Viikonlopputarjous! 5€ | 10€ | 20€ alennus tilauksesta koodeilla! Lue lisää ja tartu tarjoukseen nyt!

Victoria M62 puutarhakalusteet, ruskea/sininen

Lisätiedot:
Materiaali: Massiivipuu, Tekstiili
Istumapaikkojen määrä: 2
Tyyppi: Ulkokalusteet
Väri: Ruskea, Sininen
Tuotekoodi: 2986198

Loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on jälleen tilattavissa

Samankaltaisia tuotteita

Tuotteen kuvaus: Victoria M62 puutarhakalusteet, ruskea/sininen

  • tyylikäs puutarhakalustesarja sisältää: neliönmuotoinen sohvapöytä ja 2 tuolia;
  • pöydän ja tuolien runko on valmistettu korkealaatuisesta säänkestävästä akaasia-puusta, FSC-sertifioitu;
  • Tuolin selkänoja ja istuin on valmistettu synteettisestä tekstiilistä;
  • pöydän mitat: pituus - 70 cm, leveys — 70 cm, korkeus - 72 cm;
  • Tuolin mitat 2x: leveys - 54 cm, syvyys - 54 cm, korkeus - 88 cm;
  • Kalustesarjan väri: ruskea/musta;
  • Sarja toimitetaan kasaamattomana.-

Rentoudu raikkaassa ilmassa parvekkeella, puutarhassa, terassilla tai maatilalla.

Laadusta, ylellisyydestä ja kestävyydestä haaveilevien tulee rakastaa massiivipuuhuonekaluja. Se koostuu luonnonpuusta, joka on kiillotettu, lakattu ja käsitelty. Vaikka koko prosessi kestää kauan, tätä materiaalia pidetään yhtenä arvokkaimmista monien vuosien ajan.

Tämän huonekalun tärkeimmät edut ovat lujuus ja kestävyys. Aiemmin puuta käytettiin talojen, siltojen ja muun infrastruktuurin rakentamiseen. Joten jos puumateriaali kestää tällaisiakin kuormituksia, on vaikea edes kuvitella kuinka vahvoja talon huonekalut ovat!

Massiivipuuhuonekalujen väitetään tuovan talolle lisäarvoa: nämä tuotteet näyttävät erityisen tyylikkäiltä ja mukavilta ja samalla säteilevät hellyyttä ja mukavuutta, joten nämä huonekalut on helppo mukauttaa mihin tahansa tyyliin. Kalusteiden ulkonäköä rikastaa entisestään miellyttävä ja herkkä pinta.

Voidaan sanoa, että Victoria M62 puutarhakalusteet, ruskea/sininen on ajaton klassikko. Se on ollut suosituimpien trendien listalla monta vuotta. Massiivipuu on erityisen suosittua, kun luonnonaiheet, luonnollisuus ja ympäristöystävällisyys ovat muodissa – kaikki nämä ominaisuudet ovat puuhuonekaluissa.

Puu on melko helppo työstää, joten näiden huonekalujen valikoimasta löytyy erilaisia muotoja, monipuolisia sävyjä tai mielenkiintoisia kaltevuuksia. Puiset huonekalut eivät jää koskaan huomaamatta, eikä niiden ylläpito vaadi paljon vaivaa. Lisäksi massiivipuu on helppo entisöidä.

Jos haluat ostaa massiivipuuhuonekaluja, sinun on investoitava paljon enemmän, mutta investointi maksaa itsensä takaisin vuosien kuluessa!

Victoria M62 puutarhakalusteet, ruskea/sininen

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Kuulemme termin "tekstiili" yhä useammin, mutta sitä ei niin usein selitetä. Tekstiili on uuden sukupolven muovista kudottu materiaali. Innovatiivisten teknologioiden ansiosta voimme käsitellä muovia ja tehdä siitä jäykimmän elastisen langan. Tekstiilin pinta on päällystetty polyesterillä, mikä tekee kankaasta kestävän vettä, kosteutta, ultraviolettisäteilyä ja pölyä, likaa ja kulumista. Tämäntyyppinen materiaali on erittäin kevyttä ja joustavaa, mutta myös erittäin vahvaa ja kestävää. Tämä on harkittu valinta, sillä ulkona usein kastuvat ulkokalusteet altistuvat auringolle ja tuulelle, ja tekstiilin ominaisuudet auttavat estämään halkeilua ja muita kankaan kulumisen merkkejä. Sitä käytetään yleensä useiden metallien, puun tai polykarbonaatin kanssa, ja se on ihanteellinen yhdistettäväksi näiden materiaalien kanssa. Nykyään markkinoilta löytyy usein ulkokalusteita (tuolit, keinutuolit, sohvat, monipaikkaiset keinut, lepotuolit) sekä rantakalusteita (rantatuoleja, rantasänkyjä tai huvimajat). Tekstiilihuonekaluja ostaessasi voit olla varma, että niiden kestävyys on taattu. Se on erityisen kestävä kangas, jonka teknologinen menestys on osoittanut itsensä markkinoilla ja valloittaa maailman erittäin nopealla tahdilla. Useat jälleenmyyjät ympäri maailmaa yrittävät laajentaa tekstiilistä valmistettujen ulkokalusteiden valikoimaansa - se ei ole vain uusin muotilöytö, vaan laadukas, kestävä materiaali. Voit varmasti nauttia ulkokalusteistasi useamman kuin yhden kauden, eikä sinun tarvitse käyttää paljon aikaa niiden huoltoon. Osta tekstiileistä valmistettuja ulko- tai rantakalusteita ja nauti rentoutumisesta ja viihteestä. Loppujen lopuksi mukavuus ja kestävyys ovat ensiarvoisen tärkeitä, ja tekstiilejä on runsaasti.

Victoria M62 puutarhakalusteet, ruskea/sininen

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Maksimaalinen tyyli minimaalisella toteutuksella - näin voidaan parhaiten kuvata 1900-luvun alussa syntynyttä skandinaavista tyyliä. Näiden huonekalujen silmiinpistävä toimivuus ja elegantti hienovaraisuus saavat sinut uskomaan, että yksinkertaisuudessa piilee kauneus.

Vähemmän on enemmän – tämä on vakaumus, joka kuvaa parhaiten skandinaavistyylisiä huonekaluja. Huonekaluja luotaessa keskitytään toimivuuteen, mutta esteettisiä ominaisuuksiakaan ei unohdeta, joten kaikki kalusteet ovat yksinkertaisia mutta viihtyisiä. Skandinaavistyylisiä huonekaluja yritetään valmistaa tavalla, joka sopii ja sopii kaikille - näiden huonekalujen käyttömahdollisuudet eivät varmasti ole pettymys.

Huonekalujen valmistuksessa kiinnitetään paljon huomiota luonnonaiheisiin, minkä vuoksi skandinaavinen muotoilu ei koskaan valitse ikääntyvää puuta tai sen jäljitelmää. Lasi ja teräs ovat myös suosituimpia materiaaleja. Viimeistelyssä on käytetty tekstiilejä, jotka tuovat viihtyisyyttä ja lämpöä huonekaluihin ja koko tyyliin.

Yksinkertaisen ja vapaan tyylin säilyttämiseksi huonekaluissa käytetään vaaleita ja neutraaleja sävyjä. Monimutkaisia muotoja tai vaikeasti sovittavia elementtejä vältetään. Joskus valitaan paljon vaaleampia sävyjä, mutta tässä sisustuksessa niitä ei käytetä tärkeänä osana sisustussuunnittelua. Skandinaaviseen tyyliin ei vältetä moderneja ratkaisuja, ja puhtaat ja suorat linjat hallitsevat, mikä mahdollistaa tyylin eheyden ja esteettisyyden säilyttämisen.

Mitä yksinkertaisempi ja toimivampi huonekalu, sitä paremmin se sopii skandinaaviseen tyyliin. Jos haaveilet puhtaasta, tilavasta ja viihtyisästä ilmapiiristä, Victoria M62 puutarhakalusteet, ruskea/sininen on yksi parhaista valinnoista.

Victoria M62 puutarhakalusteet, ruskea/sininen

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Lue lisää

Yleiset tuotetiedot: Victoria M62 puutarhakalusteet, ruskea/sininen

Tuotekoodi: 2986198
Kategoria: Puutarhakalusteet
Pakkausten määrä: 1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1): 0,72 x 0,72 x 0,1 m, 19,2 kg
Materiaali: Massiivipuu, Tekstiili
Istumapaikkojen määrä: 2
Tyyppi: Ulkokalusteet
Väri: Ruskea, Sininen
Tyyli: Skandinaavinen
Taitettava pöytä: Ei
Taitettavat tuolit: Ei
Tuotemerkki: Ei ole määritelty
Alkuperämaa: Kiina
Huonekalumallisto: Victoria
Kaikki tämän merkin tuotteet: Kaikki Ei ole määritelty tuotteet
Tuotteen huoltoa koskevat tideot: Ohjeet

Tuotteiden kuvat ovat havainnollistavia. Tuotekuvauksen videolinkit ovat vain tiedoksi, joten niiden sisältämät tiedot voivat poiketa itse tuotteesta. Alkuperäisten tuotteiden värit, huomautukset, parametrit, mitat, koot, ominaisuudet ja/tai muut ominaisuudet voivat poiketa niiden todellisesta ulkonäöstä, joten katso tuotetiedot tuotekuvauksista. Jos sinulla on kysyttävää, odotamme aina soittoasi numeroon 09 8566 8000 tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Arviot ja arvostelut (0)

Victoria M62 puutarhakalusteet, ruskea/sininen
Ole ensimmäinen, joka jättää arvostelun!
Tätä tuotetta voivat arvioida vain Hobbyhall.fi rekisteröityneet asiakkaat.
Kirjoita arvostelu