MULTI-RK 220645 kaappi 1U 30CM, pyökki

Tuotekoodi: 3494952
Kaapin tyyppi:

Näyttää tiedot mahdollisista isoista kirjaimista. Mahdolliset pääkirjat: kulma- tai tekstiilikaapit, ilman ovea, yksi-, kaksi-, kolmi-, neljä-, viisi-, kuusi-, kahdeksanoviset kaapit.

Ovet:

Kertoo millaiset ovet kaapissa on.

Ominaisuudet:

Kertoo kaapin lisäominaisuudet. Esimerkiksi hyllyt, peilit jne.

Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 160
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: MULTI-RK 220645 kaappi 1U 30CM, pyökki

Materiaali: kalustelevy
Viimeistely: pyökki
Yksi välihylly, yksi ripustinputki

Laadusta, ylellisyydestä ja kestävyydestä haaveilevien tulee rakastaa massiivipuuhuonekaluja. Se koostuu luonnonpuusta, joka on kiillotettu, lakattu ja käsitelty. Vaikka koko prosessi kestää kauan, tätä materiaalia pidetään yhtenä arvokkaimmista monien vuosien ajan.

Tämän huonekalun tärkeimmät edut ovat lujuus ja kestävyys. Aiemmin puuta käytettiin talojen, siltojen ja muun infrastruktuurin rakentamiseen. Joten jos puumateriaali kestää tällaisiakin kuormituksia, on vaikea edes kuvitella kuinka vahvoja talon huonekalut ovat!

Massiivipuuhuonekalujen väitetään tuovan talolle lisäarvoa: nämä tuotteet näyttävät erityisen tyylikkäiltä ja mukavilta ja samalla säteilevät hellyyttä ja mukavuutta, joten nämä huonekalut on helppo mukauttaa mihin tahansa tyyliin. Kalusteiden ulkonäköä rikastaa entisestään miellyttävä ja herkkä pinta.

Voidaan sanoa, että MULTI-RK 220645 kaappi 1U 30CM, pyökki on ajaton klassikko. Se on ollut suosituimpien trendien listalla monta vuotta. Massiivipuu on erityisen suosittua, kun luonnonaiheet, luonnollisuus ja ympäristöystävällisyys ovat muodissa – kaikki nämä ominaisuudet ovat puuhuonekaluissa.

Puu on melko helppo työstää, joten näiden huonekalujen valikoimasta löytyy erilaisia muotoja, monipuolisia sävyjä tai mielenkiintoisia kaltevuuksia. Puiset huonekalut eivät jää koskaan huomaamatta, eikä niiden ylläpito vaadi paljon vaivaa. Lisäksi massiivipuu on helppo entisöidä.

Jos haluat ostaa massiivipuuhuonekaluja, sinun on investoitava paljon enemmän, mutta investointi maksaa itsensä takaisin vuosien kuluessa!

MULTI-RK 220645 kaappi 1U 30CM, pyökki

Niille, jotka haluavat luoda mukavan ja toimivan tilan kotiin, sopivat käytännölliset huonekalut. Tämä tyyli heijastaa hienovaraista tunnelmaa, joka ei vaadi paljon huomiota ja voidaan luoda käytännössä mihin tahansa huoneeseen.

Käytännöllinen on se, mikä toimii, joten tämän tyylisissä huonekaluissa on myös monia hyödyllisiä ominaisuuksia ja erikoisominaisuuksia. Jos huonekalulla on useampi kuin yksi tehtävä, sitä voidaan kutsua käytännölliseksi! Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet voidaan mukauttaa erikokoisiin ja -asetelmiin huoneisiin ja käyttää muuhunkin kuin päätarkoitukseensa.

Kompaktit ja käytännölliset huonekalut on helppo nostaa ja siirtää. Joskus se voidaan koota, mikä vapauttaa vielä enemmän tilaa. Tästä syystä on mahdollista luoda minimalistinen ja ergonominen ympäristö, jossa on tilaa muille suunnitteluratkaisuille ja mukavalle käsittelylle. Toisin sanoen MULTI-RK 220645 kaappi 1U 30CM, pyökki sopii helposti luotavaan ympäristöön eikä häiritse viime hetken päätöksiä.

Toinen käytännöllisten huonekalujen ominaisuus on helppohoitoisuus - se on valmistettu materiaaleista, jotka estävät lian kertymisen tai peittää sen täydellisesti. Viimeistelyyn valitaan monipuolisimmat värit: jos materiaali likaantuu helposti käytetään kirjavia kuvioita tai neutraaleja sävyjä, mutta jos pinta on helppo huoltaa, kirkkaat värit hallitsevat. Tämä tasapaino varmistaa että huonekaluja ei tarvitse suojata jatkuvasti.

Kalusteiden käytännöllisessä tyylissä ei ole erityisiä yksityiskohtia joten se on helppo yhdistää muihin suunnitteluratkaisuihin. Toinen avainsana huonekaluissa on monipuolisuus, joten valitsemalla tämän huonekalun löydät helposti sopivan paikan kotiisi.

MULTI-RK 220645 kaappi 1U 30CM, pyökki

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: MULTI-RK 220645 kaappi 1U 30CM, pyökki

Tuotekoodi: 3494952
Kategoria: Kaapit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,54 x 1,95 x 0,07 m, 30 kg
Kaapin tyyppi:

Näyttää tiedot mahdollisista isoista kirjaimista. Mahdolliset pääkirjat: kulma- tai tekstiilikaapit, ilman ovea, yksi-, kaksi-, kolmi-, neljä-, viisi-, kuusi-, kahdeksanoviset kaapit.

1-ovinen
Väri: Ruskea
Ovet:

Kertoo millaiset ovet kaapissa on.

Avattava
Ominaisuudet:

Kertoo kaapin lisäominaisuudet. Esimerkiksi hyllyt, peilit jne.

Hyllyllä
Tyyli: Käytännöllinen
Materiaali: Massiivipuu
Tuotemerkki: Aatrium
Leveys: 30 cm
Korkeus: 185 cm
Syvyys: 54 cm
Näytä: Aatrium, 1-ovinen kaapit
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Aatrium tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet
Suosittelemme ostamaan yhdessä MULTI-RK 220645 kaappi 1U 30CM, pyökki kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia