Patio puutarhakalusteiden päällinen, 145x132x220 cm

Tuotekoodi: 2984588
Tyyppi:
Leveys:
Syvyys:
145 cm
132 cm
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 049
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Patio puutarhakalusteiden päällinen, 145x132x220 cm

  • erinomainen suoja pölyltä, lialta, vedeltä ja auringolta;
  • vedenpitävä;
  • Väri: harmaa.
  • Materiaali: polyeteeni.
  • Mitat: korkeus - 220 cm, pituus - 132 cm, leveys - 145cm

Laadukas puutarhakalusteiden päällinen suojaa huonekalujasi ja auttaa säilyttämään niitä ympäri vuoden!

Käytännöllinen muotoilu

Käytännölliseen tyyliin sisustetut huonekalut on suunniteltu niille, jotka osaavat arvostaa mukavuutta ja toimivuutta. Tämän muotoilun arvot liittyvät vaativaan mutta viehättävään miljööseen, jota voidaan kehittää käytännössä mihin tahansa tilaan..

Käytännöllisyys tarkoittaa myös toiminnallisuutta, minkä vuoksi tämän tyylin huonekaluille on ominaista monet hyödylliset ominaisuudet. Jos huonekalu palvelee useampaa kuin yhtä käyttötarkoitusta, sitä voi kutsua käytännölliseksi! Tämä tarkoittaa, että huonekaluja voidaan räätälöidä ja sijoittaa huoneen koon mukaan ja niitä voidaan käyttää monin eri tavoin tämän huonekalun päätehtävän lisäksi.

Käytännölliset huonekalut ovat kompaktin kokoisia, ne on helppo siirtää paikasta toiseen ja tarvittaessa ne voidaan taittaa kokoon, joka säästää säilytystilaa. Juuri tämän vuoksi on mahdollista luoda hieman pelkistetty ja ergonominen ympäristö, joka jättää tilaa muuhun suunnitteluun ja vaivattomaan liikkumiseen. Toisin sanoen Patio-puutarhakalustesuojus (173x215 cm, vihreä) sulautuu helposti ympäristöön eikä haittaa viime hetken päätöksiä. 

Toinen käytännöllisten huonekalujen ominaisuus on yksinkertainen huolto - se valmistetaan materiaaleista, jotka eivät salli lian kertymistä tai jotka piilottavat sen täydellisesti. Viimeistelyyn valitaan monipuolisimmat värit: jos materiaali on helposti likainen, käytetään värikkäitä kuvioita tai neutraaleja sävyjä, mutta jos pintaa on helppo ylläpitää, kirkkaammat värit hallitsevat. Tämä tasapaino takaa sen, että huonekaluja ei tarvitse suojata jatkuvasti.

Käytännöllisen muotoilun huonekaluissa ei ole erityisiä yksityiskohtia, joten ne on helppo yhdistää muihin suunnitteluratkaisuihin. Toinen huonekalujen avainsana on yleismaailmallisuus, joten valitsemalla nämä huonekalut, voit helposti löytää sille sopivan paikan kotonasi.

Puutarhakalusteiden kansi Patio 173x215 cm, vihreä Käytännöllinen tyyli

Kuva on havainnollistava. Kuvassa oleva tuote ei edusta tiettyä tuotemallia.


Päällysteet

Ne, jotka haaveilevat mukavista ja tyylikkäistä huonekaluista, arvostavat kuvakudoskankaan viimeistelyä. Tämä kangas on tunnettu kestävyydestään. Aikaisemmin sana " kuvakudos" yhdistettiin nimenomaan mattoihin, mutta nykyään tekniikka on kehittynyt, ja kangasta käytetään myös esimerkiksi verhoiluissa.

Kuvakudoksen pitkät langat ovat paksumpia, mutta harvempia. Tämä luo värikontrastit, jotka näkyvät kankaassa. Siksi Patio-puutarhakalustesuojus (173x215 cm, vihreä) on paras käytännöllinen valinta suojaamaan tapettipintaisia kalusteitasi lialta.

Nykyaikaisen tekniikan ansiosta kuvakudoskankaat voidaan koristaa erilaisilla väreillä ja alkuperäisillä sisustuselementeillä, jotka tekevät huonekaluista alkuperäisiä ja usein yhden huoneen silmiinpistävimmistä yksityiskohdista. Tällaisten huonekalujen valikoima on erittäin laaja, joten se on helppo mukauttaa mihin tahansa sisustusratkaisuun - mukavuus on taattu!

Monet ovat samaa mieltä siitä, että kuvakudoksella päällystetyt huonekalut ovat uskomattoman mukavia ja miellyttäviä istua - yksi tämäntyyppisen viimeistelyn silmiinpistävimmistä eduista. On kuitenkin tärkeää tietää, että jotta kuvakudoskanalla peitetyt huonekalut olisivat kestäviä, kangas tarvitsee säännöllistä huoltoa.  Kuvakudoskangas suositellaan puhdistettavaksi pölynimurilla tai huonekaluharjalla, ja suoraa auringonvaloa on vältettävä. Näiden suositusten mukaisesti nämä viihtyisät ja miellyttävät kuvakudoskalusteet koristavat kotiasi monien vuosien ajan!

Patio - Puutarhakalustesuojus 173x215 cm, vihreä

Kuva on havainnollistava. Kuvassa oleva tuote ei edusta tiettyä tuotemallia.

Niille, jotka haluavat luoda mukavan ja toimivan tilan kotiin, sopivat käytännölliset huonekalut. Tämä tyyli heijastaa hienovaraista tunnelmaa, joka ei vaadi paljon huomiota ja voidaan luoda käytännössä mihin tahansa huoneeseen.

Käytännöllinen on se, mikä toimii, joten tämän tyylisissä huonekaluissa on myös monia hyödyllisiä ominaisuuksia ja erikoisominaisuuksia. Jos huonekalulla on useampi kuin yksi tehtävä, sitä voidaan kutsua käytännölliseksi! Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet voidaan mukauttaa erikokoisiin ja -asetelmiin huoneisiin ja käyttää muuhunkin kuin päätarkoitukseensa.

Kompaktit ja käytännölliset huonekalut on helppo nostaa ja siirtää. Joskus se voidaan koota, mikä vapauttaa vielä enemmän tilaa. Tästä syystä on mahdollista luoda minimalistinen ja ergonominen ympäristö, jossa on tilaa muille suunnitteluratkaisuille ja mukavalle käsittelylle. Toisin sanoen Patio puutarhakalusteiden päällinen, 145x132x220 cm sopii helposti luotavaan ympäristöön eikä häiritse viime hetken päätöksiä.

Toinen käytännöllisten huonekalujen ominaisuus on helppohoitoisuus - se on valmistettu materiaaleista, jotka estävät lian kertymisen tai peittää sen täydellisesti. Viimeistelyyn valitaan monipuolisimmat värit: jos materiaali likaantuu helposti käytetään kirjavia kuvioita tai neutraaleja sävyjä, mutta jos pinta on helppo huoltaa, kirkkaat värit hallitsevat. Tämä tasapaino varmistaa että huonekaluja ei tarvitse suojata jatkuvasti.

Kalusteiden käytännöllisessä tyylissä ei ole erityisiä yksityiskohtia joten se on helppo yhdistää muihin suunnitteluratkaisuihin. Toinen avainsana huonekaluissa on monipuolisuus, joten valitsemalla tämän huonekalun löydät helposti sopivan paikan kotiisi.

Patio puutarhakalusteiden päällinen, 145x132x220 cm

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Patio puutarhakalusteiden päällinen, 145x132x220 cm

Tuotekoodi: 2984588
Kategoria: Istuintyynyt, pehmusteet ja päälliset
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,4 x 0,4 x 0,1 m, 2 kg
Tyyppi: Puutarhakalustesuojat
Väri: Harmaa
Materiaali: Muovi
Tuotemerkki: Patio
Tyyli: Käytännöllinen
Leveys: 145 cm
Korkeus: 220 cm
Syvyys: 132 cm
Näytä: Patio, puutarhakalustesuojat istuintyynyt, pehmusteet ja päälliset
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Patio tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Patio puutarhakalusteiden päällinen, 145x132x220 cm kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia