Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!

Kulmasohva Micadoni Home Achate, vihreä/musta

Tuotekoodi: 3486007
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 1875
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Kulmasohva Micadoni Home Achate, vihreä/musta

 • Tyylikäs nelipaikkainen sohvanurkkaus;
 • Kulman runko on valmistettu männystä, lastulevystä (MDP), viilusta ja kuitulevystä - pahvista;
 • Jouset, polyuretaanivaahto ja vanu istuimessa ja polyuretaanivaahto ja vanu selkänojassa;
 • Materiaali - sametti, pehmeä ja pehmeän tuntuinen kangas, joka kestää kulutusta.
 • Pehmustetun kulman ulkomitat: pituus: 235 cm, syvyys: 170 cm, korkeus: 97 cm;
 • Istuimen mitat: leveys 130/92 cm, syvyys 57/130 cm, korkeus 45 cm;
 • Selkänojan korkeus: 52 cm;
 • Käsinojan mitat: leveys - 6,5 cm, korkeus - 77 cm;
 • Jalkojen korkeus: 20 cm;
 • Kulman väri: vihreä (bensiini);
 • Mustat metallijalat;
 • Kulma ilman nukkumatoimintoa ja ilman vuodevaatteita;
 • Voit valita vasemman- tai oikeakätisen version;
 • Voidaan sijoittaa huoneen keskelle (katettu selkä);
 • Enimmäiskuorma 400 kg;
 • Tuote toimitetaan kokoonpanemattomana.

Moderni ja käytännöllinen Agate-verhoiltu kulma koristaa kotiasi! Yhdistä se muihin Agate-malliston huonekaluihin ja luo tyylikäs sisustus.

Kuvauksessa on ilmoitettu pehmeiden huonekalujen mitat Pehmeiden materiaalien, kuten polyuretaanivaahdon, käytön vuoksi todelliset mitat voivat poiketa +/- 4 cm kuvauksessa olevista mitoista. Huonekalujen kankaan kuvio ei välttämättä vastaa kuvan kankaisiin. Huomioithan, että verkkokaupassa olevat tuotteet eivät välttämättä vastaa kuvassa esitettyjä, koska ostajan käyttämät näyttöasetukset (väri, muoto tai muut parametrit) voivat poiketa.

MICADON-brändi on vuosien luovuuden ja intohimoisen huonekalusuunnittelun tulos. Kalusteet sopivat ja pitävät vaativimmaltakin asiakkaalta, joka rakastaa mukavuutta, laatua ja moderneja muotoja. Laaja värivalikoima ja ainutlaatuinen muotoilu korostavat tämän ainutlaatuisen merkin luonnetta. Mallisto on saanut inspiraationsa Ranskasta – eksklusiivisia yksityiskohtia, hienostunutta eleganssia ja ajatonta muotoilua.

Kulmasohva Micadoni Home Achate, vihreä/musta

Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. Kulmasohva Micadoni Home Achate, vihreä/musta pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

Kulmasohva Micadoni Home Achate, vihreä/musta

Velour on erittäin monipuolinen ja suosittu materiaali, jonka nimi tulee ranskan sanasta "velour", joka tarkoittaa "samettiä". Tätä materiaalia käytettiin teattereissa paitsi verhojen, myös hattujen, kenkien, mekkojen ja hienojen käsineiden valmistukseen. Se on kangas, jolle on ominaista lyhyt, tiivis ja pehmeä kansi kankaan takana. Ei ole väärin sanoa, että velouuri muistuttaa sametin ja villan seosta.

Veluuria ei käytetä vain vaate- tai tekstiiliteollisuudessa - sitä käytetään usein autoteollisuudessa ja se on myös erittäin suosittu huonekaluteollisuudessa kestävyyden vuoksi. Veluuri on enimmäkseen puuvillaa, mutta polyesterilisäaineet antavat kankaalle kiiltoa ja lisäävät kestävyyttä.

Ei ole mikään salaisuus, että tämän vuoden muotitrendit ovat yleensä hieman eklektisiä. Veluurin ja teollisen tyylin kaksikko sanelee kotimaisia tyylitrendejä: massiiviset metallit ja karkeat kulmikkaat muodot sopivat hyvin pehmeän ja herkän velouurin kanssa. Näin voit luoda erityisen tyylikkäitä sisustuselementtejä moderniin kotiin!

Kulmasohva Micadoni Home Achate, vihreä/musta

L-muotoinen pehmeä kulmasohva muistuttaa nimensä mukaisesti L-kirjainta, jonka toinen puoli on pidempi kuin toinen. L-muotoinen kulmasohva on ihanteellinen, jos sinulla on suurempi huone ja tykkäät viihdyttää usein vieraita. Riippuen siitä, kumpi pääistuinalueen puoli on lyhyempi, L-muotoiset pehmeät kulmasohvat jaetaan vasenkätisiin ja oikeakätisiin. L-muotoisen kulmasohvan ostovaiheet: Mittaa huoneen pinta-ala, johon haluat sijoittaa kulmasohvan. Varmista, että sinulla on tarpeeksi tilaa liikkua L-muotoisen tyynyn ympärillä. Varmista, että huonekalun mitat - pituus ja leveys - sopivat hyvin huoneeseesi. Kun olet mitannut huoneen, päätä, mikä L-muotoinen sohva sopii sinulle parhaiten - vasenkätinen tai oikeakätinen. Arvioi kuinka moni tulee käyttämään kulmasohvaa arkipäivinä. Älä unohda, kuinka usein vastaanotat vieraita kotonasi.
Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Kulmasohva Micadoni Home Achate, vihreä/musta

Tuotekoodi: 3486007
Kategoria: Kulmasohvat ja divaanisohvat
Pakkausten määrä: 3 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

1,4 x 1,03 x 0,84 m, 39 kg
Pakkauksen koko ja paino (2):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

1,74 x 1,03 x 0,84 m, 35 kg
Pakkauksen koko ja paino (3):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,3 x 0,3 x 0,25 m, 2,5 kg
Vuodesohva: Ei
Väri: Vihreä
Vuodevaatelaatikko: Ei
Materiaali: Veluuri
Helposti puhdistettava materiaali: Ei
Muoto: L:n muotoinen
Tyyli: Moderni
Tuotemerkki: Micadoni Home
Verhoiltu takaosa:

Kertoo onko sohvan takaosa verhoiltu samalla kankaalla kuin etuosa.

Kyllä
Leveys: 235 cm
Korkeus: 97 cm
Syvyys: 170 cm
Alkuperämaa: EU
Makuuosan mitat: Ei
Huonekalumallisto: Agate
Kulutuskestävyys:

Kertoo kuinka monta kierrosta hankausta tuote kestää Martindale-asteikolla

100000
Valonkesto:

Kertoo asteikolla 1-8 kankaan valonkeston. Mitä isompi luku, sitä pidempään kangas kestää valoa eikä haalistu.

4
Takuu: 24 kuukautta
Näytä: Micadoni Home, l:n muotoinen kulmasohvat ja divaanisohvat
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Micadoni Home tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Kulmasohva Micadoni Home Achate, vihreä/musta kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia