Kevätmuoti 2023 - uudet kevätmallistot saapuneet! Hyödynnä myös ilmainen* pakettitoimitus!
ASM

Olohuoneen kalustesarja ASM Wow, valkoinen/musta

Lisätiedot:
Pituus: 255 cm
Korkeus: 180 cm
Syvyys, cm: 30 cm
Tuotekoodi: 3480222
27700
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  1100 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 30. maaliskuuta (000 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 3. huhtikuuta (alkaen 3499 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Olohuoneen kalustesarja ASM Wow, valkoinen/musta

 • Setti sisältää: 1 TV-pöytä, 2 vitriiniä ja 1 hylly
 • Valmistettu laminoidusta lastulevystä (MDP) ja lasista.
 • Yleiset mitat: leveys - 255 cm (voi vaihdella asennuksen mukaan), korkeus - 180 cm (voi vaihdella asennuksen mukaan), syvyys - 30 cm
 • TV-pöydän mitat leveys - 176 cm, korkeus - 28 cm, syvyys - 30 cm
 • TV-pöytä, jossa 2 ovea sivulla ja 1 avoin osa keskellä
 • Ripustettavan vitriinin mitat: leveys - 60 cm, korkeus - 114 cm, syvyys - 30 cm;
 • Suojattu lasiovi 2 hyllyllä takana, mukaan lukien 1 lasihylly sinisellä LED-valolla
 • Sisäänrakennetun vitriinin mitat: leveys - 60 cm, korkeus - 114 cm, syvyys - 30 cm;
 • Suojattu lasiovi 2 hyllyllä takana, mukaan lukien 1 lasihylly sinisellä LED-valolla.
 • Hyllyn mitat: leveys - 102 cm, korkeus - 16 cm, syvyys - 17,5 cm
 • TV-pöydän ovi avautuu alaspäin ja siinä on teleskooppisaranat
 • Push-click avausjärjestelmä
 • Väri: runko – valkoinen, julkisivu – valkoinen, musta
 • Sarja toimitetaan kokoamattomana.

Moderni ja yksinkertainen olohuoneen kalustesarja sopii täydellisesti mihin tahansa kotisi sisustukseen.

Vuodesta 2010 lähtien huonekaluvalmistaja ASM on tehnyt erilaisia markkinatutkimuksia luodakseen moderneja, asiakkaiden tarpeita vastaavia huonekaluja. Asiakkaille tarjotaan laadukkaita kalusteita olohuoneeseen, makuuhuoneeseen, eteiseen ja lastenhuoneeseen. Yritys kasvaa dynaamisesti ja varmistaa vahvan aseman kauppa-alueellaan. ASM-huonekalut tarjoavat uusimmat maailmanlaajuiset mallit tinkimättä käytännöllisyydestä ja toimivuudesta. ASM myy tuotteitaan Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Afrikassa. Tuotevalikoima laajenee ja paranee jatkuvasti, ja löydät varmasti mieleisesi.

Olohuoneen kalustesarja ASM Wow, valkoinen/musta

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Kuitulevytuotteet sopivat niille, jotka haluavat löytää luotettavan mutta halvemman vaihtoehdon puulle. Tämä materiaali koostuu korkeissa lämpötiloissa sulatetuista ja puristetuista keskitiheyksistä puukuiduista ja sidemateriaalista. Kuitulevyn tärkeimmät edut ovat sen lujuus ja suhteellisen pitkä käyttöikä, joten näitä levyjä käytetään usein huonekaluteollisuudessa.

Tämä materiaali on helppo käsitellä, joten puukuitulevyhuonekalut yllättävät erilaisilla muodoilla ja kokoonpanoilla. Jos muut laatat leikataan vain suoraviivaisesti, ne voidaan leikata eri kulmista tai monipuolistaa huonekaluja mielenkiintoisilla yksityiskohdilla. Tällaiset tuotteet voivat tuoda jännitystä yksitoikkoiseen tilaan tai jopa tulla tilan korostukseksi.

Erityisen pienistä osista koostuvan sileän pinnan avulla voit saada eri puun sävyjä ja myös maalata huonekalut eri sävyillä tai peittää muilla takkiväreillä. Kattava värivalikoima.

Tästä levystä valmistettuja huonekaluja arvostetaan suuresti lujuudestaan ja kestävyydestään, joten niistä voi tulla pitkäikäinen ratkaisu kotiisi. Tällaisia tuotteita on helppo huoltaa ja puhdistaa, ja ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta Olohuoneen kalustesarja ASM Wow, valkoinen/musta kestää vaurioita, kuumuutta ja muodonmuutoksia. Huomaa, että jotkut puukuitulevyhuonekalut voivat olla myös kosteudenkestäviä.

Optimaalinen hinta-laatusuhde on toinen MDF-levyjen suuri etu - jos etsit luotettavia huonekaluja edulliseen hintaan, tämä valinta on yksi parhaista.

Olohuoneen kalustesarja ASM Wow, valkoinen/musta

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. Olohuoneen kalustesarja ASM Wow, valkoinen/musta pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

Olohuoneen kalustesarja ASM Wow, valkoinen/musta

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Olohuoneen kalustesarja ASM Wow, valkoinen/musta

Tuotekoodi: 3480222
Kategoria: TV- ja mediakalusteet
Pakkausten määrä: 3 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 1,3 x 0,41 x 0,11 m, 26 kg
Pakkauksen koko ja paino (2): 1,84 x 0,33 x 0,11 m, 27 kg
Pakkauksen koko ja paino (3): 1,3 x 0,41 x 0,11 m, 26 kg
Väri: Valkoinen, Musta
Näytä: ASM, valkoinen tv- ja mediakalusteet, ASM, musta tv- ja mediakalusteet
Pakkauksessa: TV taso, riippuva hylly, Seinäkaappi, Sisäänrakennettu vaatekaappi, Vitriinikaappi, Seinävitriini
Tyyli: Moderni
Osion tyyppi: Seinälle asennettava, Sisäänrakennettu
Tuotemerkki: ASM
Materiaali: Puulevy (MDF)
Pituus: 255 cm
Korkeus: 180 cm
Syvyys, cm: 30 cm
Alkuperämaa: EU
Huonekalumallisto: Wow
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki ASM tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Olohuoneen kalustesarja ASM Wow, valkoinen/musta
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu