Patio

Patio Bordeaux, Aurinkosuoja huonekalusarjalle, 2,7 m, harmaa

Lisätiedot:
Tyyppi: Puutarhavarjot
Väri: Harmaa
Leveys: 270 cm
Tuotekoodi: 4079386

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Patio Bordeaux, Aurinkosuoja huonekalusarjalle, 2,7 m, harmaa

Aurinkosuoja huonekalusarjalle Patio Bordeaux, 2,7 m

Bordeaux-huonekalusarja aurinkosuoja, halkaisija 2,7 m. Vakauden takaamiseksi varsi on muistettava kiinnittää jalkaan.

Runkoputket on maalattu jauhemaalausmenetelmällä, mikä on kestävä sekä suojaa materiaalia korroosiolta.

Tuotetiedot:

  • Halkaisija: 270 cm, korkeus: 240 cm.
  • Paino 3,88 kg
  • Tuotteen materiaali: alumiini, polyesteri;
  • Tuotteen väri: antrasiitti.
  • Varren halkaisija - 33 mm

Älä käytä vahvoja kemiallisia puhdistusaineita, vaan erityisesti huonekalujen puhdistukseen tarkoitettuja tuotteita.

Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. Patio Bordeaux, Aurinkosuoja huonekalusarjalle, 2,7 m, harmaa pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

Patio Bordeaux, Aurinkosuoja huonekalusarjalle, 2,7 m, harmaa

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Patio Bordeaux, Aurinkosuoja huonekalusarjalle, 2,7 m, harmaa

Tuotekoodi: 4079386
Kategoria: Aurinkovarjot ja markiisit
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,6 x 0,6 x 2,4 m, 4 kg
Tyyppi: Puutarhavarjot
Näytä: Patio, puutarhavarjot aurinkovarjot ja markiisit
Väri: Harmaa
Tyyli: Moderni
Tuotemerkki: Patio
Materiaali: Alumiini
Alkuperämaa: EU
Leveys: 270 cm
Korkeus: 240 cm
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Patio tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Patio Bordeaux, Aurinkosuoja huonekalusarjalle, 2,7 m, harmaa
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu