Mint Rugs matto Allure Desert, 200x290 cm

Lisätiedot:
Pituus: 290 cm
Leveys: 200 cm
Materiaali: Polypropeeni
Tuotekoodi: 3069628

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Mint Rugs matto Allure Desert, 200x290 cm

Maton päätarkoitus on antaa kodille tyyliä ja mukavuutta. Se on kuin kodin sielu - yleensä keskellä, näkyvimmällä alueella, useimmiten kosketettava. Tämä ei ole tavallinen kotitaloustuote, vaan esine, joka vahvistaa sisustusideaa ja ottaa usein johtavan aseman sisätiloissa.

Tyylikkäät, huomaamattomat värit ja pehmeys, jotka miellyttävät koskettaa, ovat eksklusiivisten Mint Rugs -mattojen ominaisuuksia. Tämän sarjan matot antavat kodikasta eksklusiivisuutta makuuhuoneeseen, olohuoneeseen tai toimistoon.

  • mitat: -200x290 cm;
  • Valmistettu polypropeenista.
  • Tiheys: 2470 g/m2
  • paksuus: 3,5 cm;
  • väri: beige, kermanvärinen;
  • helppo huoltaa.
  • maton puhdistus: matto shampoolla tai vaahdolla;

Moderni matto - modernin kodin sisustus!

Shaggy

"Pitkänukkaiset Shaggy-matot ovat täydellinen valinta niille, jotka haluavat panostaa kotinsa viihtyisyyteen. Näille matoille on ominaista pehmeys, syvyys ja tilavuus. Laadukkaat matot ovat valmistettu pitkistä nukkapaloista, ja niitä on tuskin leikattu, jotta niiden pinta näyttäisi epätasaiselta ja pörröiseltä. Tällainen pinta antaa matolle poikkeuksellisen pehmeyden ja mukavuuden, paitsi kävelemiseen, myös istumiseen, elokuvien katseluun tai vain mukavan ajanviettoon ja rakkaiden kanssa seurusteluun. Shaggy-matot on suunniteltu Kreikassa. Jo 1400-luvulla kreikkalaiset valmistivat tämäntyyppisiä mattoja paikallisista vuohen- tai lampaannahoista tehdäkseen kodeistaan miellyttävämpiä ja ylellisempiä. Shaggy-matot tulivat erityisen suosituiksi 1960-luvulla. Tekniikan kehittyessä tämä matto levisi ympäri Eurooppaa ja myös muualle maailmalle. Nykyään tuplanukkaiset Shaggy-matot valmistetaan pääasiassa polyesteri- ja polypropeenimateriaaleista. Shaggy-tyyppiset villasta tai muista luonnollisista langoista valmistetut matot ovat kuitenkin edelleen erityisen suosittuja markkinoilla niiden ekologisuuden, luonnollisuuden ja kestävyyden vuoksi."

Yleiset tuotetiedot: Mint Rugs matto Allure Desert, 200x290 cm

Tuotekoodi: 3069628
Kategoria: Isot matot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 2 x 0,2 x 0,2 m, 14,3 kg
Tuotemerkki: Mint Rugs
Tyyppi: Korkeanukkaiset matot
Näytä: Mint Rugs, korkeanukkaiset matot isot matot
Väri: Kerma
Tiheys: 2470 g / m²
Mallisto: Nenurodyta
Myyjä: Hobbyhall.fi
Pituus: 290 cm
Leveys: 200 cm
Materiaali: Polypropeeni
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Mint Rugs tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tiedot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Mint Rugs matto Allure Desert, 200x290 cm
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu