Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!

Sänky Meise Mattis, 180x200 cm, beige

Tuotekoodi: 3492147
Sängyn koko:

Tietoja sänkyyn sopivan patjan mitoista.

Tyyppi:
Patja:

Annetut tiedot osoittavat, kuuluuko patja sängyn mukana. Jos sänky myydään ilman patjaa, se on ostettava erikseen.

Ei
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 996
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Sänky Meise Mattis, 180x200 cm, beige

  • Moderni parivuode;
  • Sänky on verhoiltu;
  • Puisilla jaloilla;
  • Sängyn ulkomitat: pituus - 218 cm, leveys - 200 cm, korkeus - 105 cm;
  • Makuutilan mitat: pituus - 200 cm, leveys - 180 cm;
  • Istuinkorkeus: 48,5 cm;
  • Sängyn väri: hiekka;
  • Sänky, jossa vuodevaatelaatikko ja nostoritilä;
  • Sänky myydään ilman patjaa;
  • Sänky toimitetaan kokoamattomana.

Moderni sänky on loistava valinta makuuhuoneeseesi. Tämä sänky voidaan yhdistää eripaksuisiin patjoihin ja mukauttaa yksilöllisiin tarpeisiin.

*Merkintä. Koriste-elementit ja patja eivät sisälly sarjaan.

Kuvauksessa on ilmoitettu pehmeiden huonekalujen mitat Pehmeiden materiaalien, kuten polyuretaanivaahdon, käytön vuoksi todelliset mitat voivat poiketa +/- 4 cm kuvauksessa olevista mitoista. Huonekalujen kankaan kuvio ei välttämättä vastaa kuvan kankaisiin. Huomioithan, että verkkokaupassa olevat tuotteet eivät välttämättä vastaa kuvassa esitettyjä, koska ostajan käyttämät näyttöasetukset (väri, muoto tai muut parametrit) voivat poiketa.

Meise Möbel GmbH & Co. KG on saksalainen yritys, joka on erikoistunut pehmeiden sänkyjen valmistukseen. Koska keskitymme vain yhteen tuotetyyppiin, valmistaja takaa huonekaluilleen korkeimman laadun. Kauniisti suunnitellut tuotteet, moderni toimiva muotoilu ja taattu saksalainen laatu ovat kolme tärkeää tekijää, jotka ovat tuoneet yritykselle menestystä yhä uskollisempien asiakkaiden löytämisessä ympäri maailmaa. Kiihtyvä elämäntahti sanelee muuttuvat leposäännöt - mukava sänky, kodikas makuuhuone ja sirot linjat, jotka eivät ylikuormita huonetta, ovat etusijalla kaikille, jotka haluavat rentoutua.

"Golden M" - laatumerkki testatuille huonekaluille.

Yhä useammat kuluttajat pitävät huonekalujen laatua ja yhteensopivuutta sisustuksen kanssa erittäin tärkeänä. Tästä syystä riippumattomien yhdistysten laatuleimat ovat nykyään tärkeässä roolissa uusien huonekalujen hankinnassa. Myöntämällä "Das Goldene M" -laatumerkin Deutsche Gütegemeinschaft Möbel eV asetti standardit huonekalujen laadulle, turvallisuudelle ja terveydelle ja ympäristölle.

Mikä on "Golden M"?

"Golden M" -laatumerkki on palkinto testatuille kalusteille, jotka täyttävät tiukat laatu-, turvallisuus- ja terveys-/ympäristökriteerit.

"Golden M" on kustantaja Deutsche Gütegemeinschaft Möbel eV (DGM), jolla on yhteistyössä RAL Quality Associationin kanssa tärkeä rooli huonekalujen laadun varmistamisessa ja kuluttajansuojan vahvistamisessa. Huonekalujen valmistajien on täytettävä erittäin korkeat vaatimukset saadakseen tiivisteen.

RAL Laatuyhdistyksellä on yli 55 vuoden tutkimus, laboratoriotestit, käytännön kokeet, vertailut ja tutkimus – hyvä perusta huolettomalle elämälle, joka antaa itseluottamusta huonekalujen ostamiseen. Kysy huonekaluliikkeeltäsi huonekaluja, joissa on merkintä "Golden M".

Sänky Meise Mattis, 180x200 cm, beige

Ne, jotka haaveilevat mukavista ja kodikkaista huonekaluista, haluaisivat kudotun maton. Tämä kangas on tunnettu kestävyydestään, se on valmistettu eri sävyisistä langoista. Aiemmin sana kuvakudos yhdistettiin kirkkailla piirroksilla koristeltuihin kuvakudoksiin, mutta tekniikan kehittyessä sitä käytettiin huonekalujen viimeistelyyn. Tämä ratkaisu on edelleen suosittu tänään.

Tämän materiaalin pituussuuntaiset langat ovat paksumpia, mutta harvinaisempia kuin kudelangan, joten pinnassa näkyy varsin havaittavia värisekoituksia, jotka näyttävät leikkauksilta. Tämä lisää näille tuotteille ainutlaatuisuutta. Lisäksi tämä kirjainkuvio piilottaa lian paremmin, joten Sänky Meise Mattis, 180x200 cm, beige on käytännöllinen vaihtoehto.

Nykyaikaisen tekniikan ansiosta kuvakudoksia voidaan käyttää kotisi sisustamiseen eri väreillä ja alkuperäisillä koriste-elementeillä - tästä syystä tämä huonekalu näyttää alkuperäiseltä ja siitä tulee katseenvangitsija. Tällaisten huonekalujen valikoima on erityisen laaja, joten se on helppo mukauttaa mihin tahansa sisustukseen - mukavuus on taattu!

Monet olisivat samaa mieltä siitä, että kuvakudoshuonekaluissa on miellyttävä istua - se on yksi suurimmista arvoista huonekalujen viimeistelyssä. Tärkeää on kuitenkin tietää, että kangas on huollettava säännöllisesti kalusteen pitkäikäisyyden varmistamiseksi, on suositeltavaa puhdistaa se pölynimurilla tai harjalla ja estää nesteen pääsy kankaalle ja olla asentamatta huonekaluja suorassa auringonpaisteessa. Jos noudatat näitä vinkkejä, kodikkaat ja miellyttävät kuvakudoskalusteet sisustavat kotiasi vuosiksi eteenpäin.

Sänky Meise Mattis, 180x200 cm, beige

Sängyn sälepohja yhdessä patjojen kanssa muodostavat erottamattoman parin ja samalla parantavat unen laatua. Sängyn säleikkö luo patjalle sopivan pohjan, toimii "yhteistyössä" sen kanssa sekä auttaa luomaan vartalolle oikean fysiologisen tuen. Laadukas sängyn säleikkö voi tuoda patjasi parhaat puolet esiin. Säleet ovat patjan toissijainen tuki. Säleikkö, jonka päälle patja sijoitetaan, se on tehty esimerkiksi säleistä (puulaudoista), jotka on kiinnitetty rungossa oleviin kumikannattimiin. Säleen pohja voidaan varustaa myös nostomekanismilla, mikä on tärkeää makuuasennon vaihtamisen tai jalkojen nostamisen kannalta. Tässä ovat sälepohjan tärkeimmät edut: tukee hyvin selkää, mukautuu nukkujan painoon ja tarjoaa tarvittavan tuen. Säleet antavat patjan säilyttää parhaat ominaisuudet ja varmistavat sen pitkäikäisyyden. Erinomainen ilmanvaihto: säleikkö päästää ilman kulkemaan vapaasti sängyn alta, estäen ei-toivotun kosteuden kerääntymisen ja pitäen patjan "raikkaana" pidempään.

Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. Sänky Meise Mattis, 180x200 cm, beige pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

Sänky Meise Mattis, 180x200 cm, beige

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Sänky Meise Mattis, 180x200 cm, beige

Tuotekoodi: 3492147
Kategoria: Sängyt
Pakkausten määrä: 7 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

2,05 x 0,9 x 0,13 m, 20 kg
Pakkauksen koko ja paino (2):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

2,12 x 0,33 x 0,25 m, 26,1 kg
Pakkauksen koko ja paino (3):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

1,98 x 0,33 x 0,1 m, 9 kg
Pakkauksen koko ja paino (4):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

2,11 x 0,9 x 0,1 m, 10 kg
Pakkauksen koko ja paino (5):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,27 x 0,15 x 0,2 m, 5,5 kg
Pakkauksen koko ja paino (6):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

1,95 x 0,89 x 0,05 m, 11,5 kg
Pakkauksen koko ja paino (7):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

1,95 x 0,89 x 0,05 m, 11,5 kg
Sängyn koko:

Tietoja sänkyyn sopivan patjan mitoista.

180x200 cm
Tyyppi: Parisängyt
Patja:

Annetut tiedot osoittavat, kuuluuko patja sängyn mukana. Jos sänky myydään ilman patjaa, se on ostettava erikseen.

Ei
Vuodevaatelaatikko:

Osoittaa, onko sängyssä sisäänrakennettu pyykkilaatikko. Jos valitset sängyn, jossa on liinavaatteen laatikko, voit kätevästi säilyttää liinavaatteet, peitot yms.

Kyllä
Väri: Kerma
Säleikkö:

Osoittaa, onko sängyssä pohjamateriaalia. Huonekalujen kokoonpanosta riippuen sängyn pohja on ostettava erikseen tai ei.

On
Materiaali: Verhoilukangas
Tyyli: Moderni
Tuotemerkki: Meise
Pituus: 218 cm
Leveys: 200 cm
Korkeus: 105 cm
Huonekalumallisto: Mattis
Näytä: Meise, parisängyt sängyt
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Meise tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Sänky Meise Mattis, 180x200 cm, beige kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia