Mumbai lehtiteline

Lisätiedot:
Hyllyn tyyppi: Sisäänrakennettu
Toiminto: Avattava
Materiaali: Puu
Leveys: 44 cm
Tuotekoodi: 3470452
14100
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 22. toukokuuta (000 )
Toimitus Postin pakettiautomaattiin 24. toukokuuta (599 )
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen 24. toukokuuta (599 )
Toimitus Postin noutopisteeseen 24. toukokuuta (599 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 24. toukokuuta (1349 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Mumbai lehtiteline

Lehtiteline on valmistettu intialaisesta mahongista. Jokainen tuote on alkuperäinen ja voi poiketa kuvassa olevasta, koska se on valmistettu aidosta puusta.

Klassinen sisustus ei ole toistaiseksi menettänyt viehätysvoimaansa. Se on ajaton tyyli, jota käytetään laajasti myös huonekalujen valmistuksessa. Tällaiset tuotteet sopivat erityisesti niille, jotka haluavat luoda tyylikkään ilmapiirin kotiin, eivät välttele mielenkiintoisia ratkaisuja ja etsivät alkuperäisiä sisustuselementtejä.

Klassiset huonekalut eroavat tummista ja täyteläisistä väreistä, jotka sopivat paljon vaaleampiin sävyihin luoden siten miellyttävän ja mukaansatempaavan tunnelman. Kuvioita ei käytännössä ole (tai vain erittäin hienovaraisia vivahteita). Pääpaino on muodossa. Maanläheisiä ja luonnollisia värejä käytetään usein täyttämään huone viihtyisyydellä, joten eleganttien huonekalujen alla on paljon lämpimämpää designia.

Minimalismi kannattaa unohtaa klassiseen tyyliin ylellisillä yksityiskohdilla koristelluissa huonekaluissa, löytyy monia kaarevia muotoja ja muita edistyksellisiä ratkaisuja. Näitä huonekaluja luotaessa kaikki vivahteet harkitaan huolellisesti, joten tarkkaan katsomalla huomaat ylellisiä yksityiskohtia ja alkuperäisiä yksityiskohtia. Tämä on yksi syistä, miksi klassisen tyylin huonekaluista on tulossa sisustuksen merkittävin yksityiskohta. Halutessasi Mumbai lehtiteline voi sulautua kotisi tunnelmaan täsmälleen samalla tavalla.

Vaikka tämä huonekalu on melko siro, se säilyttää oikeat geometriset muodot, joten löydät helposti sopivan paikan kotiisi. Materiaalit hallitsevat puuta, mutta myös nahka-, lasi- tai metallituotteita löytyy. Klassisten huonekalujen tärkein ehto on korkea laatu, minkä vuoksi se kestää vuosia. Se sopii täydellisesti ajattomaan sisustukseen.

Mumbai lehtiteline

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Mumbai lehtiteline

Tuotekoodi: 3470452
Kategoria: Hyllyt
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,33 x 0,33 x 0,53 m, 6,2 kg
Väri: Ruskea
Hyllyn tyyppi: Sisäänrakennettu
Näytä: Ei ole määritelty, sisäänrakennettu hyllyt
Toiminto: Avattava
Materiaali: Puu
Tyyli: Klassinen
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Leveys: 44 cm
Korkeus: 51.5 cm
Syvyys: 28 cm
Alkuperämaa: Kiina
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Mumbai lehtiteline
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu