Aurinkotuoli Monza Comfort, musta / harmaa

Tuotekoodi: 3486457
Materiaali:
Syvyys:
Leveys:
152 cm
77 cm
Loppuunmyyty

Ilmoita minulle sähköpostitse kun tämä tuote tulee myyntiin.

Tuotteen kuvaus: Aurinkotuoli Monza Comfort, musta / harmaa

Aurinkotuoli pyörillä.
Selkänoja on säädettävissä 7 asentoon.
Väri: musta.
Materiaali: alumiini, tekstiili;,
Mitat: 77 x 116 x 152 cm;
Makuuasennon mitat: 55 x 40 x 185 cm;
Paino: 9 kg.
Suurin kuormitus: 150 kg.

Kuulemme termin "tekstiili" yhä useammin, mutta sitä ei niin usein selitetä. Tekstiili on uuden sukupolven muovista kudottu materiaali. Innovatiivisten teknologioiden ansiosta voimme käsitellä muovia ja tehdä siitä jäykimmän elastisen langan. Tekstiilin pinta on päällystetty polyesterillä, mikä tekee kankaasta kestävän vettä, kosteutta, ultraviolettisäteilyä ja pölyä, likaa ja kulumista. Tämäntyyppinen materiaali on erittäin kevyttä ja joustavaa, mutta myös erittäin vahvaa ja kestävää. Tämä on harkittu valinta, sillä ulkona usein kastuvat ulkokalusteet altistuvat auringolle ja tuulelle, ja tekstiilin ominaisuudet auttavat estämään halkeilua ja muita kankaan kulumisen merkkejä. Sitä käytetään yleensä useiden metallien, puun tai polykarbonaatin kanssa, ja se on ihanteellinen yhdistettäväksi näiden materiaalien kanssa. Nykyään markkinoilta löytyy usein ulkokalusteita (tuolit, keinutuolit, sohvat, monipaikkaiset keinut, lepotuolit) sekä rantakalusteita (rantatuoleja, rantasänkyjä tai huvimajat). Tekstiilihuonekaluja ostaessasi voit olla varma, että niiden kestävyys on taattu. Se on erityisen kestävä kangas, jonka teknologinen menestys on osoittanut itsensä markkinoilla ja valloittaa maailman erittäin nopealla tahdilla. Useat jälleenmyyjät ympäri maailmaa yrittävät laajentaa tekstiilistä valmistettujen ulkokalusteiden valikoimaansa - se ei ole vain uusin muotilöytö, vaan laadukas, kestävä materiaali. Voit varmasti nauttia ulkokalusteistasi useamman kuin yhden kauden, eikä sinun tarvitse käyttää paljon aikaa niiden huoltoon. Osta tekstiileistä valmistettuja ulko- tai rantakalusteita ja nauti rentoutumisesta ja viihteestä. Loppujen lopuksi mukavuus ja kestävyys ovat ensiarvoisen tärkeitä, ja tekstiilejä on runsaasti.

Aurinkotuoli Monza Comfort, musta / harmaa

Niille, jotka haluavat luoda mukavan ja toimivan tilan kotiin, sopivat käytännölliset huonekalut. Tämä tyyli heijastaa hienovaraista tunnelmaa, joka ei vaadi paljon huomiota ja voidaan luoda käytännössä mihin tahansa huoneeseen.

Käytännöllinen on se, mikä toimii, joten tämän tyylisissä huonekaluissa on myös monia hyödyllisiä ominaisuuksia ja erikoisominaisuuksia. Jos huonekalulla on useampi kuin yksi tehtävä, sitä voidaan kutsua käytännölliseksi! Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet voidaan mukauttaa erikokoisiin ja -asetelmiin huoneisiin ja käyttää muuhunkin kuin päätarkoitukseensa.

Kompaktit ja käytännölliset huonekalut on helppo nostaa ja siirtää. Joskus se voidaan koota, mikä vapauttaa vielä enemmän tilaa. Tästä syystä on mahdollista luoda minimalistinen ja ergonominen ympäristö, jossa on tilaa muille suunnitteluratkaisuille ja mukavalle käsittelylle. Toisin sanoen Aurinkotuoli Monza Comfort, musta / harmaa sopii helposti luotavaan ympäristöön eikä häiritse viime hetken päätöksiä.

Toinen käytännöllisten huonekalujen ominaisuus on helppohoitoisuus - se on valmistettu materiaaleista, jotka estävät lian kertymisen tai peittää sen täydellisesti. Viimeistelyyn valitaan monipuolisimmat värit: jos materiaali likaantuu helposti käytetään kirjavia kuvioita tai neutraaleja sävyjä, mutta jos pinta on helppo huoltaa, kirkkaat värit hallitsevat. Tämä tasapaino varmistaa että huonekaluja ei tarvitse suojata jatkuvasti.

Kalusteiden käytännöllisessä tyylissä ei ole erityisiä yksityiskohtia joten se on helppo yhdistää muihin suunnitteluratkaisuihin. Toinen avainsana huonekaluissa on monipuolisuus, joten valitsemalla tämän huonekalun löydät helposti sopivan paikan kotiisi.

Aurinkotuoli Monza Comfort, musta / harmaa

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Aurinkotuoli Monza Comfort, musta / harmaa

Tuotekoodi: 3486457
Kategoria: Aurinkotuolit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,77 x 1,18 x 1,52 m, 9 kg
Materiaali: Tekstiili, Metalli
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Tyyli: Käytännöllinen
Väri: Harmaa, Musta
Syvyys: 152 cm
Leveys: 77 cm
Korkeus: 116 cm
Huonekalumallisto: Monza
Näytä: Ei ole määritelty, tekstiili aurinkotuolit, Ei ole määritelty, metalli aurinkotuolit
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Aurinkotuoli Monza Comfort, musta / harmaa kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia