti nostaa sängystä.

Kyllä
Materiaali: Massiivipuu, Puulevy (MDF), Lastulevy (MDP)
Tuotemerkki: Klups
Tyyli: Skandinaavinen
Keinutoiminto:

Osoittaa onko pinnasängyssä keinutoiminto. Tällä toiminnolla voit pinnasängyssä keinuttaa vauvan nukkumaan.

Ei
Muuntuu pinnasängyksi:

Tietoa siitä, voiko pinnasänkyä pidentää lapsen pituuden mukaan. Tämä on suuri etu huonekalujen pitkäaikaisessa käytössä.

Kyllä
Pituus: 145 cm
Leveys: 77 cm
Korkeus: 93 cm
Huonekalumallisto: Marsell
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Klupš tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Sänky Marsell, 70x140 cm, valkoinen kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia