Aurinkotuoli Patio Santander 2w1 L109-31PB, harmaa / sininen

Lisätiedot:
Materiaali: Kuvakudos, Metalli
Syvyys: 138 cm
Leveys: 58 cm
Tuotekoodi: 3068663

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Aurinkotuoli Patio Santander 2w1 L109-31PB, harmaa / sininen

 • Mukava aurinkotuoli;
 • Nojatuolin selkänoja on säädettävä.
 • Runko on valmistettu jauhemaalatusta teräksestä;
 • Tyynynpäällinen on valmistettu 52% polyesteristä ja 48% puuvillasta(yläosa);
 • Tyyny on täytetty polyuretaanivaahdolla;
 • Aurinkotuolin mitat: leveys - 58 cm, syvyys - 138 cm, korkeus - 105 cm
 • Avoimen aurinkotuolin mitat: leveys 58 cm, syvyys 138 - 185 cm, korkeus 62 - 105 cm
 • Taitetun tuolin mitat: korkeus - 98 cm, leveys - 58 cm, syvyys - 14 cm.
 • Selkänojan korkeus - 74 cm,
 • Tyynyn mitat: pituus - 177 cm, leveys - 47 cm, paksuus - 6,5 cm,
 • Rakennusputken halkaisija - 18 mm;
 • Väri: istuimet - harmaa / vaaleansininen, runko -tummanharmaa (antrasiitti);
 • Tyyny on kiinnitetty ommeltu taskulla yläosassa ja joustavalla hihnalla alareunassa;
 • Suurin sallittu kantavuus: 110 kg;
 • Tuote toimitetaan kokoamattomana.

Toimiva ja käytännöllinen tuoli mukavaan lepoon raittiissa ilmassa puutarhassa, terassilla tai mökillä!,

* Huomautus! Tuotetyyppi ja väri näkyvät ensimmäisessä valokuvassa, loput kuvat ovat vain tiedoksi.

Niille, jotka haluavat luoda mukavan ja toimivan tilan kotiin, sopivat käytännölliset huonekalut. Tämä tyyli heijastaa hienovaraista tunnelmaa, joka ei vaadi paljon huomiota ja voidaan luoda käytännössä mihin tahansa huoneeseen.

Käytännöllinen on se, mikä toimii, joten tämän tyylisissä huonekaluissa on myös monia hyödyllisiä ominaisuuksia ja erikoisominaisuuksia. Jos huonekalulla on useampi kuin yksi tehtävä, sitä voidaan kutsua käytännölliseksi! Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet voidaan mukauttaa erikokoisiin ja -asetelmiin huoneisiin ja käyttää muuhunkin kuin päätarkoitukseensa.

Kompaktit ja käytännölliset huonekalut on helppo nostaa ja siirtää. Joskus se voidaan koota, mikä vapauttaa vielä enemmän tilaa. Tästä syystä on mahdollista luoda minimalistinen ja ergonominen ympäristö, jossa on tilaa muille suunnitteluratkaisuille ja mukavalle käsittelylle. Toisin sanoen Aurinkotuoli Patio Santander 2w1 L109-31PB, harmaa / sininen sopii helposti luotavaan ympäristöön eikä häiritse viime hetken päätöksiä.

Toinen käytännöllisten huonekalujen ominaisuus on helppohoitoisuus - se on valmistettu materiaaleista, jotka estävät lian kertymisen tai peittää sen täydellisesti. Viimeistelyyn valitaan monipuolisimmat värit: jos materiaali likaantuu helposti käytetään kirjavia kuvioita tai neutraaleja sävyjä, mutta jos pinta on helppo huoltaa, kirkkaat värit hallitsevat. Tämä tasapaino varmistaa että huonekaluja ei tarvitse suojata jatkuvasti.

Kalusteiden käytännöllisessä tyylissä ei ole erityisiä yksityiskohtia joten se on helppo yhdistää muihin suunnitteluratkaisuihin. Toinen avainsana huonekaluissa on monipuolisuus, joten valitsemalla tämän huonekalun löydät helposti sopivan paikan kotiisi.

Aurinkotuoli Patio Santander 2w1 L109-31PB, harmaa / sininen

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Ne, jotka haaveilevat mukavista ja kodikkaista huonekaluista, haluaisivat kudotun maton. Tämä kangas on tunnettu kestävyydestään, se on valmistettu eri sävyisistä langoista. Aiemmin sana kuvakudos yhdistettiin kirkkailla piirroksilla koristeltuihin kuvakudoksiin, mutta tekniikan kehittyessä sitä käytettiin huonekalujen viimeistelyyn. Tämä ratkaisu on edelleen suosittu tänään.

Tämän materiaalin pituussuuntaiset langat ovat paksumpia, mutta harvinaisempia kuin kudelangan, joten pinnassa näkyy varsin havaittavia värisekoituksia, jotka näyttävät leikkauksilta. Tämä lisää näille tuotteille ainutlaatuisuutta. Lisäksi tämä kirjainkuvio piilottaa lian paremmin, joten Aurinkotuoli Patio Santander 2w1 L109-31PB, harmaa / sininen on käytännöllinen vaihtoehto.

Nykyaikaisen tekniikan ansiosta kuvakudoksia voidaan käyttää kotisi sisustamiseen eri väreillä ja alkuperäisillä koriste-elementeillä - tästä syystä tämä huonekalu näyttää alkuperäiseltä ja siitä tulee katseenvangitsija. Tällaisten huonekalujen valikoima on erityisen laaja, joten se on helppo mukauttaa mihin tahansa sisustukseen - mukavuus on taattu!

Monet olisivat samaa mieltä siitä, että kuvakudoshuonekaluissa on miellyttävä istua - se on yksi suurimmista arvoista huonekalujen viimeistelyssä. Tärkeää on kuitenkin tietää, että kangas on huollettava säännöllisesti kalusteen pitkäikäisyyden varmistamiseksi, on suositeltavaa puhdistaa se pölynimurilla tai harjalla ja estää nesteen pääsy kankaalle ja olla asentamatta huonekaluja suorassa auringonpaisteessa. Jos noudatat näitä vinkkejä, kodikkaat ja miellyttävät kuvakudoskalusteet sisustavat kotiasi vuosiksi eteenpäin.

Aurinkotuoli Patio Santander 2w1 L109-31PB, harmaa / sininen

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Aurinkotuoli Patio Santander 2w1 L109-31PB, harmaa / sininen

Tuotekoodi: 3068663
Kategoria: Aurinkotuolit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,98 x 0,6 x 0,25 m, 5,3 kg
Tuotemerkki: Patio
Tyyli: Käytännöllinen
Väri: Harmaa
Alkuperämaa: EU
Korkeus: 105 cm
Huonekalumallisto: Santander
Myyjä: Hobbyhall.fi
Materiaali: Kuvakudos, Metalli
Näytä: Patio, kuvakudos aurinkotuolit, Patio, metalli aurinkotuolit
Syvyys: 138 cm
Leveys: 58 cm
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Patio tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tiedot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Aurinkotuoli Patio Santander 2w1 L109-31PB, harmaa / sininen
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu