Kevätmuoti 2023 - uudet kevätmallistot saapuneet! Hyödynnä myös ilmainen* pakettitoimitus!

Cubic 11 CW461-72-16-U -seinähylly, metallia / lasia, harmaa

Tuotekoodi: 3478772
Hyllyn tyyppi:

Määrittää hyllyluokan tyypin (esim. seisova hylly, riippuhylly jne.)

Toiminto:
Materiaali:
Loppuunmyyty

Ilmoita minulle sähköpostitse kun tämä tuote tulee myyntiin.

Tuotteen kuvaus: Cubic 11 CW461-72-16-U -seinähylly, metallia / lasia, harmaa

Tässä tyylikkäässä ja näyttävässä seinähyllyssä on riittävästi tilaa säilyttää ja esitellä mitä tahansa, kuten esimerkiksi keräilyesineitä, kirjoja, pikkutavaroita yms. Kirjahyllyn runko on pulverimaalattua metallia ja hyllytasot kestävä lasia. Kaatumisen estämiseksi tämä hylly on kiinnitettävä seinään. Moderni ja minimalistinen suunnittelu tekee tästä seinähyllystä sopivan useimpiin tiloihin ja sen avulla voit lisätä ripauksen modernia tunnelmaa kotiisi.
Materiaali: metalli, lasi
Väri / viimeistely: harmaa
Tuotesarja: Spinder

Arkielämässä löydämme lasia kaikkialta ja jatkuvasti - lasiovet, lasihuonekalut, lamput, ikkunat ... Kuitenkin harvoin ajattelemme sen historiaa tai ainutlaatuisia ominaisuuksia. Usko tai älä, lasia voidaan valmistaa kuumentamalla tavallista hiekkaa. Älä huoli – se ei varmasti tapahdu paikallisella rannalla: hiekka sulaa uskomattoman korkeissa lämpötiloissa. Lasia pidetään edelleen suurena mysteerinä - se on loppujen lopuksi kiinteä, mutta samalla erittäin hauras aine ... Ei ole mikään salaisuus, että tämä on yksi maailman vanhimmista ja yleismaailmallisimmista materiaaleista, jonka ihminen on luonut ja jonka mahdollisuudet ovat yksinkertaisesti valtavat. Yksi suosituimmista käyttötavoista nykymaailmassa on huonekalujen koristelu. Kodin sisustuksen tyypistä riippuen useimmissa kodeissa on lasikalusteet: peili, lasinen kahvi- tai ruokapöytä, sivupöytä tai lasikeittiösarja, lasilattiavalaisin tai uunin ovi, jonka läpi kirkas lasivalo loistaa miellyttävästi. . Lasi antaa huonekaluille eleganssia ja ylellisyyttä - sen kiilto ja sileys näyttävät puhuvan korkeammasta luokasta. Moderni lasin värien monimuotoisuus ja runsaus avaa sisä- ja ulkoalan ammattilaisille loputtomia mahdollisuuksia ja antaa mahdollisuuden tarkastella innovaatioita erilaisista moderneista näkökulmista. Lisäksi lasikalusteet on helppo huoltaa – lasit voidaan puhdistaa kostealla liinalla murehtimatta kosteuden vaikutuksista. Tällä hetkellä markkinoilla käytetään pääasiassa hieman naarmuuntunutta lasia, mikä varmistaa tuotteiden kestävyyden ja laadun. Ensimmäiset lasihuonekalut tehtiin luomaan ylellisyyden tunne. Jalojen taidepöytien ja -kaappien luomiseen käytettiin erilaisia lasimosaiikkeja ja lasimaalauksia. Tämäntyyppiset huonekalut luotiin ensimmäisen kerran Italiassa ja Englannissa noin 1600-luvulla. Vaikka lasin alkuperä juontaa juurensa muinaisista ajoista, sitä ei pitkään pidetty käytännöllisenä materiaalina huonekalujen valmistuksessa. Karkaistun lasin keksimisen myötä tällaiset mielipiteet kuitenkin muuttuivat - ihmiset alkoivat katsoa niitä kunnioittavasti ja haaveilla lasihuonekalujen valmistamisesta. Lasinvalmistustekniikoita kehitetään jatkuvasti, teolliset sovellukset laajenevat jatkuvasti ja uusia tapoja käyttää niitä eri tarkoituksiin keksitään.

Cubic 11 CW461-72-16-U -seinähylly, metallia / lasia, harmaa

Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. Cubic 7 CW463-72-16-U -seinähylly, metallia / lasia, harmaa pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

Cubic 11 CW461-72-16-U -seinähylly, metallia / lasia, harmaa

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Cubic 11 CW461-72-16-U -seinähylly, metallia / lasia, harmaa

Tuotekoodi: 3478772
Kategoria: Hyllyt
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,07 x 0,17 x 1,7 m, 12 kg
Väri: Harmaa
Hyllyn tyyppi:

Määrittää hyllyluokan tyypin (esim. seisova hylly, riippuhylly jne.)

Roikkuva
Toiminto: Avattava
Materiaali: Metalli, Lasi
Tyyli: Moderni
Tuotemerkki: Aatrium
Leveys: 46 cm
Korkeus: 167 cm
Syvyys: 13 cm
Näytä: Aatrium, roikkuva hyllyt
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Aatrium tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Cubic 11 CW461-72-16-U -seinähylly, metallia / lasia, harmaa kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia