Patio

Lasten taitettava tuoli Patio Lill, pinkki

Lisätiedot:
Tyyppi: Tuolit
Väri: Pinkki
Tuotekoodi: 2984478
1900
2749
-30%

Hintahistoria

Lisää ostoskoriin
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 5. huhtikuuta (000 )
Toimitus Postin pakettiautomaattiin 7. huhtikuuta (599 )
Toimitus Schenkerin noutopisteeseen 7. huhtikuuta (599 )
Toimitus Postin noutopisteeseen 7. huhtikuuta (599 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 7. huhtikuuta (1299 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Lasten taitettava tuoli Patio Lill, pinkki

  • Hauska, taitettava tuoli lapsille
  • Yksinkertainen ja kompakti - helppo kuljettaa
  • Runkoputken halkaisija: 19 mm
  • Valmistettu jauhemaalatusta teräksestä ja polyesteristä
  • Mitat taitettu: pituus - 56 cm, leveys - 49, korkeus - 6 cm
  • Mitat:halkaisija - 48 cm, korkeus - 47 cm
  • Istuinosan korkeus - 24 cm
  • Väri: vaaleanpunainen
  • Tuolin suurin kantavuus - 30 kg
  • Paino - 1,8 kg

Tämä tuoli on ihanteellinen ajanviettoon luonnossa tai vapaa-aikaan kotona. Tämän tuolin avulla lapsesi on turvassa, sillä tuoli on EN71-1 / 2/3 -standardin mukainen ja kuvakudos tehdään Euroopan REACH-asetuksen vaatimusten mukaisesti.

Niille, jotka haluavat luoda mukavan ja toimivan tilan kotiin, sopivat käytännölliset huonekalut. Tämä tyyli heijastaa hienovaraista tunnelmaa, joka ei vaadi paljon huomiota ja voidaan luoda käytännössä mihin tahansa huoneeseen.

Käytännöllinen on se, mikä toimii, joten tämän tyylisissä huonekaluissa on myös monia hyödyllisiä ominaisuuksia ja erikoisominaisuuksia. Jos huonekalulla on useampi kuin yksi tehtävä, sitä voidaan kutsua käytännölliseksi! Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet voidaan mukauttaa erikokoisiin ja -asetelmiin huoneisiin ja käyttää muuhunkin kuin päätarkoitukseensa.

Kompaktit ja käytännölliset huonekalut on helppo nostaa ja siirtää. Joskus se voidaan koota, mikä vapauttaa vielä enemmän tilaa. Tästä syystä on mahdollista luoda minimalistinen ja ergonominen ympäristö, jossa on tilaa muille suunnitteluratkaisuille ja mukavalle käsittelylle. Toisin sanoen Lasten taitettava tuoli Patio Lill, pinkki sopii helposti luotavaan ympäristöön eikä häiritse viime hetken päätöksiä.

Toinen käytännöllisten huonekalujen ominaisuus on helppohoitoisuus - se on valmistettu materiaaleista, jotka estävät lian kertymisen tai peittää sen täydellisesti. Viimeistelyyn valitaan monipuolisimmat värit: jos materiaali likaantuu helposti käytetään kirjavia kuvioita tai neutraaleja sävyjä, mutta jos pinta on helppo huoltaa, kirkkaat värit hallitsevat. Tämä tasapaino varmistaa että huonekaluja ei tarvitse suojata jatkuvasti.

Kalusteiden käytännöllisessä tyylissä ei ole erityisiä yksityiskohtia joten se on helppo yhdistää muihin suunnitteluratkaisuihin. Toinen avainsana huonekaluissa on monipuolisuus, joten valitsemalla tämän huonekalun löydät helposti sopivan paikan kotiisi.

Lasten taitettava tuoli Patio Lill, pinkki

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Lasten taitettava tuoli Patio Lill, pinkki

Tuotekoodi: 2984478
Kategoria: Lasten ulkokalusteet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,57 x 0,51 x 0,27 m, 1,86 kg
Tyyppi: Tuolit
Tuotemerkki: Patio
Väri: Pinkki
Tyyli: Käytännöllinen
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Patio tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Lasten taitettava tuoli Patio Lill, pinkki
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu