Huippudiilit odottavat! Kuumat hintahulinat jopa -45%* 

Aurinkotuoli sivupöydällä Euphoria, harmaa

Lisätiedot:
Materiaali: Tekstiili, Metalli
Syvyys: 180 cm
Leveys: 64 cm
Tuotekoodi: 3068628

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Aurinkotuoli sivupöydällä Euphoria, harmaa

  • Lepotuoli on valmistettu metallirungosta, maalattu jauhemaalilla, ja tekstiilistä;
  • väri: harmaa / musta;
  • Taitettavan tuolin mitat: syvyys - 180 cm, leveys - 64 cm, korkeus maasta - 40 cm, selkänojan korkeus - 75 cm,
  • Paino - 8,5 kg
  • Taitetun aurinkotuolin mitat: syvyys - 94 cm, leveys - 66 cm, paksuus - 15 cm;
  • Suurin kantavuus 120 kg

Lisätiedot: • Asennon säätö - 3 asentoa

Kuulemme termin "tekstiili" yhä useammin, mutta sitä ei niin usein selitetä. Tekstiili on uuden sukupolven muovista kudottu materiaali. Innovatiivisten teknologioiden ansiosta voimme käsitellä muovia ja tehdä siitä jäykimmän elastisen langan. Tekstiilin pinta on päällystetty polyesterillä, mikä tekee kankaasta kestävän vettä, kosteutta, ultraviolettisäteilyä ja pölyä, likaa ja kulumista. Tämäntyyppinen materiaali on erittäin kevyttä ja joustavaa, mutta myös erittäin vahvaa ja kestävää. Tämä on harkittu valinta, sillä ulkona usein kastuvat ulkokalusteet altistuvat auringolle ja tuulelle, ja tekstiilin ominaisuudet auttavat estämään halkeilua ja muita kankaan kulumisen merkkejä. Sitä käytetään yleensä useiden metallien, puun tai polykarbonaatin kanssa, ja se on ihanteellinen yhdistettäväksi näiden materiaalien kanssa. Nykyään markkinoilta löytyy usein ulkokalusteita (tuolit, keinutuolit, sohvat, monipaikkaiset keinut, lepotuolit) sekä rantakalusteita (rantatuoleja, rantasänkyjä tai huvimajat). Tekstiilihuonekaluja ostaessasi voit olla varma, että niiden kestävyys on taattu. Se on erityisen kestävä kangas, jonka teknologinen menestys on osoittanut itsensä markkinoilla ja valloittaa maailman erittäin nopealla tahdilla. Useat jälleenmyyjät ympäri maailmaa yrittävät laajentaa tekstiilistä valmistettujen ulkokalusteiden valikoimaansa - se ei ole vain uusin muotilöytö, vaan laadukas, kestävä materiaali. Voit varmasti nauttia ulkokalusteistasi useamman kuin yhden kauden, eikä sinun tarvitse käyttää paljon aikaa niiden huoltoon. Osta tekstiileistä valmistettuja ulko- tai rantakalusteita ja nauti rentoutumisesta ja viihteestä. Loppujen lopuksi mukavuus ja kestävyys ovat ensiarvoisen tärkeitä, ja tekstiilejä on runsaasti.

Aurinkotuoli sivupöydällä Euphoria, harmaa

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. Aurinkotuoli sivupöydällä Euphoria, harmaa pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

Aurinkotuoli sivupöydällä Euphoria, harmaa

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Aurinkotuoli sivupöydällä Euphoria, harmaa

Tuotekoodi: 3068628
Kategoria: Aurinkotuolit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,9 x 0,65 x 0,15 m, 9 kg
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Tyyli: Moderni
Väri: Harmaa
Alkuperämaa: EU
Korkeus: 40 cm
Myyjä: Hobbyhall.fi
Materiaali: Tekstiili, Metalli
Näytä: Ei ole määritelty, tekstiili aurinkotuolit, Ei ole määritelty, metalli aurinkotuolit
Syvyys: 180 cm
Leveys: 64 cm
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tiedot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Aurinkotuoli sivupöydällä Euphoria, harmaa
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu