Dorel Home Mission -kaappi, valkoinen

Tuotekoodi: 3513797
Loppuunmyyty

Ilmoita minulle sähköpostitse kun tämä tuote tulee myyntiin.

Tuotteen kuvaus: Dorel Home Mission -kaappi, valkoinen

  • Korkea kaksiovinen metallikaappi. 
  • Valmistettu jauhemaalatusta metallista.
  • Vaalea väri antaa kaapille raikkaan ja modernin ilmeen.
  • Metalli voidaan helposti pyyhkiä puhtaaksi kostealla liinalla, joten voit säilyttää kaapissa kaiken puhdistustarvikkeista lautapeleihin.
  • Hyllyt ovat säädettäviä, jotta voit mukauttaa kaapin erityistarpeisiisi.
  • Mukana tulee asennussarja, joka on tarkoitettu kaapin kiinnittämiseen seinään. 
  • Kahdeksan hyllyä tarjoavat runsaasti säilytystilaa.
  • Mitat: 40 x 90 x 185 cm
  • Tuote toimitetaan kokoamattomana.

Tyylikäs kaappi tuo uutta ilmettä kotiisi. 

Klassisissa kaksiovisissa kaapeissa on sarana- ja liukuovet, jotka eivät eroa tavallisista sisäovista. Jos sinulla on tilaa saranaovelle, tämä voi olla loistava valinta! Se on suosittu, ajaton valinta. Itse asiassa useimmat ihmiset ajattelevat, että saranoitu ovi on ainoa vaihtoehto, mutta myös liukukaappiovi on mahdollinen. Kaksiovisissa kaapeissa, joissa on saranoidut ovet, tulee olla riittävästi tilaa saranoidun oven avautumista varten. Viimeinen asia, jonka haluat, on, että pystyt avaamaan kaapin oven vain neljänneksen matkasta läheisen seinän tai kiinteän huonekalun takia. Jos sinulla ei ole tarpeeksi tilaa saranoidulle ovelle, niin liukuovi voi olla loistava valinta sinulle! Kaksiovisissa kaapeissa näet myös sen kaiken sisällön heti kaapin avaamisen jälkeen, toisin kuin sivuille liukuovilla varustetut kaapit, mutta liukukaappiovet "säästävät" huonetilaasi.


Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. Dorel Home Mission -kaappi, valkoinen pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

Dorel Home Mission -kaappi, valkoinen

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Dorel Home Mission -kaappi, valkoinen

Tuotekoodi: 3513797
Kategoria: Kaapit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

1,8796 x 0,5304 x 0,2189 m, 48,44 kg
Kaapin tyyppi:

Näyttää tiedot mahdollisista isoista kirjaimista. Mahdolliset pääkirjat: kulma- tai tekstiilikaapit, ilman ovea, yksi-, kaksi-, kolmi-, neljä-, viisi-, kuusi-, kahdeksanoviset kaapit.

2-ovinen
Väri: Valkoinen
Ovet:

Kertoo millaiset ovet kaapissa on.

Avattava
Ominaisuudet:

Kertoo kaapin lisäominaisuudet. Esimerkiksi hyllyt, peilit jne.

Hyllyllä
Tyyli: Moderni
Materiaali: Metalli
Tuotemerkki: Dorel
Leveys: 90 cm
Korkeus: 185 cm
Syvyys: 40 cm
Näytä: Dorel, 2-ovinen kaapit
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Dorel tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Dorel Home Mission -kaappi, valkoinen kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia