Home4You

Pakkaus: 60x47,5x87cm / 1 setti pakkauksessa

Lisätiedot:
Materiaali: Muovi
Istumapaikkojen määrä: 2
Tyyppi: Ulkokalusteet
Väri: Valkoinen
Tuotekoodi: 3480902
14429

Alkup.

21400
-32%
Lisää ostoskoriin
Kuukausiraha ®  800 /kk
ILMAINEN toimitus myymälään (Tammiston kauppatie 11, Vantaa) 4. huhtikuuta (000 )
Toimitus kotiinkuljetuksella 6. huhtikuuta (1649 )

Huom. Toimitusajat ovat alustavia. Toimitusaika tarkentuu tilausvahvistuksessa ja sinulle ilmoitetaan arvioitu toimitusaika.

Tuotteen kuvaus: Pakkaus: 60x47,5x87cm / 1 setti pakkauksessa

AKITA puutarhakalustesetti: pöytä ja 2 tuolia, valkoinen
AKITA puutarhakalustesetti, pöytä ja 2 tuolia, valkoista muovia Tuolin mitat: 59x58x85,5cm, istuimen leveys 45cm, istuinsyvyys 51cm, istuinkorkeus 44cm, käsinojan korkeus maasta 63cm Pöydän mitat: 60x47x40cm Setti sisältää 2 istuintyynyä 43x45cm Painorajoitus istuimessa 120 kg. Materiaali: polypropeeni (PP) HUOLTO: muovihuonekalut eivät vaadi erityistä huoltoa. Puhdista pinnat säännöllisesti miedolla pesuaineliuoksella. Älä käytä valkaisuaineita tai hankaavia puhdistusaineita. VARASTOINTI: kesäkauden lopussa suosittelemme puutarhakalusteiden säilyttämistä sisätiloissa. Puhdista ja kuivaa huonekalut ennen varastointia. Käytä varastointiin viileää, kuivaa ja hyvin ilmastoitua tilaa.

Klassinen sisustus ei ole toistaiseksi menettänyt viehätysvoimaansa. Se on ajaton tyyli, jota käytetään laajasti myös huonekalujen valmistuksessa. Tällaiset tuotteet sopivat erityisesti niille, jotka haluavat luoda tyylikkään ilmapiirin kotiin, eivät välttele mielenkiintoisia ratkaisuja ja etsivät alkuperäisiä sisustuselementtejä.

Klassiset huonekalut eroavat tummista ja täyteläisistä väreistä, jotka sopivat paljon vaaleampiin sävyihin luoden siten miellyttävän ja mukaansatempaavan tunnelman. Kuvioita ei käytännössä ole (tai vain erittäin hienovaraisia vivahteita). Pääpaino on muodossa. Maanläheisiä ja luonnollisia värejä käytetään usein täyttämään huone viihtyisyydellä, joten eleganttien huonekalujen alla on paljon lämpimämpää designia.

Minimalismi kannattaa unohtaa klassiseen tyyliin ylellisillä yksityiskohdilla koristelluissa huonekaluissa, löytyy monia kaarevia muotoja ja muita edistyksellisiä ratkaisuja. Näitä huonekaluja luotaessa kaikki vivahteet harkitaan huolellisesti, joten tarkkaan katsomalla huomaat ylellisiä yksityiskohtia ja alkuperäisiä yksityiskohtia. Tämä on yksi syistä, miksi klassisen tyylin huonekaluista on tulossa sisustuksen merkittävin yksityiskohta. Halutessasi Pakkaus: 60x47,5x87cm / 1 setti pakkauksessa voi sulautua kotisi tunnelmaan täsmälleen samalla tavalla.

Vaikka tämä huonekalu on melko siro, se säilyttää oikeat geometriset muodot, joten löydät helposti sopivan paikan kotiisi. Materiaalit hallitsevat puuta, mutta myös nahka-, lasi- tai metallituotteita löytyy. Klassisten huonekalujen tärkein ehto on korkea laatu, minkä vuoksi se kestää vuosia. Se sopii täydellisesti ajattomaan sisustukseen.

Pakkaus: 60x47,5x87cm / 1 setti pakkauksessa

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Yleiset tuotetiedot: Pakkaus: 60x47,5x87cm / 1 setti pakkauksessa

Tuotekoodi: 3480902
Kategoria: Puutarhakalusteet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,6 x 0,47 x 0,8 m, 14,2 kg
Materiaali: Muovi
Istumapaikkojen määrä: 2
Tyyppi: Ulkokalusteet
Väri: Valkoinen
Tyyli: Klassinen
Taitettava pöytä: Ei
Taitettavat tuolit: Ei
Tuotemerkki: Home4You
Alkuperämaa: Kiina
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Home4You tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Pakkaus: 60x47,5x87cm / 1 setti pakkauksessa
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu