Vaatekaappi SR3

Lisätiedot:
Kaapin tyyppi: 2-ovinen
Ovet: Avattava
Ominaisuudet: Peili, Hyllyllä, Vetolaatikko
Leveys: 100 cm
Tuotekoodi: 3476707
40300
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  1400 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 17. toukokuuta (000 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 19. toukokuuta (alkaen 3499 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Vaatekaappi SR3

* Vaatekaappi on valmistettu kalustelevystä.
* Viimeistely: antrasiitti.
* Vaatekaapissa on kaksi ovea ja kaksi laatikkoa metallikiskoilla.
* Oikeanpuoleinen ovi peilillä.
* Ovien takana on yksi välihylly ja ripustintanko.
* Kahvat ovat muovia.
* Viimeinen tuotekuva on havainnollinen.

Puulle luotettavaa vaihtoehtoa etsivien kannattaa pitää lastulevystä (tunnetaan lastulevynä) tehdyistä huonekaluista. Lastulevy - koostuu puuhiukkasista ja hakkeista, joista saadaan puristuksen ja hionnan jälkeen lastulevyt. Niitä löytyy yleensä huonekaluteollisuudesta. Tämä viimeistely muistuttaa massiivipuuta, mutta on paljon yksinkertaisempi ja taloudellisempi. Korkeasta laadustaan huolimatta tämä materiaali on erittäin halpa - tästä materiaalista valmistetut huonekalut ovat saatavilla kaikille, jotka etsivät optimaalista hinta-laatusuhdetta.

Lastulevyt koostuvat kolmesta kerroksesta, mikä alentaa tuotantokustannuksia ja itse materiaali on melko kevyttä, mutta samalla vahvaa. Tämä tarkoittaa, että lastulevy kestää jopa raskaita painoja - tämä on erittäin tärkeää kestävien ja pitkäikäisten huonekalujen valmistuksessa.

Levyn yläkerros peitetään usein erityisellä kalvolla, joka varmistaa huonekalun lujuuden. Viimeisimpien tuotantoteknologioiden avulla nämä laatat voivat olla kosteudenkestäviä, minkä vuoksi nämä materiaalit eroavat monipuolisuudestaan ja sopivat mihin tahansa huoneeseen. Vaatekaappi SR3 löytää varmasti paikan kodistasi!

Vahvuuden vuoksi lastulevy leikataan vain suoraviivaisesti, joten et huomaa monimutkaisia kuvioita näissä huonekaluissa. Materiaali on helppo käsitellä, joten et tule pettymään valitessasi huonekaluja. Eri puun sävyt sopivat kotisi sisustukseen ja luovat kodikkaan ja rauhallisen tunnelman.

Vaatekaappi SR3

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. Vaatekaappi SR3 pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

Vaatekaappi SR3

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Klassisissa kaksiovisissa kaapeissa on sarana- ja liukuovet, jotka eivät eroa tavallisista sisäovista. Jos sinulla on tilaa saranaovelle, tämä voi olla loistava valinta! Se on suosittu, ajaton valinta. Itse asiassa useimmat ihmiset ajattelevat, että saranoitu ovi on ainoa vaihtoehto, mutta myös liukukaappiovi on mahdollinen. Kaksiovisissa kaapeissa, joissa on saranoidut ovet, tulee olla riittävästi tilaa saranoidun oven avautumista varten. Viimeinen asia, jonka haluat, on, että pystyt avaamaan kaapin oven vain neljänneksen matkasta läheisen seinän tai kiinteän huonekalun takia. Jos sinulla ei ole tarpeeksi tilaa saranoidulle ovelle, niin liukuovi voi olla loistava valinta sinulle! Kaksiovisissa kaapeissa näet myös sen kaiken sisällön heti kaapin avaamisen jälkeen, toisin kuin sivuille liukuovilla varustetut kaapit, mutta liukukaappiovet "säästävät" huonetilaasi.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Vaatekaappi SR3

Tuotekoodi: 3476707
Kategoria: Kaapit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,56 x 1 x 1,9 m, 82 kg
Kaapin tyyppi: 2-ovinen
Näytä: Ei ole määritelty, 2-ovinen kaapit
Väri: Harmaa
Ovet: Avattava
Ominaisuudet: Peili, Hyllyllä, Vetolaatikko
Tyyli: Moderni
Materiaali: Lastulevy (MDP)
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Leveys: 100 cm
Korkeus: 190 cm
Syvyys: 56 cm
Alkuperämaa: Saksa
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Vaatekaappi SR3
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu