Patio 3 puutarhakalusarja, ruskea

Tuotekoodi: 2984523
Rekisteröidy ja saat tämän tuotteen ostamisen jälkeen Hobby Hall rahaa: 288
Rekisteröidy
Myyjä: Hobbyhall.fi
Määrä - +
Toimitusvaihtoehdot

Tuotteen kuvaus: Patio 3 puutarhakalusarja, ruskea

  • Sarjassa mukana pöytä ja 2 penkkiä;
  • Helppo taittaa, kompakti;
  • penkin mitat: pituus -180 cm, leveys - 25 cm, korkeus - 43 cm
  • Pöydän mitat:: pituus - 180 cm, leveys - 75 cm, korkeus - 72 cm;
  • Materiaalit: teräs, muovi;
  • Väri: ruskea;

Puutarhakalusteiden sarja koostuu 1 pöydästä ja 2 penkistä. Sopii sisä- ja ulkokäyttöön Setti sopii sekä ulko- että sisäkäyttöön. Helppo koota, erittäin kompakti setti. Helppo kuljettaa, mukavat kantokahvat.
Setti on valmistettu muovista, sen rottinkirakenne on helppo puhdistaa ja sillä on korkea säänkestävyys (UV-säteily, kosteus), ei vaadi erityistä huoltoa. Sarja on valmistettu korkealaatuisesta jauhemaalatusta teräksestä.

Niille, jotka haluavat luoda mukavan ja toimivan tilan kotiin, sopivat käytännölliset huonekalut. Tämä tyyli heijastaa hienovaraista tunnelmaa, joka ei vaadi paljon huomiota ja voidaan luoda käytännössä mihin tahansa huoneeseen.

Käytännöllinen on se, mikä toimii, joten tämän tyylisissä huonekaluissa on myös monia hyödyllisiä ominaisuuksia ja erikoisominaisuuksia. Jos huonekalulla on useampi kuin yksi tehtävä, sitä voidaan kutsua käytännölliseksi! Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet voidaan mukauttaa erikokoisiin ja -asetelmiin huoneisiin ja käyttää muuhunkin kuin päätarkoitukseensa.

Kompaktit ja käytännölliset huonekalut on helppo nostaa ja siirtää. Joskus se voidaan koota, mikä vapauttaa vielä enemmän tilaa. Tästä syystä on mahdollista luoda minimalistinen ja ergonominen ympäristö, jossa on tilaa muille suunnitteluratkaisuille ja mukavalle käsittelylle. Toisin sanoen Patio 3 puutarhakalusarja, ruskea sopii helposti luotavaan ympäristöön eikä häiritse viime hetken päätöksiä.

Toinen käytännöllisten huonekalujen ominaisuus on helppohoitoisuus - se on valmistettu materiaaleista, jotka estävät lian kertymisen tai peittää sen täydellisesti. Viimeistelyyn valitaan monipuolisimmat värit: jos materiaali likaantuu helposti käytetään kirjavia kuvioita tai neutraaleja sävyjä, mutta jos pinta on helppo huoltaa, kirkkaat värit hallitsevat. Tämä tasapaino varmistaa että huonekaluja ei tarvitse suojata jatkuvasti.

Kalusteiden käytännöllisessä tyylissä ei ole erityisiä yksityiskohtia joten se on helppo yhdistää muihin suunnitteluratkaisuihin. Toinen avainsana huonekaluissa on monipuolisuus, joten valitsemalla tämän huonekalun löydät helposti sopivan paikan kotiisi.

Patio 3 puutarhakalusarja, ruskea

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Muita kiinnostavia tuotteita

Yleiset tuotetiedot: Patio 3 puutarhakalusarja, ruskea

Tuotekoodi: 2984523
Kategoria: Puutarhakalusteet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1):

Pakkauksen koko: pituus x leveys x korkeus (m), paino (kg)

0,76 x 0,19 x 0,96 m, 29,7 kg
Materiaali: Muovi, Metalli
Istumapaikkojen määrä:

Tiedot ulkokalustesarjan istumapaikoista.

6
Tyyppi: Ruokailuryhmät
Väri: Ruskea
Tyyli: Käytännöllinen
Taitettava pöytä:

Ilmaisee, voidaanko ulkokalustesarjan pöytä taittaa.

Kyllä
Taitettavat tuolit:

Osoittaa, voidaanko ulkokalustesarjan tuolit taittaa kokoon.

Kyllä
Tuotemerkki: Patio
Alkuperämaa: EU
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Patio tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet
Suosittelemme ostamaan yhdessä Patio 3 puutarhakalusarja, ruskea kanssa
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Jatka ostoksia