Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!

Sohvapöytä Velvet

Tuotekoodi: 3474562
Pituus:
Leveys:
Korkeus:
70 cm
120 cm
48 cm
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 460
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Sohvapöytä Velvet

Velvet - eksklusiivinen moderni huonekalumallisto. Tämän sarjan huonekalut sopivat käytettäväksi sekä kotona että toimistossa. Kalusteiden kauneutta korostavat rustiikkinen tammiviimeistely ja massiivipuinen etupaneeli.

Tietoja tuotteesta:

  • Sohvapöytä on peitetty öljyllä;
  • Pinta on tammiviilua, pöydän jalat massiivipuuta;
  • Toimitetaan kokoamattomana.

Vanerista valmistetut huonekalut - vaihtoehto massiivipuusta tehdyille huonekaluille, joka vaatii vähemmän kuluja. Puukerrosta käsitellään edelleen valmiiksi valmistetun kuvion saamiseksi. Tämä kerros liimataan sitten lastulevyyn tai kuitulevyyn. Toisin kuin luonnonpuun käsittelyssä, vanerista voidaan valmistaa tällä tavalla monia vastaavia tuotteita, minkä vuoksi tätä menetelmää käytetään erityisen usein huonekalujen massatuotannossa.

Tämän tuotantoprosessin avulla voit suunnitella huonekaluja eri väreissä ja tyyleissä, mikä sopii täydellisesti kotisi sisustukseen - suuri valikoima ja aito ulkonäkö ovat näiden tuotteiden suurimmat edut. Vanerihuonekalut sopivat erityisesti niille, jotka haluavat luoda harmonisen ja täydellisen sisustuksen, saab tämä voidaan tehdä malleilla, joilla on eri tarkoitus, mutta sama viimeistely.

Tämäntyyppiset huonekalut ovat kestäviä, mutta melko kevyitä - niitä on helppo kuljettaa tai siirtää. Lisäksi vaneri kestää muodonmuutoksia, mikä tekee vanerista valmistetuista huonekaluista pitkäikäisiä. Tärkeintä on välttää viiltoja (tämä materiaali ei siedä niitä), koska tällaisia vaurioita on melko vaikea korjata.

Pienet puutteet lunastetaan huonekaluihin erittäin edulliseen hintaan - jos haluat luoda tyylikkään kodin ilman suuria investointeja, Sohvapöytä Velvet on yksi parhaista vaihtoehdoista.

Sohvapöytä Velvet

Puulle luotettavaa vaihtoehtoa etsivien kannattaa pitää lastulevystä (tunnetaan lastulevynä) tehdyistä huonekaluista. Lastulevy - koostuu puuhiukkasista ja hakkeista, joista saadaan puristuksen ja hionnan jälkeen lastulevyt. Niitä löytyy yleensä huonekaluteollisuudesta. Tämä viimeistely muistuttaa massiivipuuta, mutta on paljon yksinkertaisempi ja taloudellisempi. Korkeasta laadustaan huolimatta tämä materiaali on erittäin halpa - tästä materiaalista valmistetut huonekalut ovat saatavilla kaikille, jotka etsivät optimaalista hinta-laatusuhdetta.

Lastulevyt koostuvat kolmesta kerroksesta, mikä alentaa tuotantokustannuksia ja itse materiaali on melko kevyttä, mutta samalla vahvaa. Tämä tarkoittaa, että lastulevy kestää jopa raskaita painoja - tämä on erittäin tärkeää kestävien ja pitkäikäisten huonekalujen valmistuksessa.

Levyn yläkerros peitetään usein erityisellä kalvolla, joka varmistaa huonekalun lujuuden. Viimeisimpien tuotantoteknologioiden avulla nämä laatat voivat olla kosteudenkestäviä, minkä vuoksi nämä materiaalit eroavat monipuolisuudestaan ja sopivat mihin tahansa huoneeseen. Sohvapöytä Velvet löytää varmasti paikan kodistasi!

Vahvuuden vuoksi lastulevy leikataan vain suoraviivaisesti, joten et huomaa monimutkaisia kuvioita näissä huonekaluissa. Materiaali on helppo käsitellä, joten et tule pettymään valitessasi huonekaluja. Eri puun sävyt sopivat kotisi sisustukseen ja luovat kodikkaan ja rauhallisen tunnelman.

Sohvapöytä Velvet

Laadusta, ylellisyydestä ja kestävyydestä haaveilevien tulee rakastaa massiivipuuhuonekaluja. Se koostuu luonnonpuusta, joka on kiillotettu, lakattu ja käsitelty. Vaikka koko prosessi kestää kauan, tätä materiaalia pidetään yhtenä arvokkaimmista monien vuosien ajan.

Tämän huonekalun tärkeimmät edut ovat lujuus ja kestävyys. Aiemmin puuta käytettiin talojen, siltojen ja muun infrastruktuurin rakentamiseen. Joten jos puumateriaali kestää tällaisiakin kuormituksia, on vaikea edes kuvitella kuinka vahvoja talon huonekalut ovat!

Massiivipuuhuonekalujen väitetään tuovan talolle lisäarvoa: nämä tuotteet näyttävät erityisen tyylikkäiltä ja mukavilta ja samalla säteilevät hellyyttä ja mukavuutta, joten nämä huonekalut on helppo mukauttaa mihin tahansa tyyliin. Kalusteiden ulkonäköä rikastaa entisestään miellyttävä ja herkkä pinta.

Voidaan sanoa, että Sohvapöytä Velvet on ajaton klassikko. Se on ollut suosituimpien trendien listalla monta vuotta. Massiivipuu on erityisen suosittua, kun luonnonaiheet, luonnollisuus ja ympäristöystävällisyys ovat muodissa – kaikki nämä ominaisuudet ovat puuhuonekaluissa.

Puu on melko helppo työstää, joten näiden huonekalujen valikoimasta löytyy erilaisia muotoja, monipuolisia sävyjä tai mielenkiintoisia kaltevuuksia. Puiset huonekalut eivät jää koskaan huomaamatta, eikä niiden ylläpito vaadi paljon vaivaa. Lisäksi massiivipuu on helppo entisöidä.

Jos haluat ostaa massiivipuuhuonekaluja, sinun on investoitava paljon enemmän, mutta investointi maksaa itsensä takaisin vuosien kuluessa!

Sohvapöytä Velvet

Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. Sohvapöytä Velvet pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

Sohvapöytä Velvet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Sohvapöytä Velvet

Tuotekoodi: 3474562
Kategoria: Sohvapöydät
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

1,24 x 0,74 x 0,54 m, 41 kg
Väri: Ruskea
Sohvapöydän tyyppi:

Tietoa sohvapöytätyypeistä. Mahdolliset pöytätyypit: hyllyllä, ilman hyllyä, laatikoilla, ilman laatikoita, pyörillä, laatikolla, ovella. Sohvapöydät voidaan kuitenkin vaihtaa tai myydä settinä.

Ilman hyllyä, ilman laatikoita
Materiaali: Massiivipuu, Vaneri, Lastulevyä (MDP)
Tyyli: Moderni
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Pituus: 70 cm
Leveys: 120 cm
Korkeus: 48 cm
Alkuperämaa: EU
Näytä: Ei ole määritelty, ilman hyllyä, ilman laatikoita sohvapöydät
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Sohvapöytä Velvet kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia