Villa matto OMEGA ROHAN vaalea rubiini

(0)
Lisätiedot:
Pituus: 200 cm
Leveys: 300 cm
Materiaali: Polyesteri
Tuotekoodi: 5287231
53885
Myyjä: RugsX 4.9
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  1800 /kk
NOPEA TOIMITUS

Hobby Hall Vantaan noutopiste (Tammiston kauppatie 11, Vantaa)

Lauantai, 16. joulukuuta

000

Postin noutopiste

20. joulukuuta

1199

Kotiinkuljetus

20. joulukuuta

1799

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Myyjä: RugsX 4.9
  • 100% asiakkaista suosittelee tätä myyjää.

Tuotteen kuvaus: Villa matto OMEGA ROHAN vaalea rubiini

▪ matteriaali: 100% luonnon villaa
▪ paksuus: noin 9 mm
▪ paino: 2,60 kg/m
Pehmeä, lämmin, luonnollinen - tutustu OMEGA-villamallistoon.Olohuone on yksi jokaisen kodin tärkeimmistä huoneista. Siksi kannattaa varmistaa, että ilmapiiri siellä on otollinen lepoon ja miellyttäviin hetkiin. Tämän varmistamiseksi kannattaa valita erittäin tärkeä lisävaruste - matto.OMEGA-malliston villamatot ovat ajaton tuote, joka on ilahduttanut monia vintage- ja retrotyylien ystäviä pehmeydellään ja lämmöllään. Hienovaraiset itämaiset kuviot yhdistettynä uskomattoman tyylikkäisiin väreihin luovat kauniin tilan lepoon ja leikkiin.OMEGA-mattojen valmistuksessa käytetty villa on 100-prosenttisesti luonnollista ja uusiutuvaa materiaalia. Tämän ansiosta voimme olla varmoja siitä, että elämme sopusoinnussa luonnon kanssa. Villan ominaisuudet ovat olleet korvaamattomia sukupolvien ajan. Materiaalin lämpö antaa sinulle mahdollisuuden rentoutua rankan päivän jälkeen. Villa sopii erinomaisesti sisätiloihin, joissa on ongelmia oikean kosteuden ylläpitämisessä. Tämän raaka-aineen luonnollinen ominaisuus on, että se imee kosteutta, kun kosteutta on liikaa, ja antaa sitä takaisin, kun sitä ei ole.OMEGA-maton ominaisuudet:- Valmistettu 100 % luonnollisesta villamateriaalista. Siksi se on ympäristöystävällinen;- Tyylikkäät ja kauniit värit yhdistettynä vintage-kuvioon tekevät sisustuksesta lähes kuninkaallisen;- Sillä on OEKO-TEX-sertifikaatti, joka takaa ympäristölle ja ihmisille turvallisen koostumuksen;- Korkein laatu yhdistettynä materiaalin korkeaan kestävyyteen ja joustavuuteen tekevät tästä tuotteesta kauniin koristeen moneksi vuodeksi;- Villamatto saattaa aluksi pölyttyä hieman - tämä on materiaalin luonnollinen ominaisuus. Voimme kuitenkin vakuuttaa, että se ei ole millään tavalla hankalaa tai haitallista.Tuo sisustukseesi hieman ylellisyyttä - villamattojen ansiosta se on hyvin helposti mahdollista. Synteettisiin mattoihin verrattuna paljon korkeampi laatu tekee kotitalouden jäsenet tyytyväisiksi maton mukavuuteen ja pehmeyteen monien vuosien ajan.Olohuone, makuuhuone vai kenties käytävä? Mihin huoneeseen kodissasi sopisi parhaiten OMEGA-villamatto?

Yleiset tuotetiedot: Villa matto OMEGA ROHAN vaalea rubiini

Tuotekoodi: 5287231
Kategoria: Isot matot
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 2 x 0,3 x 0,3 m, 17 kg
Tyyppi: Modernit matot
Näytä: Rugsx, modernit matot isot matot
Tuotemerkki: Rugsx
Väri: Punainen
Myyjä: RugsX
Pituus: 200 cm
Leveys: 300 cm
Materiaali: Polyesteri
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Rugsx tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tiedot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Villa matto OMEGA ROHAN vaalea rubiini
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu