Yöpöytä Natalia, ruskea

Tuotekoodi: 3147618
HYVÄ HINTA
Väri:
Toiminto:

Kertoo yöpöydän lisäominaisuudet. Esimerkiksi ovet, laatikot jne.

Leveys:
53.5 cm
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 135
Rekisteröidy
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Yöpöytä Natalia, ruskea

Natalia - huonekalumallisto klassisen sisustuksen ystäville. Kaapissa on ainutlaatuinen ilme - veistetyt elementit ja koristellut kahvat. Avoin hylly ja käytännöllinen laatikko ovat täydellisiä paikkoja lempikirjallesi tai henkilökohtaisille koristeille. Kompaktit mitat mahdollistavat myös pienten huoneiden sisustuksen. Sänky ja yöpöydät muodostavat upean kaksikon klassiseen makuuhuoneeseen.

  • 1 laatikko ja 1 hylly
  • Rullat estävät laatikkoa putoamasta.
  • Valmistettu laminoidusta lastulevystä.
  • Metalliset kahvat ja koristeelliset veistetyt osat
  • Mitat: korkeus - 54 cm, leveys - 53,5 cm, syvyys - 36 cm
  • Väri: cherry primavera (ruskea)
  • Tuote toimitetaan kokoamattomana.

Täydellinen mallisto niille, jotka etsivät perinteisyyttä nykyisten trendien avulla. Maalatut julkisivut, koristeelliset jalat ja kahvat antavat vaikutelman ylellisyydestä ja hienostuneisuudesta. Mallisto on saatavana kahdessa värissä: cherry primavera (ruskea) ja lehtikuusi sibiu (valkoinen). Merkkisaranat ja laminoidut laatat, jotka kestävät paremmin naarmuja ja muita vaurioita, antavat sinulle mahdollisuuden nauttia huonekaluista vuosia. Hanki Natalia-huonekalut olohuoneeseen, makuuhuoneeseen ja ruokasaliin ja nauti klassisesta kauneudesta.

* Visuaalinen materiaali on informatiivinen.

BRW on tällä hetkellä Puolan suurin huonekaluvalmistaja. Yritys aloitti toimintansa vuonna 1991 ja omistaa nyt peräti 18 tehdasta! Siksi valmistaja pystyy todella palvelemaan tuhansia asiakkaita maailmanlaajuisesti. BRW valmistaa korkealaatuisia huonekaluja, joita myydään yli 50 maassa maailmanlaajuisesti. Kalusteet on valmistettu siten, että asiakas on tyytyväinen lopputulokseen ja suosittelee sitä muillekin. Näin liiketoiminta on kehittynyt vuosikymmeniä erinomaisten arvostelujen, laadukkaiden huonekalujen ja suositusten ansiosta. BRW:llä on laajempi valikoima kaikista puolalaisista tuottajista ja siksi heidän tuotevalikoimansa on erittäin laaja. Näitä ovat - kaapistokalusteet, keittiökalusteet, pehmustetut huonekalut, patjat, tuolit, pöydät ja paljon muuta. Koko kalustevalikoima on toimiva ja suosittu design, ja värimaailmat noudattavat viimeisimpiä trendejä. BRW-tuotevalikoima on hyvin erilainen ja niiden kalustevalikoima on erittäin laaja - on mahdollista sisustaa koko huoneen lisäksi koko mukava kotisi!

Yöpöytä Natalia, ruskea

Puulle luotettavaa vaihtoehtoa etsivien kannattaa pitää lastulevystä (tunnetaan lastulevynä) tehdyistä huonekaluista. Lastulevy - koostuu puuhiukkasista ja hakkeista, joista saadaan puristuksen ja hionnan jälkeen lastulevyt. Niitä löytyy yleensä huonekaluteollisuudesta. Tämä viimeistely muistuttaa massiivipuuta, mutta on paljon yksinkertaisempi ja taloudellisempi. Korkeasta laadustaan huolimatta tämä materiaali on erittäin halpa - tästä materiaalista valmistetut huonekalut ovat saatavilla kaikille, jotka etsivät optimaalista hinta-laatusuhdetta.

Lastulevyt koostuvat kolmesta kerroksesta, mikä alentaa tuotantokustannuksia ja itse materiaali on melko kevyttä, mutta samalla vahvaa. Tämä tarkoittaa, että lastulevy kestää jopa raskaita painoja - tämä on erittäin tärkeää kestävien ja pitkäikäisten huonekalujen valmistuksessa.

Levyn yläkerros peitetään usein erityisellä kalvolla, joka varmistaa huonekalun lujuuden. Viimeisimpien tuotantoteknologioiden avulla nämä laatat voivat olla kosteudenkestäviä, minkä vuoksi nämä materiaalit eroavat monipuolisuudestaan ja sopivat mihin tahansa huoneeseen. Yöpöytä Natalia, ruskea löytää varmasti paikan kodistasi!

Vahvuuden vuoksi lastulevy leikataan vain suoraviivaisesti, joten et huomaa monimutkaisia kuvioita näissä huonekaluissa. Materiaali on helppo käsitellä, joten et tule pettymään valitessasi huonekaluja. Eri puun sävyt sopivat kotisi sisustukseen ja luovat kodikkaan ja rauhallisen tunnelman.

Yöpöytä Natalia, ruskea

Klassinen sisustus ei ole toistaiseksi menettänyt viehätysvoimaansa. Se on ajaton tyyli, jota käytetään laajasti myös huonekalujen valmistuksessa. Tällaiset tuotteet sopivat erityisesti niille, jotka haluavat luoda tyylikkään ilmapiirin kotiin, eivät välttele mielenkiintoisia ratkaisuja ja etsivät alkuperäisiä sisustuselementtejä.

Klassiset huonekalut eroavat tummista ja täyteläisistä väreistä, jotka sopivat paljon vaaleampiin sävyihin luoden siten miellyttävän ja mukaansatempaavan tunnelman. Kuvioita ei käytännössä ole (tai vain erittäin hienovaraisia vivahteita). Pääpaino on muodossa. Maanläheisiä ja luonnollisia värejä käytetään usein täyttämään huone viihtyisyydellä, joten eleganttien huonekalujen alla on paljon lämpimämpää designia.

Minimalismi kannattaa unohtaa klassiseen tyyliin ylellisillä yksityiskohdilla koristelluissa huonekaluissa, löytyy monia kaarevia muotoja ja muita edistyksellisiä ratkaisuja. Näitä huonekaluja luotaessa kaikki vivahteet harkitaan huolellisesti, joten tarkkaan katsomalla huomaat ylellisiä yksityiskohtia ja alkuperäisiä yksityiskohtia. Tämä on yksi syistä, miksi klassisen tyylin huonekaluista on tulossa sisustuksen merkittävin yksityiskohta. Halutessasi Yöpöytä Natalia, ruskea voi sulautua kotisi tunnelmaan täsmälleen samalla tavalla.

Vaikka tämä huonekalu on melko siro, se säilyttää oikeat geometriset muodot, joten löydät helposti sopivan paikan kotiisi. Materiaalit hallitsevat puuta, mutta myös nahka-, lasi- tai metallituotteita löytyy. Klassisten huonekalujen tärkein ehto on korkea laatu, minkä vuoksi se kestää vuosia. Se sopii täydellisesti ajattomaan sisustukseen.

Yöpöytä Natalia, ruskea

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Yöpöytä Natalia, ruskea

Tuotekoodi: 3147618
Kategoria: Yöpöydät
Pakkausten määrä: 6 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,411 x 0,044 x 0,308 m, 3,45 kg
Pakkauksen koko ja paino (2):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,572 x 0,084 x 0,397 m, 8,45 kg
Pakkauksen koko ja paino (3):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,453 x 0,04 x 0,346 m, 3,5 kg
Pakkauksen koko ja paino (4):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,437 x 0,052 x 0,069 m, 0,65 kg
Pakkauksen koko ja paino (5):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,345 x 0,193 x 0,238 m, 2,35 kg
Pakkauksen koko ja paino (6):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,427 x 0,046 x 0,231 m, 1,1 kg
Väri: Ruskea
Toiminto:

Kertoo yöpöydän lisäominaisuudet. Esimerkiksi ovet, laatikot jne.

Laatikoilla, Avohyllyllä
Materiaali: Lastulevy (MDP)
Tyyli: Klassinen
Tuotemerkki: Black Red White
Leveys: 53.5 cm
Korkeus: 54 cm
Syvyys: 36 cm
Huonekalumallisto: Natalia
Näytä: Black Red White, lastulevy (mdp) yöpöydät
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Black Red White tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Yöpöytä Natalia, ruskea kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.