NORE

Sohva NORE Selene 03, tummanvihreä

Lisätiedot:
Vuodesohva: Kyllä
Vuodevaatelaatikko: Kyllä
Tyyppi: Sohvat
Leveys: 216 cm
Makuuosan mitat: 110x195 cm
Tuotekoodi: 3475837
40100
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  1400 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) maanantai, 3. huhtikuuta (000 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 5. huhtikuuta (alkaen 3499 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Sohva NORE Selene 03, tummanvihreä

 • Levitettävä sohva, jonka makuuosan mitat: leveys – 110 cm, pituus – 195 cm  
 • Runko on valmistettu puusta ja päällystetty kuvakudoksella.
 • Istuin- ja makuutilassa: aallotetut jouset, ja polyuretaanivaahto.
 • Jalat on valmistettu luonnollisesta pyökkipuusta, korkeus - 15 cm   
 • Sohvan ulkomitat ovat : pituus on 216 cm. Syvyys on 87 cm ja sohvan korkeus on 93 cm.
 • Istuinosan mitat: korkeus 195 cm, syvyys 55 cm, pituus 41 cm 
 • Jalkojen korkeus: 9,5 cm
 • Käsinojan korkeus: 72 cm;
 • 1 vuodevaatelaatikko    
 • Sohvan väri: tummanvihreä 
 • Kätevä ”Klik-Klak” ulosvedettävä mekanismi yksinkertaisesti muuttaa sohvan mukavaksi sängyksi.  
 • Tuote toimitetaan kokoamattomana.      

Tämän mallin sohvat yhdistävät tyylikkyyden ja toimivuuden, yksinkertaisuuden ja universaalisuuden. Yksinkertainen rakenne, vähimmäismäärä lisätietoja ja laaja valikoima värejä kuvakudoksia mahdollistavat tämän sohvan sopimaan mihin tahansa sisustukseen. Rakenne on tuettu ja rikastettu puujaloilla, jotka on valmistettu kevyestä pyökkipuusta. 

Sohva, jossa on mukava, hieman kalteva selkänoja ja pehmeät käsinojat, tarjoaa paitsi mukavuutta istuessaan, mutta se on myös helppo muuntaa sängyksi. Joten sohva on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. Lisäetuna vuodevaatelaatikko, joka ratkaisee tavaroiden säilytysongelman.

*Tuotteen väri näkyy ensimmäisessä kuvassa. Muut kuvat ovat viitteellisiä.

Kuvauksessa on ilmoitettu pehmeiden huonekalujen mitat Pehmeiden materiaalien, kuten polyuretaanivaahdon, käytön vuoksi todelliset mitat voivat poiketa +/- 4 cm kuvauksessa olevista mitoista. Huonekalujen kankaan kuvio ei välttämättä vastaa kuvan kankaisiin. Huomioithan, että verkkokaupassa olevat tuotteet eivät välttämättä vastaa kuvassa esitettyjä, koska ostajan käyttämät näyttöasetukset (väri, muoto tai muut parametrit) voivat poiketa.

NORE-brändi syntyi halusta luoda mukava elämä, joka on täynnä tyylikkäitä hetkiä. NORE yhdistää sukupolvia ja erilaisia perinteitä. Eri tyylejä, materiaaleja, tuotantotekniikoita ja valmistajia eri maista, mutta kaikilla on yhteinen halu - antaa asiakkaalle mahdollisuus luoda viihtyisä koti ja mukauttaa ympäristönsä uusiin muotitrendeihin. Ei ole väliä kummalle puolelle maapalloa tuote luodaan, se saapuu kotiin NOREn kanssa.

NORE - laatua edulliseen hintaan jokaiseen kotiin.

Sohva NORE Selene 03, tummanvihreä

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Toimivia ratkaisuja arvostavia makuuhuonekalusteita tulisi kiinnostaa. Tämän huonekalun asentaminen voi luoda toisen mukavan paikan nukkua. Tällaiset huonekalut tarjoavat mahdollisuuden istua ja makuulle.

Yksi tämän huonekalun ilmeisimmistä eduista on tilansäästö: niin kauan kuin huonekaluja ei pureta, se vie huomattavasti vähemmän tilaa. Tästä syystä tällä toiminnolla varustetut huonekalut valitsevat useimmiten ne, joiden on laskettava huolellisesti jokainen vapaa tuuma. Sohva NORE Selene 03, tummanvihreä sopii erinomaisesti myös suurempiin tiloihin: joten siellä on enemmän tilaa muille yksityiskohdille. Useimmissa tämän tyyppisissä huonekaluissa on liinavaatelaatikko sisällä - näin tavaroiden säilytysongelma ratkeaa taas.

Tämä huonekalu erottuu tyylikkäällä ja hillityllä ulkonäöllään - sitä katsoessa ei ole selvää, onko sillä makuuhuonetoiminto vai ei. Toisin sanoen huonekaluihin piilotettu lisätoiminto ei vaikuta kalusteen suunnitteluun kokonaisuutena.

Tämä huonekalu voidaan yhdistää mihin tahansa tyyliin, päivällä siitä voi tulla tyylikäs elementti ja yöllä nukkumapaikka. Tätä vaihtoehtoa suositellaan, jos vieraat tulevat majoittumaan usein, mutta he eivät voi majoittua ylimääräiseen huoneeseen.

Universaalin tyylin ansiosta makuuhuonetoiminnolla varustetut huonekalut voidaan asentaa mihin tahansa huoneeseen olohuoneesta lastenhuoneeseen. Tämä vaihtoehto on erityisen suosittu, koska kahden erillisen huonekalun ostamisen sijaan riittää vain yksi, mikä tarkoittaa, että kustannukset ovat alhaisemmat.

Sohva NORE Selene 03, tummanvihreä

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Ne, jotka haaveilevat mukavista ja kodikkaista huonekaluista, haluaisivat kudotun maton. Tämä kangas on tunnettu kestävyydestään, se on valmistettu eri sävyisistä langoista. Aiemmin sana kuvakudos yhdistettiin kirkkailla piirroksilla koristeltuihin kuvakudoksiin, mutta tekniikan kehittyessä sitä käytettiin huonekalujen viimeistelyyn. Tämä ratkaisu on edelleen suosittu tänään.

Tämän materiaalin pituussuuntaiset langat ovat paksumpia, mutta harvinaisempia kuin kudelangan, joten pinnassa näkyy varsin havaittavia värisekoituksia, jotka näyttävät leikkauksilta. Tämä lisää näille tuotteille ainutlaatuisuutta. Lisäksi tämä kirjainkuvio piilottaa lian paremmin, joten Sohva NORE Selene 03, tummanvihreä on käytännöllinen vaihtoehto.

Nykyaikaisen tekniikan ansiosta kuvakudoksia voidaan käyttää kotisi sisustamiseen eri väreillä ja alkuperäisillä koriste-elementeillä - tästä syystä tämä huonekalu näyttää alkuperäiseltä ja siitä tulee katseenvangitsija. Tällaisten huonekalujen valikoima on erityisen laaja, joten se on helppo mukauttaa mihin tahansa sisustukseen - mukavuus on taattu!

Monet olisivat samaa mieltä siitä, että kuvakudoshuonekaluissa on miellyttävä istua - se on yksi suurimmista arvoista huonekalujen viimeistelyssä. Tärkeää on kuitenkin tietää, että kangas on huollettava säännöllisesti kalusteen pitkäikäisyyden varmistamiseksi, on suositeltavaa puhdistaa se pölynimurilla tai harjalla ja estää nesteen pääsy kankaalle ja olla asentamatta huonekaluja suorassa auringonpaisteessa. Jos noudatat näitä vinkkejä, kodikkaat ja miellyttävät kuvakudoskalusteet sisustavat kotiasi vuosiksi eteenpäin.

Sohva NORE Selene 03, tummanvihreä

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. Sohva NORE Selene 03, tummanvihreä pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

Sohva NORE Selene 03, tummanvihreä

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Sohva NORE Selene 03, tummanvihreä

Tuotekoodi: 3475837
Kategoria: Sohvat ja vuodesohvat
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 1,9 x 1,2 x 0,35 m, 73 kg
Vuodesohva: Kyllä
Vuodevaatelaatikko: Kyllä
Väri: Vihreä
Tyyppi: Sohvat
Näytä: NORE, sohvat sohvat ja vuodesohvat
Materiaali: Verhoilukangas
Helposti puhdistettava materiaali: Ei
Tyyli: Moderni
Tuotemerkki: NORE
Verhoiltu takaosa: Ei
Leveys: 216 cm
Korkeus: 93 cm
Syvyys: 87 cm
Alkuperämaa: EU
Makuuosan mitat: 110x195 cm
Huonekalumallisto: Selene
Kulutuskestävyys: 100000
Valonkesto: 4
Takuu: 24 kuukautta
Makuuosan pituus: 195 cm
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki NORE tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Sohva NORE Selene 03, tummanvihreä
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu