Aurinkovarjo Marron, sininen

Lisätiedot:
Tyyppi: Puutarhavarjot
Leveys: 300 cm
Väri: Sininen
Tuotekoodi: 3068548
12000

Alkup.

17200
-30%
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 15. kesäkuuta (000 )
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen 19. kesäkuuta (599 )
Toimitus Postin noutopisteeseen 19. kesäkuuta (1199 )
Tilauksen arvioitu toimitusaika kotiinkuljetuksella 19. kesäkuuta (1649 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Aurinkovarjo Marron, sininen

  • Aurinkovarjo, jossa on kallistustoiminto, jonka avulla voit säätää aurinkovarjon kaltevuuskulmaa ja säätää sitä eri asentoihin;
  • Teräksinen ristipohja takaa aurinkovarjon vakauden;
  • Kätevä avausjärjestelmä.
  • Valmistettu teräksestä ja polyesteristä (180 g / m²);
  • Mitat: leveys - 300 cm, syvyys, - 300 cm, korkeus, - 260 cm;.
  • Väri: vaaleansininen;
  • Tavara toimitetaan kasaamattomana.

Tyylikäs aurinkovarjo kallistustoiminnolla, mikä mahdollistaa suuremman joustavuuden katon kaltevuuskulman säätämisessä. Erinomainen suoja sekä auringonvalolta että kesäsateelta.

Niille, jotka haluavat luoda mukavan ja toimivan tilan kotiin, sopivat käytännölliset huonekalut. Tämä tyyli heijastaa hienovaraista tunnelmaa, joka ei vaadi paljon huomiota ja voidaan luoda käytännössä mihin tahansa huoneeseen.

Käytännöllinen on se, mikä toimii, joten tämän tyylisissä huonekaluissa on myös monia hyödyllisiä ominaisuuksia ja erikoisominaisuuksia. Jos huonekalulla on useampi kuin yksi tehtävä, sitä voidaan kutsua käytännölliseksi! Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet voidaan mukauttaa erikokoisiin ja -asetelmiin huoneisiin ja käyttää muuhunkin kuin päätarkoitukseensa.

Kompaktit ja käytännölliset huonekalut on helppo nostaa ja siirtää. Joskus se voidaan koota, mikä vapauttaa vielä enemmän tilaa. Tästä syystä on mahdollista luoda minimalistinen ja ergonominen ympäristö, jossa on tilaa muille suunnitteluratkaisuille ja mukavalle käsittelylle. Toisin sanoen Aurinkovarjo Marron, sininen sopii helposti luotavaan ympäristöön eikä häiritse viime hetken päätöksiä.

Toinen käytännöllisten huonekalujen ominaisuus on helppohoitoisuus - se on valmistettu materiaaleista, jotka estävät lian kertymisen tai peittää sen täydellisesti. Viimeistelyyn valitaan monipuolisimmat värit: jos materiaali likaantuu helposti käytetään kirjavia kuvioita tai neutraaleja sävyjä, mutta jos pinta on helppo huoltaa, kirkkaat värit hallitsevat. Tämä tasapaino varmistaa että huonekaluja ei tarvitse suojata jatkuvasti.

Kalusteiden käytännöllisessä tyylissä ei ole erityisiä yksityiskohtia joten se on helppo yhdistää muihin suunnitteluratkaisuihin. Toinen avainsana huonekaluissa on monipuolisuus, joten valitsemalla tämän huonekalun löydät helposti sopivan paikan kotiisi.

Aurinkovarjo Marron, sininen

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Aurinkovarjo Marron, sininen

Tuotekoodi: 3068548
Kategoria: Aurinkovarjot ja markiisit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 2 x 0,35 x 0,15 m, 14 kg
Tyyli: Käytännöllinen
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Materiaali: Polyesteri
Alkuperämaa: Kiina
Korkeus: 300 cm
Syvyys: 260 cm
Huonekalumallisto: Marron
Myyjä: Hobbyhall.fi
Tyyppi: Puutarhavarjot
Näytä: Ei ole määritelty, puutarhavarjot aurinkovarjot ja markiisit
Leveys: 300 cm
Väri: Sininen
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tiedot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Aurinkovarjo Marron, sininen
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu