Pierre Cardin Louvre matto, 200x290 cm

(0)
Lisätiedot:
Pituus: 290 cm
Leveys: 200 cm
Materiaali: Polypropeeni
Tuotekoodi: 5281791

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Pierre Cardin Louvre matto, 200x290 cm

Matto luo viihtyisyyttä kotiin, sanelee tyylisi. Se on kuin talon sielu - enimmäkseen huoneen keskellä, kaikkien nähtävissä, useimmin kosketettu esine.  Matto on myös erinomainen sisustuselementti, joka antaa huoneelle ripauksen ylellisyyttä ja samalla kotoisaa tunnelmaa.

  • Sopii koteihin, joissa on lattialämmitys
  • Kuidun korkeus 9 mm
  • Kokonaispaino 2500 g/m2
  • Materiaali: 100% HS Polypropeeni+frisse
  • Valmistettu Turkissa.

* Tuotteen todellinen väri saattaa poiketa kuvassa olevasta riippuen näytön laadusta (valokuvan renderöinnistä) sekä myös väriasetuksista.

Pierre Cardin

Pierre Cardinin muotitalo perustettiin 1950-luvulla. Muotitalon perusti ranskalainen suunnittelija Pierre Cardin, joka tunnetaan naisten vaatteiden suunnittelijana ja joka on ikuisesti muuttanut myös miesten huippumuotia ja käsitystä siitä. Pierre Cardinin miesten vaatteita, erityisesti paitoja ja housuja, rakastavat nykyään monet miehet ympäri maailmaa, koska ne sopivat yhtä hyvin sekä liiketapaamiseen että vapaa-aikaan.
Pierre Cardin on maailman ensimmäinen suunnittelija, joka on saavuttanut maailmanlaajuisen tunnustuksen ja perustanut myymälöitä kaikille mantereille. Pierre Cardin -brändin vaatteet ja asusteet ovat tunnistettavissa mielenkiintoisten geometristen muotojen ja innovatiivisten materiaalien käytöstä. Yrityksen laajentuminen mahdollisti kaikkien Pierre Cardinin vaatteiden saamisen kaikkien saataville erittäin edullisin hinnoin. Brändi valmistaa myös erilaisia naisten ja miesten asusteita, alusvaatteita ja sisustustuotteita.

 

Pierre Cardin Louvre matto, 200x290 cm Pierre Cardin

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Eksklusiiviset matot

Matto voi olla loistava lisä huoneeseen, ja se voi olla myös koko kodin keskipiste. Meillä on laaja valikoima erikokoisia mattoja, jotka sopivat eri tiloihin - makuuhuoneeseen, olohuoneeseen, lastenhuoneeseen tai muihin huoneisiin. Suosittelemme erityisesti erivärisiä eksklusiivisia mattoja, joissa voi olla pienempi tai suurempi kuviointi. Ne tuovat huoneeseen ripauksen ylellisyyttä ja tekevät siitä entistä viihtyisämmän ja tyylikkäimmän paikan. Valikoimasta löytyy monipuolisesti värivaihtoehtoja, kuten keltaisia, kultaisia, valkoisia, sinisiä, oransseja ja paljon muita värejä. Erikokoiset matot ovat helppoja sovittaa erikokoisiin huoneisiin, ja ne ovat myös mallista riippuen helppoja puhdistaa sekä huoltaa.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Pierre Cardin Louvre matto, 200x290 cm

Tuotekoodi: 5281791
Kategoria: Isot matot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 2 x 0,2 x 0,2 m, 14,8 kg
Tyyppi: Eksklusiiviset matot
Näytä: Pierre Cardin, eksklusiiviset matot isot matot
Tuotemerkki: Pierre Cardin
Väri: Kerma
Mallisto: Pierre Cardin
Pituus: 290 cm
Leveys: 200 cm
Materiaali: Polypropeeni
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Pierre Cardin tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tiedot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Pierre Cardin Louvre matto, 200x290 cm
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu