Aatrium

DANIËL DIVANI TB360-22-22 -apupöytä, 30 x 54 x 50 cm, metalli / tammi, musta

Lisätiedot:
Pituus: 30 cm
Leveys: 50 cm
Korkeus: 54 cm
Tuotekoodi: 3479652

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: DANIËL DIVANI TB360-22-22 -apupöytä, 30 x 54 x 50 cm, metalli / tammi, musta

Tämä sivupöytä on täydellinen tuote, jos pidät yksinkertaisesta ja selkeästä muotoilusta. Liu'uta se sohvalle tai aseta se käsinojan viereen, niin kaikki tarvittava on käden ulottuvilla. Pöydän runko on metallia ja pöytälevy harjattua tammea.
Materiaali: metalli, tammi
Väri: musta
Tuotesarja: Spinder

Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. DANIËL DIVANI TB360-22-22 -apupöytä, 30 x 54 x 50 cm, metalli / tammi, musta pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

DANIËL DIVANI TB360-22-22 -apupöytä, 30 x 54 x 50 cm, metalli / tammi, musta

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: DANIËL DIVANI TB360-22-22 -apupöytä, 30 x 54 x 50 cm, metalli / tammi, musta

Tuotekoodi: 3479652
Kategoria: Sohvapöydät
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,52 x 0,32 x 0,56 m, 6,5 kg
Väri: Musta
Sohvapöydän tyyppi: Ilman hyllyä, ilman laatikoita
Näytä: Aatrium, ilman hyllyä, ilman laatikoita sohvapöydät
Materiaali: Metalli
Tyyli: Moderni
Tuotemerkki: Aatrium
Pituus: 30 cm
Leveys: 50 cm
Korkeus: 54 cm
Alkuperämaa: EU
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Aatrium tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

DANIËL DIVANI TB360-22-22 -apupöytä, 30 x 54 x 50 cm, metalli / tammi, musta
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu